TEŞEKKÜR

30.2K 1.4K 69
                                    

İşte bir maceranın daha sonundayız.

Orta Şekerli'yi yazmadan önce Seher Vakti'ni bitirmiştim ve şunu düşündüm. Her zaman dram yazıyorum, yazdıkça ruh halim daha da batıyor. Biraz gülümsetmek istiyorum ki ben de gülümseyebileyim. Belki mizah denecek kadar olmaz ama yine de biraz olsun başarabilirim.

Orta Şekerli'yi baştan beri takip edenler bilir, aslında farklı bir kurguyla başlamıştım. O kurgu yıllardır düşündüğüm kurguydu ama yazmaya başladıktan sonra içime sinmedi. Bu yüzden değiştirdim, isimler aynıydı ama kurgu değişmişti. Bunun ne kadar doğru bir karar olduğunu ise ilerledikçe anladım. Karakterleri yeni halleriyle fazlasıyla sevdim.

Orta Şekerli benim için gerçekten bir şey başardığımı derinden hissettiğim bir çalışma oldu. :) Mizahta 1. sıraya kadar yükseldik, öne çıkanlarda yer aldık. Ve daha önce başaramadığım seri işine atıldım. Orta Şekerli'ye başlarken kesinlikle aklımda yoktu ama sizler bana bu ilhamı verdiniz. Önce Onur için beni cesaretlendirdiniz, sonra birden Onur'un bütün kardeşleri için kurgu hazırlarken buldum kendimi. Paylaştıkça çoğaldı adeta. :)

Ben yaptım, demiyorum. Biz yaptık, sizinle yaptım. :)

Orta Şekerli beni bohem ruh halimden kurtaran, karamsarlaştığımda bulutların arasından görünen gün ışığı gibi ısıtan bir kurgu oldu. Narin, Erdem, Onur, Fulya, Melek Hanım ve değerli Süt hayatıma bambaşka bir tat getirdi.

Onlara veda etmiş değiliz. Özel bölümlerle sizlerle olacaklar ve tabi ki özellikle Aşkın Tatları serisinin Burçin'i anlatan Ara Sıcak kurgusunda fazlasıyla görev alacaklar. Ama resmi olarak onların hikayesi bitti. :)

Sizlere, her birinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Benimle olduğunuz, karakterlerimi sarmaladığınız, onları ruhunuza, zihninize misafir ettiğiniz için sonsuz teşekkürler... Umuyorum ki ayırdığınız zamana değmiştir, umarım ki başta amaçladığım gibi yüzünüzde bir tebessüm oluşturabilmişimdir.

Diğer hikayelerimde de yanımda olmanızı ve yazma yolculuğumda bana eşlik etmenizi çok isterim.

Sevgilerim ve saygılarımla... ♥

Sağlıcakla kalın. :) 


ORTA ŞEKERLİWhere stories live. Discover now