19. časť- Welcome to New York babe!

2.4K 122 16
                                    

Chcela by som vás poprosiť. Prečítajte si story ktorá je v komentári. Ďakujem :3 Tak chceli ste dnes ďalšiu časť tak ju tu máte. Dúfam, že sa bude páčiť. :3 ILY <3

Je jedenásť hodín večer a každý už spí. Pre istotu som sa zišla pozrieť dole do kuchyne, nikto. Pozrela som sa aj do obývačky. Telka bola zapnutá no nikto tam nebol. Podišla som k ovládaču a telku som vypla. Potichu som sa vrátila do svojej izby a zobrala som si kufor, v ktorom som mala zabalené všetky svoje veci. Vyšla som pred dom a tam ma už čakal taxík. Za pol hodinku mi odchádza lietadlo do New Yorku. Nastúpila som do taxíku ''Na letisko prosím.,, Milo som sa usmiala a on len prikývol. Motor sa rozbehol a auto sa pohlo. Posledný krát som sa pozrela na vilu v ktorej som strávila rok a pól svojho života. Usmiala som sa sama pre seba a hlavou mi prešli všetky tie spomienky čo som tu zažila. Všetky tie nádherné chvíľky a aj bolestivé okamihy. Je ťažké odísť od ľudí, ktorých nadovšetko milujete, no zostať tu by bolo ešte ťažšie. Už sa ďalej nedokážem pozerať na Justina a Selenu. Popravde som si ju obľúbila a zistila som, že máme toho veľa spoločného. Hrala sa na mrchu, no vôbec taká nieje. Všetci mi budú neskutočne chýbať. Z premýšľania ma vyrušil taxikár. ''Sme tu.,, Usmial sa na mňa a ja som mu úsmev opätovala. Zaplatila som mu a s kufrom v ruke som sa vybrala do obrovskej haly.

Sadla som si na svoje miesto a do uší som si dala sluchátka. Dala som si náhodný výber a v momente keď som počula tú pesničku, slzy mi začali stekať po lícach. Miley Cyrus-Wrecking Ball. Pri spomienkach na Justina som zaspala. 

Prebudila som sa tesne pred pristátím. Vypla som pesničky a mobil som si odložila. Lietadlo pristálo a ja som si išla pre batožinu. Sama pre seba som sa usmiala. Toto mesto mi neskutočne chýbalo. ''Welcome to New York babe.,, Ozval sa spoza môjho chrbtu mne neznámi hlas. Ruku mi prehodil cez plecia a ja som vedela, že sa ma chystá okradnúť. Okamžite som ho od seba odsotila a prehľadala som si vačky. Mám všetko. Musela som sa nad tým pousmiať. Normálne to tu milujem. 

Nasadla som do taxíku a taxikárovi som povedala adresu kde býva Jenny. No aspoň tam bývala. Dúfala som, že stále býva s rodičmi aj keď dosť pochybujem. 

Vystúpila som z taxíku a pomaly som kráčala k ich vchodovým dverám. Zazvonila som a netrpezlivo som prekračovala z jednej nohy na druhú, pričom som sa hrala s mojím pramienkom vlasov. ''Idem  tam mami.,, Počula som mne veľmi známi hlas. Jenny. Takto zjapa vždy. Chýbalo mi to, chýbala mi ona, chýba mi môj starý život. Po chvíli sa dvore rozleteli a v nich stála Jenny. ''Ahoj, potrebuješ niečo?,, Milo sa ma spýtala a usmiala sa na mňa. Trochu som sa naštvala, že ma nespoznala, no nedivím sa jej. Mám iný štýl obliekania, maľovania, iné vlasy a pár tetovaní, ktoré sa nedajú prehliadnuť. '' Ahoj, Prišla som z Narnie a hľadám tu jednorožce.,, Povedala som vážne a ona sa začala nekontrolovateľne smiať. ''Jedného som videla u susedov. Taký dúhový.,, Zvážnela a ja som si myslela, že ma ešte stále nespoznáva. Uľavilo sa mi keď sa mi hodila okolo krku. ''Bella.,, ''Jenny.,, Objala som ju a po chvíľke odo mňa odstúpila. ''Kde si sa vyparila? Strašne si mi chýbala. Zmenila si sa. Vyzeráš ešte viac sexi ako pred tým. Prečo si sa neozvala? Rozprávaj čo nové?...,, Chcela pokračovať no ja som ju prerušila. ''To chceš preberať medzi dverami?,, Zasmiala som sa a ona ma pustila dnu. 

