9. časť-Stačilo!

2.7K 129 12
                                    

Príjemné čítanie. :))

''Škoda, že musíš odísť.,, Sklopila som zrak a zapozerala som sa do zeme. ''Zajtra sa vidíme Bella.,, Krásne sa na mňa pozrel a žmurkol na mňa. Počula som už iba buchnutie dverami a bol preč. Jasne, že som mu nič nepovedala. Zhodila som to na to, že som asi námesačná. Nik je celkom v pohode, no nikdy nikomu nepoviem čo mi Bieber robí. Po prvé by mi neverili, po druhé by som skončila v blázninci a po tretie si to musím vybaviť sama. Po tom rozhovore som bola dosť vyčerpaná a zaspala som. 

Prebudil ma zvuk sms-ky. Ktorý retard mi píše o pól dvanástej v noci. Pozrela som sa na mobil na ktorom svietilo BIEBER. Jak nečakané. Jasné lebo Bieber bezomňa asi nezaspí.  

Pre Bellu: Otvor to skurvené okno. 

Pre Justina: Zabudni miláčik. ;*

Ten idiot ma raz zabije. Nech zabudne na to, že sa sem dotrepe, nahovorí mi pekné rečičky a zmláti ma. Už stačilo! Nie som ich hračka. Z premýšľania ma vyrušil telefón. Tento krát to nebola sms-ka ale hovor. 

Zdvihla som telefón a bola som ticho. Po chvíli prehovoril Justin. ''Takže takto sa chceš hrať? Fajn nájdem si inú cestu.,, ''Ja viem o čo vám ide a ja sa ťa nebojím Bieber. Zober si svoju zlatú riť a nechaj ma na pokoji!,, Zavrčala som do telefónu a on to zložil. Toto budem ešte ľutovať.

O týždeň neskôr:

Za ten týždeň som sa s Nikom dosť zblížila. Každý deň bol pri mne a už nešlo o nejaký výsluch, lepšie sme sa spoznávali. Bieber tu už ani raz nebol a nedošla mi ani sms a ani žiadny hovor. Teraz si balím veci ktoré tu mám a mama ma konečne berie domov. Je piatok a o druhej mám ísť s Nikom na kávu. Má 25 rokov no to mi vôbec nevadí. 

''Ahojte. Idem von.,, Zabuchla som dvere a nasadla Nikovi do auta. ''Ahoj kráska.,, Pustil rádio a naštartoval. ''Dobrý deň ujo.,, Pozdravila som ho a on ma drgol do ramena. Začala som sa neskutočne smiať a on tiež. Rada si z neho robím srandu. 

Boli sme na káve, v kine a teraz sedíme na večeri v dosť luxusnej reštaurácii. '' Bella. Rád by som sa ťa na niečo spýtal.,, ''Áno vezmem si ťa.,, Pozrela som sa na neho a rozosmiala som sa. Jeho tvár bola vážna. Žiadny náznak smiechu a ani úsmevu. Zvážnela som aj ja a hlavou som prikývla aby pokračoval. '' Rád by som náš vzťah posunul ďalej. Vieš, už nejde o to, že ťa mám len rád. Za ten týždeň som sa do teba zamiloval. Si úžasné dievča a rád by som bol s tebou.,, Pozrela som sa na neho či si nerobí srandu, no on bol stále vážny. Keď mi došlo, že to myslí vážne tak som skoro dostala infarkt. Mám ho rada no chodiť s ním? Si robíte piču? Asi päť minút som sa na neho pozerala ako na zjavenie. ''Ja neviem čo ti na to mám povedať. Mám ťa rada ale iba ako kamaráta. Nikdy by som s tebou nevedela mať niečo viac ako je kamarátstvo.,, Postavila som sa zo stoličky a bola som na odchode. Nik tam len tak sedel a pozeral sa na mňa. Rýchlosťou svetla som sa odtiaľ vyparila a išla som domov. 

Zastavila som sa pred parkom. Zavrela som si oči a chcela som sa donútiť vykročiť no nemohla som. Bála som sa, že tam budú a ja zasa skončím v nemocnici. Iná cesta k môjmu domu nebola. Buď cez park alebo ten park obídem, ale to je vlastne to isté. Premohla som strach a ponáhľala som sa domov.

