26. časť- Po dlhom čase som šťastná!

2.1K 115 13
                                    

Za to, že ste tak aktívne a tak rýchlo mám na časti 19 vote a 7 úžasných komentárov, som musela napísať ďalšiu časť! :) Už som vám niekedy hovorila, že ste úžasné?! :D <3 A dúfam, že vás aspoň trochu poteším. :3 Príjemné čítanie :**

Z premýšľania ma vyrušil Davidov dotyk. Pritiahol si ma k sebe a silno ma objal. Chvíľu som váhala, no nakoniec som mu objatie opätovala. Nemilujem ho, no dúfam, že mi pomôže zabudnúť na Justina. ''Počkaj tu princezná, hneď prídem, len sa osprchujem.,, Pobozkal ma na vlasy a zmizol za dverami od kúpeľne. Ľahla som si na postel a sama pre seba sa usmiala. Počula som zavŕzgať dvere a predo mnou stál Justin. Ten jeho úsmev a pohľad, akým sa na mňa pozrel. Vážne?! Kurva Bella spamätaj sa. Chceš na neho zabudnúť a nie sa ešte viac zamilovať. Pošepkal mi hlas v mojej hlave a ja som sa hneď prebrala do reality. ''Čo chceš?,, Nadvihla som obočie a našpúlila pery. ''Teba.,, Zvodne sa usmial a zahryzol si do pery. ''Ľutuje, ja som už zadaná.,, Falošne som sa usmiala a on sa na mňa nechápavo pozrel. ''Čo? Ak dobre viem, nechodíme spolu.,, The fuck? To myslí vážne? ''Bingo. Takže to asi nebudeš ty.,, Tleskla som rukami a postavila som sa z postele. ''No tak baby. Uvolni sa.,, Tak toto už nemôže myslieť vážne. ''Ja som až moc uvoľnená. Nebodaj ti Nikoll nedala?,, Škodoradostne som sa usmiala a prebodla ho pohľadom. ''Takto sa so mnou rozprávať nebudeš ty suka.,, Silno som privrela oči a už som čakala bolesť na mojom líci. ''To by som nerobil Bieber.,, Otvorila som oči a uvidela Davida. Ďakujem ti bože. ''Čo tu kurva robí on?,, Nechápavo sa na nás pozeral. ''Pustili ma za dobré správanie a teraz daj dole ruky z mojej princezny a vypadni.,, Zahučal po ňom David a ja som sa len usmiala. Justin ma sotil na postel a zabuchol za sebou dvere. ''Si v poriadku?,, Ľahol si ku mne a objal ma.''Uhmm.,, Zamrmlala som a zaspali sme v spoločnom objatí. 

Týždne ubiehali a my sme sa vrátili na staré koľaje. Jenny sa dozvedela akú prácu robíme a zapáčilo sa jej to. Vždy bola zlé dievča. Ja som sa dala do kopy s Davidom a Justin a Nikoll. On ju mal len na sex a David mal mňa na rozmaznávanie. Nečudovala by som sa ak by za mnou prišiel so zásnubným prsteňom. Justin už viac krát za mnou doliezal, no ja som ho vždy odkopla. Snažila som sa ho ignorovať ako sa len dalo. Bola som šťastná, no len navonok. Vo vnútri ma zožieral pocit, že sa Justina dotýka niekto iný. 

''Človek musí byť veľmi silný, na to aby zabudol na človeka ktorého ľúbil.,, Zasa sa hrá Jenny na múdru. Jedine ona na mne videla, že Justina stále milujem. '' Dobre, ak to chceš tak veľmi počuť, áno stále ho milujem.,, Vzdychla som si a rukou som si prehrabla svoje dlhé hnedé vlasy. ''Vedela som to. Choď za ním.,, Usmiala sa na mňa a ja neverím, že mi to povedala. ''Aj keď ho milujem, vtierať sa mu nebudem.,, Znova som si vzdychla. ''Možno ma teraz zabiješ, no ja som sa s ním rozprávala.,, Nevinne sa na mňa pozrela a ja som sa začala dusiť vlastnou slinou. ''Čo?,, Zvreskla som na ňu a ona sa mykla. ''Vravel mi, že ťa miluje a že je neskutočný kokot, nevie ako si ťa má získať späť.,, Vzdychla a znova sa zahľadela do mojich očí. ''Vieš koľko mal šancí? A on každú jednu dodrbal.,, ''Ja viem, ale obidvaja sa ľúbite a nieste spolu. Mňa to zabíja, keď ťa takto vidím.,, Hlavu si dala do dlaní a pre zmenu si vzdychla ona. ''Nechaj to tak.,, Pokrútila som hlavou a ona opustila moju izbu. 

