1. Partea II "Să înceapă şarada!"

27.2K 1.7K 148
                                    

Damien

— Te rog, Damien, ascultă-mă! mă imploră Kim. Ştii că atunci ne-am anulat nunta. Nu puteam continua după... A fost greu. Primele luni au fost oribile, Damien. Întotdeauna adormeam plângând, iar Eric...

Îşi ridică privirea către el pentru câteva secunde apoi continuă:

— Credeam că relaţia noastră se va destrăma, la fel cum se destrămase totul în jurul nostru. Dar...

Eric o strânge uşor de talie şi o sărută pe frunte.

— Îl iubescaşa mult pe fratele tău, îl priveşte pe logodnicul ei cu afecţiune. Nu credeam vreodată că o să întâlnesc pe cineva ca el. Şi după tot ce s-a întâmplat, nu credeam că vom fi din nou binecuvântaţi cu un alt copil. Am încercat de nenumărate ori şi în zadar. Am luat în calcul chiar şi adoptarea unuia. Dar acum trei luni, în sfârşit s-a întâmplat şi am aflat că aşteptăm un bebe.

Lacrimile ei sunt acum de bucurie. Maya scoate un sunet de uimire şi se uită întrebătoare la prietena ei şi la Eric. Amândoi dau afirmativ din cap.

Deci Kim e însărcinată. De asta vor să le organizăm nunta. Vor să scape de stresul ăsta şi să o ferească pe Kim de o altă tragedie.

Gândurile mele sunt confirmate la scurt timp chiar de Kim, care continuă să-mi explice cu toate că eu nu am mai scos niciun cuvânt de când a început ea să vorbească.

— Nu am apucat să ne căsătorim încă, dar îmi doresc asta enorm de mult. Vreau ca de data asta să fie totul bine şi vreau ca nunta mea şi a lui Eric să aibă loc înainte să nasc. Deja au trecut trei luni, doctorul ne-a spus că riscul unui avort spontan scade considerabil după 12 săptămâni de sarcină. Deci ar fi în regulă acum să pregătim totul. Dar...

— Dar avem nevoie de tine, Damien, continuă Eric, şi de Maya. Nu vreau ca Kim să se streseze cu asta absolut deloc. Plănuim să mergem timp de o lună într-o lună de miere în avans, în Spania...

— Şi în acest timp, voi doi, reia Kim, vrem să vă ocupaţi de nunta noastră.

— Nu orice mireasă vrea să îşi pregătească nunta singură? Sau cel puţin să fie de faţă la pregătiri? Cum rămâne cu nunta perfectă? îndrăznesc să o întreb.

— Nu, adică, sigur, este unul dintre cele mai importante momente din viaţa unei femei, dar... Pentru mine este mai important acum ca bebeluşul meu să se nască. Şi dacă asta înseamnă că trebuie să renunţ la visul meu de a avea o nuntă fastuoasă şi ruptă din basme, atunci aşa voi face.

— Şi atunci de ce nu angajaţi o persoană care cu asta se ocupă, cu organizarea de nunţi? Ştiţi că există, nu-i aşa? Se numesc organizatori de nunţi, incredibil, dar adevărat! le spun pe un ton sarcastic.

— Ştim, Damien, îmi răspunde Eric deloc amuzat. Doar că noi vrem să ne detaşăm complet, înţelegi? Vreau ca viitoarea mea soţie să nu se streseze cu nimic pe parcursul acestei sarcini şi am de gând să o tratez ca pe o regină.

— În plus, adaugă Kim după ce îi oferă lui Eric un sărut scurt pe obraz, Maya e prietena mea din copilărie. Ea ştie exact cum îmi doresc să aratenunta mea. Ne-am petrecut nopţi întregi vorbind despre asta când eram mici. Ce altă persoană ar fi mai potrivită decât ea?

— Perfect, atunci chiar nu aveţi nevoie de mine, încerc să găsesc o cale de evadare, eu nu mă pricep deloc la chestiile astea romantice. Ştiţi voi, flori, muzică, decor...

— Da, dar eşti bărbat şi eşti fratele lui Eric, iar Maya are nevoie de o părere masculină în toată treaba asta pentru că o nuntă e pentru două persoane, în cazul nostru de sex opus, şi nu poate ea să facă totul de una singură, mai ales că veţi avea la dispoziţie doar o lună.

BrutalUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum