Epizoda 22 - Zbogom Deniz (Deo 10)

122 8 2
                                    


U njemu se nešto lomilo, nešto čudno je prolazilo kroz njegovo telo.To je bilo ono što je davno zaboravio.Saosećanje.Nečije suze su posle ko zna koliko vremena i njega zabolele.Jedva se suzdržavao da i on ne zaplače.Bolelo ga je jer zna da ništa nije gotovo.Zapravo tek počinje.

Ni sa druge strane, u vili nije bilo bolje.Pacov je plitko disao, a u tim udisajima ocrtavala se ogromna količina besa.Jako loše je izgledao.Odjednom je srušio u besu sve sa stola.Cela vila je odzvanjala.Niko nije smeo da se upita šta se dešava.Plašili su se njegove reakcije.Pacov je bio kao tornado koji ruši sve pred sobom.

-Samo sam želeo da budeš kraj mene.Samo to.Puno li tražim? Eh? Reci...Elčiin.Elčiin.-vikao je na sav glas.

Takav bes ga je obuzeo.Nije mogao da ga kontroliše.Zakleo se da ćejednog dana naći onu koju voli i nikad je više neće pustiti.Taj bes se osećao u vazduhu pa nije ni zaobišao Ajnur i Ajše koje su počele da strahuju za svoje živote.Ajnur je pokušala da se povrati.Na njenom vratu ostao je trag nesrećnog događaja.Još uvek se borila sa vazduhom.Ajše je sipala vodu iz bokala koji se nalazio na njenom stolu i dala joj.

-Hajde, hajde.Polako.Diši.Popij malo vode.

-Zamalo me nije ubio.

-Dobro...Nije baš tako.

-Šta nije tako.Ubio bi me.

-Ne bi.Ti si majka one koju ludo voli...

-Ne koju voli nego kojom je opsednut.

-Dobro, svejedno.

-Meni nije Ajše.Plašim se.

-Ne izlazi mu na oči i to je sve.

-Lako je tebi.

-Šta hoćeš? Ćerka ti je pobegla.Neće je Pacov tako lako naći.

-Pobegla? Oteta je Ajše.Oteta.

-Zar ti stvarno veruješ u to? Čuj nju.Oteta.-rekla je kroz smeh i dodala-I onaj čovek je rekao da verovatno to nije istina.Opusti se.Snašla se.

-Kako možeš tako da pričaš? Ko zna šta tamo proživljava?

-A ti mi Ajnur ne glumi zabrinutu majku jer ni ti nakon svega nemaš pravo na to.Ako si dozvolila do ovoga da dođe ne zaslužuješ ni da te pogleda.

-Šta? Sad sam ja kriva?

-Jesi Ajnur.Kriva si.Devojčica je imala više snage od tebe.Zar nisi mogla da ih pošalješ kod roditelja.Da prijaviš Mahmuta.Neko bi ti pomogao.A ti si htela da ćutiš.I eto ti tvoje ćutanje. Natovarila si joj jedan veliki problem-Pacova.Znaš li kad će je pustiti? Nikad! Poubijaće svakog ko je bude pogledao.Znaš li kako će se spasti?

-Kako?

-Tako što će ga ubiti, ako je to ikako moguće.Ti sad razmisli šta si uradila.-rekla je i izašla iz sobe.

Ajnur je ostala yaşuüenaçTaşnıje nıje rayumela taj Ajšın napad.A nıje shvatıla da je Ajšı svega dosta.Umorıla se.Odjednom se sve promenilo.Više poslovi nisu prioritet već jedna žena.Nije shvatila da se Ajša plaši za opstanak celog posla, ali i strahuje zbog Pacova jer vidi da se neće tk tako rešiti njegove opsesije.Svesna je da će se tu puno krvi proliti.Ajše nije bila ljuta na svoju drugaricu Ajnur već na co svet.Pred njom je uragan koji ne može niko da zaustavi.

Dok je ona brinula Salih i ja smo nemo sedeli na sofi.Niko nije imao snage prvi da progovori.Ni on ni ja.On...Sve previše duboko oseća, a ja...Od bola ne mogu.Savladalo me je.A nisam bila svesna da je to tek početak kraja.

Lovorov list (1. Sezona)Where stories live. Discover now