Zo spánku ma vyrušila hlasná hudba. ''Kurva.,, Udrela som rukami do postele a postavila som sa. David vedľa mňa nebol, no to mi nevadilo. Zišla som dole schodmi a nakukla som do obývačky. Všimla som si ako Justin kričí po Davidovi. ''Ty si kokot? Chceš jej zlomiť srdce?,, ''Koho trápi. Však spí.,, David si pritisol k sebe nejakú kurvu a začal sa s ňou bozkávať. Dobre, že sa nezožrali navzájom. Justin si ma všimol, ako kráčam smerom k Davidovi. Pribehol ku mne a ťahal ma za ruku. ''Kurva pusti ma.,, Zasyčala som, no on ma ťahal ďalej ako keby nič. Oprel ma o linku v kuchyni a oblizol si pery. ''Je opitý, to si nevšímaj.,, Cítila som z neho alkohol a naplo ma. ''Koho to má trápiť? To bude robiť vždy keď je opití?,, Nadvihla som obočie a snažila sa nevšímať si ten smrad od alkoholu. Justin chcel niečo povedať, no ja som ho zastavila perami. Vášnivo som ho bozkávala a on spolupracoval. Ruky som si zaplietla medzi jeho vlasy a pozerala som sa na Davida, ktorý stál pri dverách a pozeral sa na nás. Justin si ten bozk užíval, nemôžem povedať, že ja nie, no viac menej som ho využila. David po pár sekundách pribehol k nám a Justina odo mňa odtrhol. ''Čo to kurva robíš?,, Začal po mne zjapať a ja som sa len smiala. ''To čo ty pred chvíľou.,, David zamrzol, asi si uvedomil, že som ho videla. ''Ale koho trápi však?,, Nadvihla som obočia a stále som sa smiala. Dym z cigarety, ktorú mal v ústach, vyfúkol presne do mojej tváre. Neváhala som a tú cigaretu som mu odhodila, ani neviem kam. ''Ó a aby som nezabudla, skončili sme.,, ''To myslíš vážne?,, Hodil na mňa pohľad akože WTF. ''Vyzerám, že si robím srandu?,, Nadvihla som obočie a našpúlila pery.''Fájn. Tak vypadni z tohto domu.,, ''Ako si želáš.,, Ako som okolo neho prechádzala, sotila som do neho ramenom. Čudujem sa, že ma neudrel. So slzami v očiach sa na mňa David pozeral, keď som odchádzala z kuchyne, no ako som vravela nemilujem ho. 

Zavrela som za sebou dvere a začala som sa baliť. Netuším kam pôjdem, no momentálne mi to je jedno. Všade je lepšie ako tu. Do rúk som si vzala tašky a zišla som dole schodmi. Otvorila som vchodové dvere a následne ich za sebou aj zabuchla. Kráčala som prázdnou ulicou, čo najďalej od toho domu. ''Bella, Bella, stoj.,, Počula som za sebou chraplavý hlas. Otočila som sa a videla som ako za mnou beží Justin. ''Kam ideš?,, Zadýchane prehovoril a usmial sa. ''Neviem, asi pod most.,, Mykla som ramenami a on sa zasmial. ''Tak v tom prípade idem s tebou.,, Z rúk mi zobral kufre a ja som sa pousmiala. Nastalo medzi nami ticho, príjemné ticho.

Sadla som si na lavičku v parku a Justin vedľa mňa. Kufre položil na zem a naše pohľady sa stretli. ''Bella, ja by som sa ti chcel ospravedlniť...,, Chcel pokračovať no ja som ho prerušila. ''Neospravedlňuj sa. Ja som ti verila, moja chyba, nie tvoja.,, Smutne sa na mňa zadíval a zdalo sa mi, že nad niečím rozmýšľa. Po chvíli prehovoril. ''Začnime od znovu. Som Justin.,, Usmial sa na mňa a vystrčil predo mňa svoju ruku. ''Bella.,, Ruku som vložila do tej jeho a potriasla som ňou, pričom sme sa obidvaja usmiali. Na to, že som bola bezdomovec, som bola po dlhom čase šťastná, ale dokedy?!

Nebezpečná láska (Justin Bieber)Where stories live. Discover now