Všetko som jej vyrozprávala a ona sa rozplakala. Objala som ju na znak, že to je dobré. ''Vieš ja som sa s ním nevyspala.,, ''Jenny, videla som vás.,, Usmiala som sa na ňu. Už dávno ma to prešlo. ''Áno videla si dobre. No potom som to zastavila. Nedokázala som to spraviť. Nik sa tiež spamätal a išli sme ťa hľadať. Nikde sme ťa nenašli a nezdvíhala si ani telefón. Báli sme sa o teba.,, Rozplakala sa ešte viac a ja som znenávidela moje rozhodnutie. Nikdy som sa nemala odsťahovať. Mala som si to s ňou vybaviť. ''A čo je s Nikom?,, Utrela si slzy a pozrela sa na mňa. ''Vieš po tvojom odchode sa zrútil. Začal piť a drogovať. Pred rokom ho rodičia poslali na liečenie a ešte je tam. Že vraj si tam našiel nejaké dievča. Bella, odpustíš mi?,, ''Ja som ti už dávno odpustila. To ty odpusť mne.,, ''Nemám čo.,, Hodila sa mi opäť do krku a ja som nemohla uveriť, že som tu.

Prešiel mesiac a ja s Jenn sme si našli dvoj izbový byt. Zajtra mám konečne dvadsať a ja som sa rozhodla to osláviť prvý krát so svojou sestrou. O dve hodiny som mala odlietať späť do Kanady. Od tej doby čo som odišla mi vyvolávali všetci až na Justina. Jediná bola Nikoll ktorej som to zdvihla. Povedala som jej kde som a to ona ma prehovorila aby som tam išla aspoň osláviť narodeniny. Úprimne? Bála som sa tam ísť, bála som sa, že tam už ostanem navždy. No som rozhodnutá tam ísť len na víkend a potom sa vrátiť späť do New Yorku. Strašne ma mrzí, že sa mi Justin neozval. No vlastne ozval. Po týždni a pól mi napísal sms, že či neskočím do obchodu lebo nemá čo jesť. Bolelo to viac než čokoľvek iné. Tie bitky čo som dostávala od Davida boli oproti tomuto nič. Na tú sms som mu neodpísala a on podla mňa ani nevie, že som odišla.

Rozlúčila som sa s Jenny a nastúpila som do lietadla. Chcela som aby išla so mnou no ona odmietla. Bojím sa ako zvládnem Justinove privítanie. No vlastne jeho ignoráciu. 

Z Justinovho pohľadu:

Do Seleni nie som zamilovaný. Ja jej vlastne takto vraciam všetko to, čo ona urobila pre mňa. Po roku som dokázal ako tak Bellu ignorovať. Bolo to veľmi ťažké, no musel som. Pre Bellu som nič neznamenal a pre Sel som bol všetkým. Vždy som sa prebúdzal a zaspával s myšlienkou na Bellu. Pre mňa bola ona jediné dievča na tomto svete. Vlastne aj je. 

Selena niekam odišla a ja sám ležím na posteli. Pred rokom by som bol momentálne v Bellinej posteli. Nad touto myšlienkou som sa pousmial. S ňou to bol ten najlepší sex v živote. Posledný mesiac mi tu je niečo divné, no ja na to neviem dojsť. Bože toto rozmýšľanie ma raz zabije. Postavil som sa z postele a nasmeroval som si to do Bellinej izby. Nikto tam nebol a zdala sa mi byť tá izba prázdna. Nad mojou myšlienkou som mykol plecami a išiel som ju hľadať. Cestou do kuchyne som narazil na Nikoll. ''Nevieš kde je Bella? Nie je vo svojej izbe.,, Usmial som sa na ňu a ona sa na mňa pozerala pohľadom typu what the fuck? '' Ty si ten najväčší idiot na tejto planéte. Dosť smutné, že si si nevšimol, že tu už mesiac nieje. A vieš čo je ešte smutnejšie? Že odišla kvôli tebe. Lebo si ju ignoroval a staral si sa len o Selenu. Pritom ona bola tá, ktorá pri tebe stála. Bella ti zachránila život a bola pri tebe celý ten čas. Nespala, nejedla a trápila sa kvôli tebe. A ty sa musíš zobudiť práve vtedy, keď sa ona išla najesť. A sám si si odvodil, že pri tebe bola Selena.,, Kričala na mňa a udierala ma do hrudi. Nechápal som to. Nemôžem uveriť, že som taký neskutočný debil. ''Prečo mi to nikdy nepovedala?,, Potichu som sa spýtal Nikoll a pozeral som sa do zeme. ''Pretože si bol nadšený z toho, že to je Selena.,, Vyprskla a odišla. Selena celý čas stála na chodbe a smutne sa na mňa pozerala. ''Je to pravda?,, Spýtal som sa jej. ''Ja som ti to chcela povedať, no Bella mi to vždy zakázala.,, Smutne sa na mňa pozrela a ja som tomu nemohol uveriť. Najradšej by som sa v momente zabil.

Nebezpečná láska (Justin Bieber)Kde žijí příběhy. Začni objevovat