 Bola som už skoro na konci keď ma niekto chytil za ruku. Mykla som sa a vytrhla som sa tomu neznámemu zo zovretia. Keď som sa otočila, zistila som, že to je Justin. Už som mala dosť veľké nervy. Kurva nemôžu ma nechať na pokoji?! Chvíľu sme tam len tak stáli a z ničoho nič mi dal facku, že som skoro spadla. ''Tak a teraz ma počúvaj.,, Chcel ešte niečo povedať no ja som mu tú facku vrátila a tým som ho prerušila. ''Nie ty budeš počúvať mňa! Ja nie som tvoja hračka a nebudeš si so mnou robiť čo sa ti zachce. A skús sa ma ešte raz dotknúť tak ťa zabijem.,, Začala som po ňom vrieskať. Justin sa len držal za líce a pozeral sa na mňa jak na zjavenie. 

Z Justinovho pohľadu:

Dala mi facku a ja som zostal prekvapený. Držal som sa za líce a pozeral som sa na ňu. Ziapala na mňa ako besná. Po chvíli stíchla, otočila sa a chcela odísť. Ja som ju znova chytil za zápästie a pritiahol som si ju k sebe. ''Kam, že kam.,, ''Domov?!,, Drzo odpovedala a ja som strácal nervy. Musím uznať, že to dievča má niečo do seba. Čím ďalej, tým viac sa mi páči. ''A keď ťa nepustím?,, Nadvihol som obočie a čakal som na odpoveď. Nič nehovorila len sa mykala a chcela sa oslobodiť z môjho zovretia. ''Máš to márne, ja ťa nepustím.,, Zvýšil som hlas. V jej očiach sa dalo vidieť, že má strach. ''Čo chceš?,, Zavrčala. ''Teba.,, Žmurkol som na ňu a oblizol som si pery. Nad niečím rozmýšľala a chcela niečo povedať, no to by ma ten kokot David nemal prerušiť. ''Čo to kurva robíš Bieber?,, Zakričal a ja som Bellu pustil. ''Čo asi ti idiot.,, Zasyčal som a keď som sa otočil Bella tam už nebola. Kurva!!

Z Bellinho pohľadu:

Keď ma Justin pustil, neváhala som a nenápadne som zdrhla. Ani si nechcem pomyslieť čo by bolo ak by David nedošiel. Konečne som bola pred mojím domom a vošla som dnu. Rodičia boli niekde v práci a Rachel už asi spala. Vošla som do kuchyne a z chladničky som si vybrala džús. Sadla som si na barovú stoličku a rozmýšľala som. Spomenula som si na ten deň keď som sa skoro vyspala s Justinom a na jeho slová. Mám sa na Selenu spýtať mojich rodičov. Skoro by som na to aj zabudla. Nechápem čo to má znamenať no určite mi niečo taja. Za každú cenu musím zistiť čo to je. 

Ráno som sa zobudila a modlila sa nech má rodičov doma. Včera som nemohla spať, tak som premýšľala ako to z nich vytiahnuť. Ak sa ich na to spýtam nič mi nepovedia a preto musím zahrať, že som so Selenou BFF. Zišla som dole po schodoch a z kuchyne sa ozývali hlasy. ''Dobre ráno.,, ''Dobré.,, Odzdravili sa ma a ja som si sadla na barovú stoličku. Nenápadne som si zapla falošný hovor a zdvihla som to. ''Ahoj Jessi. Nie dnes idem von so Sell.,, Chvíľu som bola ticho, akože sa ma na niečo pýta a potom som pokračovala. ''So Selenou Gomez. Vravela, že je to niečo čo nevie a mala by som sa to dozvedieť. Že vraj nás to ešte viac zblíži.,, Stíchla som a pozrela som sa na rodičov. Pozerali sa na seba s vystrašeným pohľadom. ''Tak ahoj,, A akože som zložila telefón. ''Stalo sa niečo?,, Spýtala som sa ich a dúfala som, že mi všetko povedia. '' S kým ideš von?,, Spýtal sa na otec.'' So Selenou. Vravela, že vás pozná.,, Mama sa postavila zo stoličky, chytila ma za ruku a ťahala do obývačky. Posadila ma na gauč a oni stáli nado mnou. Po chvíli prehovorila moja mama. '' Vieš my sme ti to chceli povedať už dávno.,, Pozrela sa na mňa a ja som prikývla hlavou na znak, že môže pokračovať.

 Ďakujem za krásne komentáre a ospravedlňujem sa, že časť nebola v sobotu.:( Mala som nejaké problémy. :/ 20 votes a dám ďalšiu. :) A ešte raz vám všetkým, čo to čítate ĎAKUJEM. <3 :))

Nebezpečná láska (Justin Bieber)Where stories live. Discover now