Epizoda 21 - Sudbonosni susret (deo 2)

229 9 0
                                    

Sa druge strane Simge je bila došla na snimanje.Sve je bilo kako je želela.Zato je bila i tako nasmejana.Sa kafom u rukama dolazi na set.Svima se javlja.

-Simge, u prikolici sam ti ostavila odeću.-odgovorila joj je kostimografkinja

-Dobro, nemoj samo da bude ko prošli put pa da kasnimo sa snimanjem.

-Neće, neće.Sad je sve u redu.Obuci se pa idi na šminkanje.-odgovorila joj je kostimografkinja i otišla.

Simge stiže pred kabinu i otvara vrata kad ju je neko pozvao.

-Simge!

-Ma ne, ja ovo sanjam.Ahmete?

-Ja sam.-odgovorio joj je i zagrlili su se.-Šta ćeš ti ovde?

-Došao sam da te smaram.

-E ozbiljna sam.Šta ćeš ovde.

-Onaj koji će pucati na tebe.U seriji naravno.

-Ne šali se s tim.Znaš da sam osetljiva na to.Još od kad sam završila onu prvu seriju završila želim opet da radimo zajedno.

-I ja.Eto, nekako sam došao da ti ispunim želju-rekavši ovo namignuo joj je.-I šta imamo u scenariju? Ima li neke vrele scene? A?-rekavši ovo nasmejao se.

-Ne znam.Mislim da pre pucnja nema.

-Uh čoveče.A ja sam se baš ponadao.

-Šta ti bi takvu scenu a ?

-Ne bi bilo loše.

-Bilo bi jer mi više nismo mladi, a ja sam se udala.

-Ahmam, čuo sam-rekao je potišteno i dodao-Nije da žalim ali nije mi baš drago.Svejedno, čestitam ti.-odgovorio je s kiselim osmehom na licu i poljubio 2 puta u obraz.

-Hvala.Idem unutra da se spremim, da ne kasnimo.Uskoro će i Jaman doći.

-Mogao bih da ti pomognem.Mislim da se spremiš.

-Naravno da ne.Vidimo se malo kasnije.Dobrodošao u ekipu.

-Hvala.

Nije se nadala da će da sretne Ahmeta.Ipak nisu se dugo videli.Tačnije od kraja njenog prvog projekta.A od tad verovatno je prošlo 5,6 godina a možda i više.Ugledavši njega setila se njihove zajedničke prošlosti što joj nije bilo baš drago.Taj deo svog života trudi se da sakrije od Jamana.I nada se da će Ahmet odraditi svoj posao kao profesionalac i otići.Rešila je da zaboravi na to i krene da se sprema.Otvara vrata od prikolice nesluteći ko je unutra.Umut ju je strpljivo čekao.I da, naravno da je sve čuo.U prvi mah sve ga je jako iznenadilo a onda je uzdahnuo i rekao sebi da je to ona i da se nikad neće promeniti.Navikla je da igrom zavođenja dobije ono što želi.To je bio najlakši ali i najbedniji način da dobijete nešto ali Simge nije marila za to.Samo je bilo važno dobiti to a kako...Nije bilo toliko bitno.Posle toga može biti i smak sveta a njoj je dovoljno to što je dobila.Eto o tome je razmišljao Umut dok je gledao u iznenađenu Simge.Bila mu je lepa kao i uvek.To njeno opušteno izdanje u kome je dolazila na posao činilo mu se jako primamljivim jer bezobzira šta da obuče mora vešto da istakne svoje obline.Tek toliko da malo zagolica maštu i mami uzdahe.Ništa više ali ni ništa manje.Definitivno ovo nije očekivala-on u njenoj priklici.Budilo je u njoj znatiželju ali je i mamilo na greh.Rešila je da izađe iz tog prvobitnog šoka u kojem se našla ugledavši ga i ona prva započne razgovor.

-Odkud ti?

-Nisi me očekivala? Opet?

-Naravno da nisam!

-Hm.Zanimljivo.-odgovorio joj je ugrizavši se za usnu, što je Simge primetila.Pravi se kao da nije ništa videla.

-Zar ti nisam rekla da se nećemo čuti neko vreme? I to ti ništa ne znači?

Lovorov list (1. Sezona)Where stories live. Discover now