37. časť-Iba sa mi snívala!

1.7K 119 26
                                    

''Justin.,, Pošepkala som mu do ucha a jemne ním zatriasla, no on nič. ''Justin, vstávaj.,, Opäť som ním zatriasla a on sa len pomrvil na sedadle. ''Justin!,, Zavrčala som a silno som ním mykala zo strany na stranu. ''Mami, ešte päť minút.,, Zamrmlal a ja som sa začala smiať. Otočil sa na bok a ďalej spokojne spal. Prekrútila som nad ním očami a postavila som sa zo sedadla. Vystúpila som z lietadla a išla som si pre batožinu. Áno, nechala som ho v lietadle. Čo som s ním mala robiť?! Však mi ho nejaká letuška zobudí. Rozprávala som sa v duchu sama so sebou a usmievala som sa ako debil nad predstavou, že sa Justin zobudí a ja tam nebudem. 

Z Justinovho pohľadu:

''Pane, už ste v Kanade.,, Počul som sladký hlások a otvoril som oči. Usmial som sa na ňu a pohľad sa mi zastavil na prázdnom sedadle. ''Prosím vás.,, Zastavil som letušku pri jej odchode. Otočila sa na mňa, usmiala sa a čakala na moju otázku. ''Neviete kde je tá slečna čo sedela vedľa mňa?,, Nechápavo som sa na ňu pozrel a zmätene som sa pozeral po prázdnom lietadle. ''Ak dobre viem, tak vedľa vás nikto nesedel.,, Pozrel som sa na ňu pohľadom či jej nejebe a ona sa len naďalej usmievala. ''Ďakujem.,, Zamrmlal som a bol som na ceste von z lietadla. Žeby som mi to iba snívala? Snívalo sa mi, že som stretol Bellu a že som s ňou bol šťastný? Zmätene som si zatiahol za vlasy a išiel som po moju batožinu. ''Dobre ráno.,, Počul som tak známi hlas a smiech za mnou. Otočil som sa a za mnou stála Bella. Vydýchol som si a silno som ju objal. ''Bál som sa.,, Odtiahol som sa od nej a zamračil som sa. ''A čoho prosím ťa?,, Začala sa smiať a mňa to viac rozčúlilo. ''Že si sa mi iba snívala.,, Zamrmlal som a išiel som k východu.

Z Bellinho pohľadu:

''Že si sa mi iba snívala.,, Zamrmlal a ponáhľal sa k východu. Vyvalila som na neho oči a zostala som tam len tak stáť. Toto bolo to najkrajšie čo som od neho počula, no až na tú noc čo... Zatriasla som hlavou a vyhodila som si tú spomienku z hlavy. Nechcem na to spomínať. Zamračila som sa a bežala som za Justinom. Dobehla som ho a obmotala som sa okolo jeho ruky. ''Prepáč, ja som ťa budila.,, Silnejšie som sa k nemu pritisla a kráčala som vedľa neho. ''V pohode.,, Povedal ľahostajne a videla som, že sa na mňa hnevá. Pousmiala som sa a preplietla som si s ním prsty. ''Dlho sa hnevať nebudeš.,, Pošepkala som mu a videla som ako sa pokúšal skryť úsmev. Mám vyhrané!

''Kde budeme bývať?,, Pozrela som sa na Justina, ktorý prstom ukazoval na pekný hotel. Usmiala som sa a potom ma niečo napadlo. ''Čo tam navštíviť náš starý domček?,, Justin sa zastavil a divne sa na mňa pozrel. ''Môžme aj dnes.,, Povedal a znova sa dal do pohybu. ''A za Jenny?,, Nadvihla som sama pre seba obočie. ''Najprv musím zistiť kde býva. Asi zajtra.,, Usmial sa a vstúpili sme do hotelu. 

''Nie!! Pôjdeme pešo! Nemusíš vždy navlačovať svoju zlatú riť v aute.,, Ruky som si zkrížila na prsiach a zamračila som sa. ''Agrr. Dobre.,, Zavrčal a rozhodil rukami. Pribehla som k nemu a dala som mu pusu na líce. ''Aj ja ťa ľúbim.,, Usmiala som sa a zavrela som za sebou dvere od hotelovej izby.

