25. časť-Justin mi za to nestojí!

2.2K 106 16
                                    

Len ma nezabite :D Som si vedomá, toho čo som urobila :D A ďakujem za votes a krásne komentáre :3 ILY <33 Príjemné čítanie :*

Od Seleninho pohrebu ubehol týždeň. Stále nechcem uveriť, že už nieje medzi nami. S Justinom sme si to všetko vysvetlili, no nedá sa povedať, že sme spolu. Obidvaja sme sa presťahovali späť do Stradfordu a so mnou aj Jenny. Každý si ju obľúbil a to ma teší. Nedokážem sa vzdať Justina, aj keď ma on úplne ignoruje. Jediné pekné chvíle s ním sú tie, keď spolu spíme. Ako keby som zabudla na všetko zlé a existoval iba on. Za tento týždeň ma už tri krát zbil, kvôli hádke o Nikoll. S Nikoll sme sa prestali baviť a jeden z dôvodov je Justin. Vlastne on je jediný dôvod, prečo sa nebavíme. Trávi s ňou každú sekundu, minútu aj hodinu. Od rána do večera a potom ide za mnou, len kvôli sexu. Ráno sa vyparí skôr ako sa stihnem zobudiť a už je s Nikoll. Neverím, že je v tom iba kamarátstvo. Sam sa s Nikoll rozišiel, kvôli Justinovi, no ako vidím, jej to nevadí. 

''No tak Bella, poď so mnou nakupovať. Uvidíš bude ti lepšie.,, Jenny sa na mňa milo usmiala a ťahala ma za ruku von z izby. ''Nechce sa mi a neboj ja som v pohode. Nikdy mi nebolo lepšie.,, Úsmev som jej opätovala, no môj bol falošný. ''Celé dni si zavretá v izbe, tak mi nehovor, že si v pohode. Poznám ťa Bella. Tak nebuď lenivá a zdvihni ten svoj veľký zadok a ideme nakupovať. Čerstvý vzduch ti len prospeje.,, ''Ja nemám veľký zadok.,, Hodila som po nej vankúš a začala sa smiať. Odula som spodnú peru, no dlho mi to nevydržalo a začala som sa smiať s ňou. ''Izebella sa smeje.,, Začala pišťať a ja som sa smiala ešte viac. Do izby vbehol Flores a keď nás uvidel ako po sebe hádžeme vankúše, začal sa smiať. ''Neverím, ona sa smeje.,, Poznamenal Alfredo a ja som pre zmenu hodila vankúš do neho. ''So mnou si si nemala začínať princezná.,, Tak retardovane sa zasmial a začal do mňa mlátiť vankúšom. K nemu sa pridala aj Jenny a ja som začala plakať od smiechu. ''Dosť! Ja sa vzdávam.,, Povedala som cez slzy a smiech a oni okamžite prestali. Nadýchla som sa vzduchu, ktorý som hodnú chvíľu nemohla popadnúť. Tí dvaja retardi sa na mne smiali a válali sa na posteli. Postavila som sa na nohy a s pobavením v tvári som ich sledovala. ''Tak ideme na tie nákupy?,, Spýtala som sa Jenny a ona okamžite vyskočila a začala tlieskať rukami, ako keby mala 5. Pokrútila som nad ňou hlavou a to čo som zbadala ma posadilo späť na postel. ''Niečo mi uniklo?,, Prerušila som tých dvoch z vášnivého bozku. Strhli na mňa pohľad ako keby zabudli, že som v miestnosti. Nadvihla som obočie a ruky som si založila pod prsiami. ''Už pár dní ti to uniká, pretože si zatvorená iba v izbe.,, S úsmevom na perách im zablahoželala a oni sa usmievali ako slniečka na hnoji. 

''Jenny, ja už nevládzem.,, Zvalila som sa na najbližšiu lavičku v obchodnom centre. ''Však sme prešli iba druhý obchodný dom.,, Mykla plecami a zvalila sa vedľa mňa ako keby to bola samozrejmosť. Lebo bežný ľudia v pohode obehnú aj 10 obchodných domov. ''To myslíš vážne? Len druhý? A to nestačí? Som zvedavá kto ti bude vláčiť tie tvoje tašky.,, Prevrátila som očami a ona sa na mňa zaškerila. ''Príde po nás Flores.,, Víťazoslávne sa na mňa usmiala a ťahala ma do nejakej kaviarne. ''Dva krát presso s mliekom.,, Objednala som a Jenny sa stále priblblo usmievala. ''Čo je?,, S nadvihnutým obočím sa ma spýtala, keď som sa na ňu pozerala ako na debila. ''Si smiešna.,, Zachichotala som sa. ''Nie len zamilovaná.,, Opravila ma a ja som si hneď spomenula na Justina. ''Prepáč, ja som ti ho nechcela pripomenúť.,, ''To je v pohode.,, Milo som sa na ňu usmiala a aj ona na mňa. ''Je to debil.,, Poznamenala a ja som len prikývla. ''Nevie o čo prichádza. Nechápem prečo sa na neho nevisereš. Vieš čo by dali ostatný chalani za to, že s tebou môžu stráviť aspoň jednu minútu denne?!,, ''Ale keď ja nemilujem ostatných, ale jeho.,, Zapozerala som sa do pressa a ona len nesúhlasne pokývala hlavou zo strany na stranu. 

