21. časť-Bol to iba sex!

2.4K 109 16
                                    

Len ma nezabite a myslite na to, že ma milujete. :D:D Dúfam, že sa bude páčiť. :3 Príjemné čítanie <3 ILY <3

Ráno som sa prebudila s obrovským úsmevom na perách. Ruku som natiahla smerom kde by mal byť Justin. Otvorila som oči a zistila, že tam Justin nieje. Úsmev mi zmizol z tváre a do očí sa mi hnali slzy. Ako som mohla byť tak naivná a myslieť si, že pre Justina včerajšia noc niečo znamenala. Bol to len sex. Vedela som, že to oľutujem. Pozrela som sa na hodinky ktoré ukazovali dve hodiny. Kurva zmeškala som lietadlo. Ďalšie mi letí o piatej. Pobalila som si veci späť do kufra a zaliezla som do kúpeľne. Nechala som na seba padať kvapky vlažnej vody. Pocit na nezaplatenie. Naniesla som na seba sprchový gél a šampón. Po chvíľke som zo seba zmyla všetky mydliny a vyliezla von. Obliekla som sa do vecí čo som si nechala na posteli a pozrela som sa na hodinky. Bolo pár minút po štvrtej. Je na čase sa rozlúčiť. Do ruky som si zobrala kufor a do druhej kabelku. 

Stála som na chodbe a s každým som sa lúčila. Ako posledná bola Selena. ''Už zasa ma chceš opustiť.,, Plakala a silno ma objímala. Ja som ju len pohladkala po vlasoch a odtiahla som sa od nej. ''Kedy sa vrátiš?,, Utrela si slzy a smutne sa na mňa pozerala. ''No vieš, ja sa už nevrátim.,, Po týchto slovách sa slzám neubránil nikto. Dokonca ani ja. Každého som ešte raz objala a otvorila dvere. Venovala som im posledný úsmev a dvere som za sebou zavrela. Možno bolo lepšie, že tam Justin nebol. Možno by som nedokázala odísť. Boh vie kde je. 

Namierené som mala ešte za mojou sestrou. Na moje prekvapenie mi dvere otvorila mama . ''Ahoj, Rachel?,, Usmiala som sa na ňu a dúfala, že bude doma. ''V izbe, ale má návštevu.,, Úsmev mi opätovala. ''Ja sa chcem len rozlúčiť. Mohla by si ma pustiť za ňou? Bude to len minútka.,, Odstúpila od dverí a tým mi uvolnila priestor. Rýchlo som vybehla po schodoch a bez zaklopania vošla. ''Rachel ja od...emm prepáčte. ,, Pozrela som sa do zeme a musela som sa nad tým pousmiať. ''Počkám ťa vonku.,, Zatvorila som dvere a stále som sa usmievala ako debil. Pristihla som moju malú sestričku ako sa chystá stratiť panenstvo. Vyrástla tak rýchlo. Z premýšľania ma vyrušilo otvorenie dverí.  ''Bella ja, strašne sa hanbím.,, No tak čakala som všeličo, napríklad, že bude po mne zjapať, no to, že sa bude hanbiť a istým spôsobom ospravedlňovať nie. Tvár si dala do dlaní a strašne sa červenala. ''Rachel to je v poriadku, len nech použije kondóm.,, Nad týmto som sa zasmiala, no jej do smiechu nebolo. ''Inak, prišla som sa rozlúčiť.,, ''Už odchádzaš?,, Nadvihla obočie a hodila sa mi okolo krku. ''Cez leto prídeš za mnou, však?,, Nadvihla som obočie aj keď to nevidela. Niečo zamumlala a odtiahla sa odo mňa. ''To je ten Bieber?,, Nedalo mi a spýtala som sa. Ona len prikývla a opäť sa začala červenať. Zdvihla som palec hore a žmurkla som na ňu. Konečne sa usmiala. ''Dávaj si na seba pozor.,, Dala som jej bozk na čelo a bola na odchode. 

