10. časť-Je na čase zmeniť pravidlá hry!

2.7K 124 6
                                    

Príjemné čítanie! :)

Po chvíľke ticha prehovorila. '' Vieš ty a Selena. Vy dve, ste dvojičky.,, Dohovorila a začala plakať. ''Čo sme???,, Nechápavo som sa spýtala a nevedela som čo na to povedať. Otec ju chytil za boky aby nespadla a zopakoval mi to. ''Je to tvoja dvojička.,, Pozerala som sa raz na mamu a raz na otca. Nevedela som čo mám povedať a vôbec som to nechápala. Ako my dve môžeme byť dvojičky? Po chvíli moja mama pokračovala. ''Otehotnela som a nemali sme peniaze vychovávať vás dve. Keď som sa dozvedela, že budem mať dvojičky nevedela som čo robiť. Po pôrode som lekárom povedala, nech mi donesú iba jednu a druhú nech dajú na adopciu. Nenávidím sa za to no bola som mladá a nemali sme peniaze. Po pól roku sme si s tvojim ockom našli dobre platenú prácu a mali sme dosť peňazí. Chcela som si Selenu zobrať späť k sebe no zistila som, že si ju niekto adoptoval. Nechceli mi povedať kto to bol a ja som sa rozhodla, že to zistím. Po dosť dlhom čase som zistila, že býva v LA a jej adoptívny rodičia sú milionári. Po nijakom čase som sa rozhodla, že pôjdem za ňou, no keď som došla do LA ona tam nebola. Presťahovali sa. Pred rokom a pól som zistila, že ona býva tu a jej rodičia na Hawaii a to je ten dôvod prečo sme sa sem prisťahovali. Ešte v ten deň som bola za ňou aj s ockom a všetko sme jej povedali. Vyhodila nás z domu v ktorom býva s dosť veľa chlapcami, no som rada, že sa umúdrila a ste kamarátky.,, Dokončila a sadla si vedľa mňa. Keby si ty vedela pravdu. Povzdychla som si a vybehla som hore do svojej izby.

Tak už viem prečo ma tak nenávidí. Mňa rodičia majú radi a na ňu sa vykašlali a teraz to mne dáva za vinu. Ja predsa za nič nemôžem, no ak chce hrať špinavú hru, tak nech sa páči. Je na čase zmeniť pravidlá hry a ja presne viem čo budem robiť. Chcela zničiť život mne, no aj ho zničím jej!

Pre Davida: Musím sa s tebou súrne stretnúť. Večer o 22:00 v parku a príď sám.

David mi neodpísal no ja som vedela, že príde. Bola jedna hodina a ja som mala dosť času. Prezliekla som sa a vyrazila som k Jessice. 

Od pól druhej do siedmej sme sa rozprávali a ja som Jessice povedala všetko čo som sa dnes dozvedela a aj môj plán. Jessi ma od toho odhovárala no nikto ma nedokáže presvedčiť aby som to nerobila. Odlúčili sme sa a ona mi popriala veľa šťastia, ktoré dnes budem potrebovať. Prišla som domov, osprchovala som sa, namaľovala a prezliekla.  Bolo 21: 48 a ja som sa nenápadne vytratila z domu. Dlhou ulicou som pomaly kráčala k parku a keď som tam prišla sadla som si na lavičku.