Prechádzali sme cez mne veľmi známi park. Začali sa mi vybavovať spomienky, no nie pekné, zlé. Chytila som sa za hlavu, kde som mala stále jazvu od toho ako mi ju Justin rozbil o chodník. Z premýšľania ma vyrušil Justin keď do mňa sotil. Mykla som sa a on sa na mňa zmätene pozrel. Hneď som zahnala spomienky a silno som do neho sotila. Justin narazil do kríkov a ja som sa začala smiať. ''Toto si nemala.,, Povedal tajomným hlasom a ja som začala utekať. Po pár minútach ma dobehol a zvalil sa na mňa, pričom sme si udreli hlavy do seba a zvalili sme sa vedľa seba s neskutočným smiechom. Tiež ste čakali tú romantickú chvíľu, keď spadnete jeden na druhého, zapozeráte sa do očí jeden druhému a začnete sa bozkávať? 

''Čo?,, Zapišťala som a s neveriacim pohľadom som sa pozerala na zhorený dom. Justin si len vzdychol a ťahal ma preč. ''Poď, tu už nič nenájdeme.,, Vzdychla som si a poslúchla som ho. Chvíľu sme kráčali v príjemnom tichu, ktoré zrazu prerušil Justin. ''Mám Jennynu a Alfredovu adresu.,, Doširoka som sa usmiala a stlačila som mu ruku. ''Tak na čo čakáme?,, Nadvihla som obočie a on sa usmial. Zatiahol ma za ruku a kráčali sme, asi ku nim domou. 

Otvorila som bránu od ich domu a podišli sme ku vchodovým dverám. ''Zazvoň.,, Pošepkala som a stále som sa neprestala usmievať. Justin natiahol ruku a stlačil zvonček. Počula som Jennyn hlas a to ma donútilo usmievať sa viac. ''Choď otvoriť.,, Viem si presvedčiť ako sa Fredo nútene postavil z gauču, prekrútil očami a s jointom v hube kráča k dverám. Potichu som sa zasmiala a už som len videla ako sa otvárajú dvere v ktorých sa objavila Fredova hlava. Najprv na nás vypúlil oči a potom sa začal smiať. ''Mal by som prestať húliť.,, Zakýval hlavou do strany na stranu a zabuchol dvere. Justin sa na mňa pozrel a začali sme sa naraz neskutočne smiať. ''Kto to bol?,, Znovu som počula Jennyn hlas. ''Justin a Bella.,, Počula som jeho smiech a udrela som sa po čele. ''Čo si si dal? To chcem tiež.,, Jenny sa začala smiať a ja som znovu zazvonila. Opäť dvere otvoril Fredo. Chcela som niečo povedať, no on ma predbehol. ''Prečo neprejdete cez stenu ako ostatný duchovia?,, Začal rozhadzovať rukami a ja som sa začala dusiť od smiechu. ''Kurva bro, sme živí.,, Zamumlal Justin a dal mu facku. Fredo opäť vypúlil oči a začal nás obchytkávať. ''V-vy ži-žijete.,, Začal koktať a ja som mu vbehla do náručia. Pustil nás dnu a nasmeroval nás do obývačky kde sedela Jenny. ''Bella.,, Snažila sa čo najrýchlejšie postaviť z kresla a ja som si všimla jej guľaté bruško. Slzy mi začali tiecť po lícach a začala som ju opatrne objímať. ''Ti si ju nabúchal.,, Justin sa nemo pozeral na jej bruško a ja som ho udrela. ''Správaj sa.,, Zavrčala som a utrela som si slzy. ''Aj ja ťa rada vidím Justin.,, Prevrátila očami a Justinovi sa na tvári objavil úškrn. Doširoka otvoril náruč a Jenny mu do nej vbehla. ''Modli sa nech nie je po otcovi.,, Justin zašepkal Jenny do ucha, no my sme to počuli. Fredo našpúlil pery a zamračil sa. ''Prečo nechceš aby bolo dokonalé? Závidíš?,, Zkrížil si ruky na prsiach a nadvihol obočie. Všetci sme sa začali smiať. Keď nás smiech prešiel, všetci sme si posadali na kožený gauč. Porozprávali sme im celý náš príbeh a oni zas nám. Najkrajšie bolo, keď mi Jenny povedala, že ak to bude chlapec, bude sa volať Justin a ak dievča bude Bella. 

Je pól noc a Justin s Fredom sú zhúlený a napitý. Museli osláviť Jennyne tehotenstvo. Jenny už išla spať a ja som tam tancovala s nimi a spievala nejaké pesničky. Dnešok je môj najkrajší deň v živote. Konečne môžem povedať, že som šťastná!

 Ja viem, že som úžasná :33 :D Dúfam, že sa vám to bude páčiť. :) Viem, že ste čakali znovu rozchod, alebo niečo také, no ja som ich nemohla rozdeliť. :3 <333

Nebezpečná láska (Justin Bieber)Where stories live. Discover now