5. časť-Všetko je horšie!

3K 141 16
                                    

Bola som v parku a videla Davida, no nebol sám. Pomali som k nim kráčala a modlila sa aby som bola už doma. 

''Meškáš,, povedal David so smiechom. Keď som bola už u nich zistila som, že je tam s Jaxonom a s Justinom. Pokrčila som plecami a prehovorila ''čo chceš?,, ''To nie ja, to on,, povedal a prstom ukázal na Justina. Pozrela som sa na neho a zdvihla obočie. ''Čo ti povedala?,, ''Kto?,, vedela som, že myslí na Jessi no nevedela som či mu môžem povedať pravdu. ''Nehraj sa na sprostú a okamžite mi povedz čo ti povedala a čo si povedala ty jej!,, zvíšil hlas a ja som sa mykla od strachu. ''Ja-ja som nič nikomu nepovedala.,, koktala som a pozerala sa do zeme pričom som sa hrala s vlasmy.Justin prišiel ku mne a chitil ma za vlasy. ''Hovoríš pravdu?,, ''Áno!,, pustil ma a kráčal preč. David s Jaxonom sa na neho pozerali ako na zjavenie. ''To je všetko Bieber? Ty jej veríš?,, prehovoril Jaxon. ''Nemyslím si, že by ma klamala.Vie čo sa stane ak zistím pravdu a ja pravdu zistím.,, David sa na mňa pozrel a zničoho nič ma udrel. Ja som spadla na zem a ležala som tam.

Z pohladu Justina:

'' Prestaň, nič ti nespravila! Na tomto sme sa nedohodli!,, zvíšil som hlas. ''Justin, tebe na nej záleží.,, ''Mne? Určite nie!,, ''Dokáž to.,, Skríkol na mňa Jaxon a hlasno sa zasmial. Prevrátil som očami a pomali sa blížil k Belle. Zdvihol som ju za krk zo zeme a potichu jej zašepkal do ucha ''prepáč mi to.,, Zavrel som oči a jej hlavu som silno pár krát udrel o chodník. Toto som nechcel. David s Jaxonom sa smiali a pár krát do nej kopli. ''Poďte už,, zvíšil som hlas a ponáhlal sa preč. 

Bol som už doma a neviem prečo, no mal som o Bellu strach. Zobral som si telefón a napísal sms Jessice.

Pre Jessi: Mala by si ísť po Bellu do parku.

Mal som utajené číslo a tým pádom nevedela kto jej písal. Raz som to začal, tak to aj dokončím. Každému by som bol len na smiech a sľúbil som to Selene. Bol som s ňou len kôli sexu a nechal som nech si myslí, že ju milujem. Mal som ju rád no nič viac a niekedy vedela byť neskutočne otravná. Telefón som hodil na stolík a išiel som sa osprchovať a potom spať.

Z pohladu Belli:

Ráno som sa zobudila v posteli a netušila som, ako som sa dostala domov. Pamätám si len na to ako mi Justin zašepkal do ucha prepáč mi to a nič viac. Postavila som sa z postele, keď sa mi hlava zakrútila a ja som spadla späť na postel. ''Miláčik si v poriadku?,, Mama mi pribehla do izby a sadla si na moju postel. '' Čo sa mi stalo?,, zvedavo som sa spýtala. ''Ty si na nič nepamätáš?,, Pokrútila som hlavou na znak nesúhlasu pričom ma strašne zabolela hlava a ja som sikla od bolesti. '' Včera večer ťa doniesla domou Jessica, že ste boli večer behať a ty si sa potkla a udrela si si silno hlavu. Dnes a zajtra ostaneš doma a vo štvrtok, ak ti bude lepšie, pôjdeš do školy.,, Povedala, dala mi pusu na čelo a odyšla. Bola som strašne unavená a zaspala som.

Zobudila som sa a vonku už bola tma. Prebudil ma buchot na okno. Postavila som sa a pozrela sa z okna. Stál tam Justin a hádzal mi kamienky do okna. Odkiaľ vie kde bývam? A čo tu hladá? Pootvorila som trochu okno a on na mňa zasičal. ''Otvor to okno!,, Bála som sa a tak som radšej otvorila. Justn vyliezol po strome ktorý som mala hneď pri okne. Vošiel dnu a podišiel ku mne. Myslela som len na to najhoršie ako ma zbije, no on tam len tak stál a pozeral sa na mňa. ''Si v poriadku?,, Zašepkal a poškrabal sa na krku. Ja som len prikívla hlavou a sledovala čo bude ďalej. Po chvílke ma Justin pohladkal po tvári a dal mi pusu do vlasou. Zasičala som od bolesti. ''Prepáč.,, Mikol plecami a usmial sa. Z vonku sa ozívali hlasy. ''Čo tam tolko robíš Bieber? Kurva pohni si,, Nechápavo som sa pozrela smerom k oknu a potom na Justina. Sklonil hlavu a po chvíli som pocítila ostrú bolesť v bruchu. Skončila som na zemi a on ma potom kopal do tváre. 

Prebudila som sa na zemi a na nič si nepamätala, až na časť keď bolo Justin ku mne milý. Musel to byť iba sen. Snažila som sa vztať no v tom mi po tele prešla hrozná bolesť. Zatvorila som oči a začali mi po tvári tiecť slzy. S velkou námahou som sa dostala do kúpelne a keď som sa pozrela do zrkadla naskytol sa mi hrozný pohľad. Tvár som mala celú dobitú. Snažila som si spomenúť no nešlo to. Lahla som si späť do postele a skúšala zaspať. 

Prebudila som sa na strašné bolesti. Zišla som dole do kuchine kde sedela Rachel. ''Čo sa ti stalo?,, pozrela sa na mňa, no ja som len mikla plecami, zobrala som si tabletky proti bolesti a išla späť do izby. Lahla som si a opäť som zaspala.

Ráno som sa zobudila a cítla som neskutočnú bolesť prejsť po mojom tele. Bol konečne piatok a ja som sa modlila k bohu aby som dnešný deň prežila a nestretla sa s Bieberom a ani s ostatnými z jeho bandy. Do školy som ísť musela. Na tvár som si naniesla tonu make-upu a obliekla som si čierne džínsi a čierne voľné tričko. 

Vošla som do triedy a sadla som si na svoje miesto vedľa Jessici. Chcela sa ma niečo spýtať no v tom prišla ONA a pozerala sa naším smerom. Selena k nej kráčala s falošným úsmevom.,, Ahoj volám sa Selena. Nechcela by si sa k nám pridať dnes na obede?'' Jessi sa na ňu pozrela pohľadom tipu nevtieraj sa a vypadni. Falošne sa usmiala a prehovorila. ,, Aho,j nie už som dohodnutá s Bellou.'' Pozrela sa na mňa a usmiala sa. Selena dostala červenkastú farbu a sadla si na svoje miesto. ''Justinova štetka.,, Povedala som potichu a Jessi sa začala smiať. Zazvonilo a do triedy prišla profesorka.

TÁTO ČASŤ SA MI MOC NEPÁČI. 10 VOTES A DÁM ĎALŠIU. :) KOMENTÁRE POTEŠIA. <3 

PS: ĎALŠIA ČASŤ BUDE DOSŤ DLHÁ A DOSŤ VECÍ TAM VYSVETLÍM. :3

Nebezpečná láska (Justin Bieber)Where stories live. Discover now