O päť minút sa predo mnou zjavil David. Poobzerala som sa či niekde neuvidím Justina alebo niekoho z ich bandy. Nikto nikde nebol a ja som sa Davidovi hodila okolo krku. Chvíľu ma od seba odtláčal no keď som ho začala bozkávať tak spolupracoval. Dochádzal mi dych a tak som sa od neho odlepila. Pozeral sa na mňa strašne zmätene a nevedel čo má robiť. ''Chcem ťa.,, Zašepkala som mu pri uchu a jemu sa zrýchlil dych. ''Aj ja teba.,, Po chvíli povedal a zahryzol sa mi do krku. Bolo mi to strašne nechutné no musela som to vydržať. Bože ako ho ja neznášam. David ma oprel o lavičku a začal ma bozkávať. Rukou mi prechádzal po celom mojom tele a cítila som z neho lásku. Mám ho presne tam kde som ho chcela mať. ''Buď len môj.,, Zašepkala som mu na perách. '' Ak dobre viem tak ešte nieje prví apríl.,, Zmätene sa na mňa pozeral a ja som sa len usmievala. ''Toto nieje vtip. Vždy som ťa chcela.,, David nikdy nemal vzťah. Baby mal len na sex a nikdy žiadnu nemiloval až na mňa. Musela som to využiť aby som bola k Selene bližšie. ''Ani si nevieš predstaviť ako veľmi som tieto slová chcel počuť.,, V tej chvíli mi ho prišlo na chvíľu ľúto no potom som si spomenula ako ma bil a ako ma znásilnil. Len aby bolo jasne David je Selenin nevlastný brat. Síce nechápem prečo ju aj on na slovo počúva no to je teraz jedno. ''Poď ku mne.,, Pozrel sa na mňa s nadržaným ale aj smutným pohľadom. ''Teraz nemôžem. Ale zajtra ak budeš chcieť tak prídem.,, Usmiala som sa na neho a on prikývol. Dala som mu letmý bozk a chcela som odísť no on ma chytil za zápästia a pritiahol si ma k sebe bližšie. ''Toto teraz znamená, že si moje dievča?,, Zmätene sa na mňa pozrel a ja som prikývla. Usmieval sa od ucha k uchu, pobozkal ma a odišiel. Blééé. A teraz si môžem hodinu umývať zuby. Bože je tak nechutný. 

Možno si myslíte, že som ako Selena no to vôbec nieje pravda. Ja sa im to teraz len chystám vrátiť. Rok ponižovania, psychického a fyzického týrania. Myslia si, že ma poznajú. Nikdy ma nepoznali a nikdy ma poznať nebudú!

Ráno ma prebudil zvuk sms-ky. Bože je jedenásť hodín, ktorý idiot mi môže písať takto skoro ráno. Do ruky som zobrala mobil a prečítala som si sms ktorá bola od Davida.

Pre Bellu: Dobre ráno princezná. O siedmej ťa prídem vyzdvihnúť. Teším sa na teba :*

Tak toto je fakt divné. Viem, že po tom ako sa dozvie, že som ho len využila ma zabije no už som to začala tak to aj dokončím. 

Z Davidovho pohľadu:

Nikdy som sa nechcel do nikoho zamilovať a už vôbec nie do nej, ale keď ona je tak úžasná. Bolelo to čo som jej musel robiť no Selena je moja sestra a pre ňu spravím čokoľvek. No teraz to bude iné. Mám dievča svojich snov a Selena sa môže aj posrať aj tak s tým nič nespraví. A ten kto nás bude chcieť rozdeliť, toho vlastnoručne zabijem! Nemôžem sa dočkať dnešného večeru.

Celý deň som po dome chodil s úsmevom ako debil. Keď za mnou došiel asi po 30 krát Justin s otázkou čo sa mi stalo, nevydržal som to. '' Chodím s Bellou.,, Nadšene som vykríkol a tlieskal rukami. '' Čo ťa to kurva napadlo? Selena sa zblázni a ty a chodiť s niekým? Neverím!,, '' Selena ma môže bozať a nikoho do toho nič čo ja robím!,, Zasyčal som a odišiel do svojej izby.

Z Justinovho pohľadu:

Nemôže to byť pravda. On a Bella? Tomu neverím. Za tým niečo bude. Kurva a to ja som chcel Bellu. To ja som bol jediný milí a každý ju len bil. Je pravda, že potom som ju aj ja bil no aj tak. Mala byť moja. Ja-ja ju potrebujem. Kurva Bieber preber sa. Dal som si imaginárnu facku a snažil som sa na to nemyslieť, aj keď sa mi to nedarilo. 

Z Bellinho pohľadu:

Bolo sedem hodín a počula som trúbenie auta. Vybehla som z domu bez pozdravenia a nasadla som do auta. David ma pobozkal a ja som mala chuť si odpľuť. Celú cestu sme boli. Po pár minútach sme zastavili pred obrovským domom. Vystúpila som z auta a David ma chytil za ruku. Nemohla som tomu uveriť. Ja v hlave nemám všetko v poriadku. Pomaly sme kráčali k dverám. David ich otvoril a pred nami stál opitý Justin. V tom momente som si priala aby ma niekto strelil do hlavy. 

Dúfam, že sa páči a ďakujem za nádherné komentáre. :3 Ani si neviete predstaviť ako ma to baví čítať. Ženy moje ste úžasné. <3 20 votes a dám ďalšiu. :))

Nebezpečná láska (Justin Bieber)Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt