Flashback 3- Colţi mortali

17.6K 1.3K 49
                                    

~~~~~

(+15) Acest capitol are un conţinut care poate fi considerat nepotrivit pentru cineva sub limita de vârstă afişată.

~~~~~


E acasă. După două zile în care a lipsit, iar s-a întors. Mi-a aruncat doar o privire plină de dispreţ când a trecut pe lângă mine şi m-a trimis afară să citesc "dacă poftesc", nu în "bucătăria lui", că doar nu e "bibliotecă".

M-am aşezat sub castanul din curte şi am deschis din nou cartea la pagina la care rămăsesem. Lătratul necontenit al lui Tores mă face să citesc aceeaşi frază de zeci de ori.

Câine idiot.

Urăsc câinele ăsta, un rottweiler pe care Karl îl dresează de câteva luni. E atât de agresiv şi violent, încât e nevoit să îl ţină mereu legat. Dar ştiu că îl foloseşte pentru luptele ilegale la care participă uneori. Nu ştiu de ce astăzi e atât de neliniştit.

Mă opresc din citit când realizez că e linişte. Prea linişte. Şi fix în momentul ăsta îl zăresc pe Tores, venind periculos către mine, mârâind cu dinţii scoşi. Nu apuc să mă mişc din locul în care sunt. Se năpusteşte asupra mea şi în clipa în care colţii lui mi se înfig în faţă, scot un strigăt înfiorător. Încerc să mă feresc şi îmi pun palmele peste chip, folosind şi cartea ca un scut, dar îmi dau seama că a fost o mişcare neinspirată când pielea de pe antebraţ îmi e sfârtecată în câteva secunde. Îl lovesc puternic cu coperta groasă a cărţii peste bot şi mă ridic iute, tot timpul urlând de frică şi de durere, în speranţa că mă va auzi Karl şi va veni să îl lege pe Tores. Îmi forţez picioarele să alerge cât mai rapid, dar o durere cruntă în gamba dreaptă, mă face să mă prăbuşesc . Înainte să simt un nou atac, o împuşcătură răsună foarte aproape de mine, urmată de un scâncet scurt.

BrutalWhere stories live. Discover now