Epizoda 16 - Neću da se ženim! (Deo 1)

274 18 2
                                    

Istanbul 2001

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

Istanbul 2001.god.

Kasno popodne.Avion jeupravo sleteo iz Rima.To društvo je i dalje držala pozitivna energija.Ozcan jebio pozitivan.Shvatio je da treba da sedi u kući i pati za Edom, za onom kojaje izabrala materijalno stanje umesto ljubavi.I ne, ne treba je kriviti.Bio jenjen izbor.Mislila je da će je više voleti, da će svim tim novcem kupiti ljubavnjoj dragih osoba, a istina je potpuno drugačija.Krenula je ka zvezdama, ali sena tom putovanju desilo nešto.Onur kao da je predosećao to pa je brže-boljezatvorio tu knjigu.I to baš na Ibici.S povratkom u Istanbul bilo mu je žao svegašto se desilo u toj priči i što je gubio vreme sa Edom.Brzo se zaljubljivao, ajoš brže je zaboravljao neuspele veze.Gledao je sa strane, zamišljen dok su seOzge i Onur nešto domunđavali. 

 -Da nije zamišljen previše?-upitala ga je Ozge tiho. 

 -I ja mislim isto. 

 -Rekla bih da mu je prijalo, družio se.Ali sad...Pitam se šta sedešava.Da smo još malo ostali. 

 -Nećemu biti lakše zbog toga.Mora da se vrati i suoči.Što pre to bolje. 

 Ozge je bila neraspoložena.Nije želela da se vrate ali pošto su Ozcan iOnur želeli nije mogla ništa.Gledala je ka podu dok je koračala kao da se stidinečega.Kao onda kada te uhvate u laži.Toga se i Ozge bojala.Kako da se izvuče.Ozgei Eda su bile u kontaktu.Tokom čitavog ovog perida.Prenosila je Edi šta Ozcanradi, s kim se viđa, sve.I to opširno.Ceo taj izveštaj uključivao je fotografije,snimke, zvučne zapise.Ozge nije mogla to da odbije.A kako bi kad su svi reklida u Edi vide potencijal.Mogla bi da bude zaštitno lice mnogih kompanija, aliEda je bila nestrpljiva.Nije želela da se muči nego bi preko „veze" da svedobije.Nije joj uspelo, nije ulovila tog čoveka i mora da se vrati Ozcanu. Po bilo koju cenu.U timmislima je bila Ozge. 

 -Neštonije u redu?-upitao ju je Onur 

 -Ne, ne dragi.Sve je uredu.Samo se brinem. 

 -Oko čega? 

 -Šta će se desiti ako se vide. 

 -Gdeće se videti? Pobogu Ozge.U ovolikom Istanbulu. 

 -Znaš kako kažu.Čovek sretne... 

 -Znam, znam.A i nema potrebe negativno razmišljati. 

 -Da, da.U pravusi-odgovorila je tiho. 

 Ozgeje ovaj put bila pažljivija.Jedini njen strah je da niko ne sazna da je bila ukontaktu s Edom jer da je Onur to saznao ovaj put bi je ostavio.Definitivno.Zatose brzo pribrala i okrenula Ozcanu.Morala je da ga natera da priča s Edom. 

 -Kako si Ozcane? 

 -Zašto me to pitaš? 

 -Zašto da ne? Voleli ste se, ona je otišla... 

 -Pa šta.Lepoje Eda rekla.Bilo pa prošlo. 

 -Ada li je? 

 -A što ne bi? 

Lovorov list (1. Sezona)Onde histórias criam vida. Descubra agora