Nasadla som si do taxíku a teraz už len smer letisko. Opäť som sledovala to, čo ma tak fascinovalo. Mihajúce sa domy a stromy za okom taxíka. Dúfam, že dokážem zabudnúť na Justina. Aj keď viem, že mi ho všetko bude pripomínať. Ach už teraz mi chýba. Z premýšľania ma vyrušil taxikár. Zaplatila som a vystúpila z taxíku. Nemohla som uveriť vlastným očiam. Pár metrom predo mnou stál on. Je ešte dokonalejší ako si ho pamätám...

Z Justinovho pohľadu:

Ráno som sa zobudil v jej objatí. Bola tak sladká keď spala. Vlastne bola sladká vždy. Nad svojou myšlienkou som sa pousmial. Pomaly som sa od nej odtiahol, aby som ju nezobudil. Pozrel som sa na hodinky, ktoré ukazovali dvanásť hodín. Kurva. Za hodinu musím byť na stretnutí. Rýchlo som vbehol do sprchy a osprchoval som sa. Keď som sa vrátil Bella stále spala. Nechcel som ju zobudiť, tak som ju nechal späť. Však sa k nej ešte vrátim. Celý čas som sa usmieval jak debil. Bolo mi všetko jedno. Aj tie blbé Floresove poznámky. Hlavné je, že budem konečne šťastný s ňou! Vbehol som do svojej izby a obliekol som sa. Do vreciek od gatí som si hodil mobil, kľúče a peňaženku. Zbehol som dole po schodoch a obul som si topánky. Nasadol som do auta a namieril som si to do dosť drahej reštaurácie v ktorej sa mám stretnúť s mamou.

Sú štyri hodiny a ona mi tu ešte stále kecá. Viem, nevideli sme sa už dosť veľa rokov, vlastne od tej hádky, keď som od nich odišiel, ale aj tak. Čo je veľa, to je veľa a doma ma čaká Bella. Zistila, že tu bývam a tak sa sem s mojím otcom, bratom a sestrou prisťahovali. Ospravedlnila sa mi za všetko a chce to napraviť. Chce, aby som sa spoznal so svojou sestrou, ktorá sa narodila pár mesiacov po tom, čo som odišiel. Určite je krásna ako jej brat. Áno som narcis! Taká malá princezná. ''Justin počúvaš ma?,, Prerušila ma mama z môjho premýšľania. Pozrel som sa na hodinky a bolo pól piatej. '' Prepáč mami. Môžme to nechať na inokedy? Vieš som rám, že ťa vidím, no ešte si musím niečo vybaviť.,, Milo som sa usmial a ona len prikývla. Dal som jej peniaze, ktoré si nechcela zobrať. no nemala na výber. Pobozkal som ju na čelo a odišiel som.

Po ceste domou som sa zastavil v kvetinárstve. Kúpil som pre Bellu kyticu ruží. Červené, jej obľúbené. Dúfam, že sa za ráno nebude hnevať a že sa jej kvety budú páčiť. Zastavil som pred domom. Zamkol som auto a vbehol som dnu. Vybehol som po schodoch do Bellinej izby. Nikto nikde. Nemala tu ani veci. Nie toto nemôže byť pravda. Vbehol som do Nikollinej izby. ''Kde je Bella?,, ''Na letisku, za dvadsať minút jej to letí.,, Okamžite som sa rozbehol do auta. To musím stihnúť. Kvety som hodil vedľa seba a naštartoval som auto. Išiel som ako blázon. Nezastavoval som na červené a už som stihol ujsť aj policajtom. Nezáleží mi na ničom inam, iba na nej. Ak to nestihnem zrúti sa mi svet.

Za asi 8 minút som bol na letisku. Vystúpil som a zamkol som auto. Kyticu som držal pevne v ruke a pohľadom som hľadal Bellu. Videl som ju ako beží. Rozbehol som sa za ňou, no to čo som potom videl ma automaticky zastavilo. Všetky svoje veci hodila na zem a skočila na nejakého chalana. Z očí mi začali padať slzy. Neobťažoval som sa ich zotrieť. Kyticu som hodil do najbližšieho smetného koša a ruky som si zastrčil do vreciek od nohavíc. Ako som mohol byť tak naivný a myslieť si, že pre ňu včerajšia noc niečo znamenala. Bol to iba sex. 

Nebezpečná láska (Justin Bieber)Where stories live. Discover now