Všetky tašky som nahádzali do auta a nastúpili sme si. Jenny samozrejme, že dopredu a ja dozadu. ''Ideme na pizzu. Som strašne hladný.,, Oznámil nám Flores a ja som len mykla plecami. Pravdu povediac, bola som strašne hladná. Cítila som sa ako piate koleso na voze. Bola som tam úplne zbytočná. Kŕmili sa navzájom a ja som sa cítila ako debil. Vonku sa už ztmievalo a my sme sa pobrali domou. Konečne si ľahnem do postele a aspoň na chvíľku si budem užívať Justinovu prítomnosť. 

Z Justinovho pohľadu:

Neviem čo sa to so mnou za tento týždeň stalo. Bellu milujem, ale je tu Nikoll, ktorá mi tak strašne pomohla a je mi s ňou dobre. Sme len kamaráti a to Bella nedokáže pochopiť. Je pravda, že som sa s Nikoll raz vyspal, pretože sme boli opitý, ale bol to čisto kamarátsky sex. Tvárime sa, že sa to nestalo, aj keď nemôžem povedať, že sa mi to nepáčilo. Z premýšľania ma vyrušil Nikollin hlas. ''Vieš, že ťa mám rada a bola by som s tebou od ráno do večera, no mal by si ísť za Bellou.,, Posadila sa na postel a ja vedľa nej. ''Bella počká.,, Milo som sa usmial, no Nikoll ostala vážna. ''Je to moja kamarátka a cítim sa zle, že ju zanedbávaš.,, ''Tak má zanedbávať teba?,, Nadvihol som jedno obočie a hľadel som jej priamo do očí. ''To som nepovedala, len by si s ňou mal tráviť trochu viac času.,, ''Ale ja s ňou nechodím!,, Vyhodil som ruky do vzduchu a ona prevrátila očami. ''Ako myslíš.,, Usmiala sa na mňa aj keď to bol falošný úsmev. Možno má pravdu. Mal by som sa viac venovať Belle. Zanedbávam ju. 

Z Bellinho pohľadu:

Vystúpila som z auta a zobrala si svoje dve tašky do ruky. Flores zamkol auto a Jenny už bežala dnu, pravdepodobne vyskúšať si svoje veci. ''Poď urobím ti módnu prehliadku.,, Zachichotala sa a Flores už za ňou bežal. Ako ich poznám, neskončí to len pri módnej prehliadke, nakoľko tam má aj erotické prádlo. Nad svojou myšlienkou som sa pousmiala a vkročila do domu. Pomaly som vybehla schodmi a vošla do svojej izby. Položila som si tašky vedľa postele a všimla si, že je celá obsypaná lupienkami ruží. ''Justin.,, Vzdychla som a usmiala sa. ''Ahoj princezná.,, Ozval sa za mnou hrubý hlas. Pomaly som sa otočila a tesne za mnou stál David. Odstúpila som od neho o krok vzad a ťažko som dýchala. ''Č-č-čo tu robíš?,, Vykoktala som zo seba a on sa len usmial. Za ten rok sa úplne zmenil. Ruky mal svalnatejšie a pribudli mu tetovania. Už nemal nagélované vlasy do hora. Mal ich spustené do očí a chaoticky rozstrapatené.  ''Pustili ma o trochu skôr za dobré správanie.,, Usmial sa na mňa a pristúpil ku mne. Jeho ľadový dych dopadal na moju pokožku. ''Nedotýkaj sa ma.,, Potichu som zapišťala keď sa mi dotkol vlasov a privoňal ku nim. ''Chýbala si mi.,, Potichu vzdychol a mne naskočili zimomriavky. ''Ale ty mne nie. Nenávidím ťa. Vypadni!,, Potichu som zašepkala a ukazovákom som ukázala na dvere. David sa mi pozrel do očí a v tých jeho sa leskli slzy. ''Milujem ťa Bella. Ani si nevieš predstaviť ako veľmi si mi chýbala. Všetko som oľutoval a neprešiel deň čo som na teba nemyslel.,, Z oka sa mu skotúľala slza. ''Vypadni.,, Šepla som znovu. ''Vymenila si ma za neho a on si teraz užíva s Nikoll. Stojí ti za to, aby si sa kvôli nemu trápila? Princezná, už dávno ti spadla korunka. Dovoľ, aby som ti ju znovu nasadil. Tvoje pocity sú pre mňa dôležitejšie ako moje. Dovoľ mi ťa urobiť šťastnou. Dal by som všetky peniaze sveta, aby som s tebou mohol tráviť aspoň minútu denne.,, Dohovoril a mne sa po lícach kotúľali slzy. Mal pravdu. Justin mi za to nestojí. Spomenula som si na Jennyne slová: ''Vieš čo by dali ostatný chalani za to, že s tebou môžu stráviť aspoň jednu minútu denne?!,, Má pravdu. Justin ma nikdy nebude milovať tak ako ja jeho. Je na čase sa cez to preniesť a dovoliť iným, aby ma robili šťastnou. 

Nebezpečná láska (Justin Bieber)Место, где живут истории. Откройте их для себя