iHANETİN BEDELİ

128 12 57
                                    

   Selam güllerin size uzun bir bölümle merhaba demek istedim umarım beğenirsiniz.Sizleri çok seviyorum.

  Eve geldiğimizde bozulan morallerimizi düzeltmek ve meşgul etmek adına kendimizi hemen mutfağa attık Annemin  akşamdan yapmış olduğu pasta ve sarmalar masa üzerinde yerini alırken,Ece meşkur kurabiyelerinden yapmıştı ve tabi içine güzel sözler yazıp saklamayı unutmadan bu bizde bir adet haline dönmüştü.Ece bu kurabiyeleri her etkinlik de yapar ve içine güzel bir sözle görev eklerdi bu kendi aramızda eylence bir nevide cesaret yarışı olurdu nitekim bu akşamda öyle olacaktı. Sıla ise benim pek hoşlanmadığım ama lüks sofraların vazgeçilmezi olan Rus salatası yapıyordu.(o karışık şeyi nasıl yiyorlar aklım almıyor)Ben ise ortamın süslenmesi ve dizaynı ile ilgileniyordum neyse ki sınıftan yardımımıza Yağmur ve Ebrular yetişmişti.

(o karışık şeyi nasıl yiyorlar aklım almıyor)Ben ise ortamın süslenmesi ve dizaynı ile ilgileniyordum neyse ki sınıftan yardımımıza Yağmur ve Ebrular yetişmişti

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

     Masada her şey yerini almıştı. ve  o kadar çok içime sinmişti ki okul sonrası yaşadığımız o kötü göründü aklımdan  bir saniye olsun uzaklaşmıştı ki içeri giren Ata ortamın bir anda verilmesini sağlamıştı bile,Sıla elindeki pek tabağını sert bir şekilde masaya koyup kapıdan girmek de olan Atanın kolunu sıkı bir şekilde tutup onu bahçeye çıkardı.

..........Sen hangi yüzle bura gelirsin?Sen ne utanmaz arlanmaz birisin.
..........Sen ne diyorsun be çekil önümden
.........Hiçbir yere gitmiyorsun.Benimle geliyorsun.
  
    Sıla ve Atanın bahçeye çıkması üzerine içime azda olsa su serpmişti ikisinin arasında bulunmak konuşulanları duymak istemiyordum.Benim bu konuda merak ettim tek şey O kızın kim olduğuydu.Tüm olanları ve kızı gözümün önünde canlandırdım arkası bize dönük olduğu için yüzünü görememiştik tek bildiğimiz kızım bizim okuldan olmasıydı üzerindeki forma bunu gösteriyordu. Bir tek şey beynimde ışık değil adeta yıldırım çarpmasına sebep olmuştu.Kızın saçındaki toka O toka benim Eceye doğum gününde hediye ettiğim tokaya çok benziyordu. Öyle ki; Eceye bu sene kendi elimle yaptığım takı setinin yanında toka hediye etmiştim bu demek oluyordu ki o tokanın başkasında olma ihtimali yoktu.Ben beynimdeki deli sorularla boğuşurken bir yandan da gözlerim Eceyi arıyordu ama o görüntülerde yoktu.
Sıla,Atayla yaptığı görüşme sonrasında rahatlamış olacak ki  yanıma gülümseyerek geldi.
........Hayırdır Sıla kızın kim olduğunu öğrendin herhalde
........Evet canım doğru tahmin ettin O kızın kim olduğunu öğrendim aslında eminim biraz düşünsen sen de bulursun.
......Ben m i yani ben o kızı tanıyor muyum?
.......Evet hemde herkesten daha çok
........Sıla çıldırtma beni açıkça şöyle sen neyi ima ediyorsun
.......Yapma ama Sude mavi tokayı görünce aklına hiç mi Ece gelmedi ama  onun Ata için uygun ve güzel olmadığı düşündüğün için aklına bile gelmesi doğal tabi..
........Ece mi?Yani sen şimdi bana o kızın Ece olduğunu mu söylüyorsun? Hayır bu olamaz.
........Madem bana inanmıyorsun o zaman belki gözlerine inanırsın.

     Sılanın benle bir anda dost olmasını beklemiyordum onun bir akrep olduğunu hiç bir zaman unutmamıştım her an beni sokup zehirlemeye hazırdı ama bu konuya Eceyi bulaştırması hele ki ona bu şekilde iftira atması affedilemezdi Ecem ya  kardeşim, dosttum,sırdaşım bana bunu yapamazdı. Hem neden yapsın ki Atayla adamı yapmaya çalışırken o bana neden böyle bir kötülük yapsın ki,

KESKE (Gerçek Bir Olay)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin