ADİ MURATTTT

49 4 40
                                    

  

birazda Melek ve Ümmiyeyi anlaya ne dersiniz?

 Melek ,Ümmiye ve Murat'ın bilikte  olduklarını aslında o gece duyup üzülmemişti bunu bir kaç gün önce Sude ve ümmiye sohbet ederlerken duymuştu fakat bunu bana neden söylemediniz yada nasıl olur böyle şey diyememişti.Çünkü,o gece Melek başım çok ağrıyor diye odaya geçip uyumak istemişti dolayısıyla kızlar onu uyuyor biliyordu oysa o uykusundan uyanmış Murat'ın adını duyunca heyecanlanmış ve tüm konuşulanları dinlemişti.

Melek şöyle düşünüyordu.Murat ona göre hiç bir kıza gönül vermeyen uçarı biriydi.Onu üzen yakın arkadaşının Muratla olması değil bunun kendinden saklanması ve bu ilişkinin uzun soluklu olmayacağıydı.''Ümmiye istemese onla olmaya bilirdi'diye geçirdi içinden ama Melek hiç bir zaman duygularını tam anlamıyla belli etmediği için ne Sude nede Ümmiye onun Muratta karşı olan duygularından haberdar değildi.

Ümmiye ve Murat her geçen gün birbirine daha fazla yakınlaşıyor neredeyse günün büyük bir bölümünü beraber geçiyorlardı.Bu başlarda Meleğin canını sıksa da ilerleyen günlerde bu durum hoşuna bile gitmeye başlamıştı. Çünkü ;Murat'ın üniversite arkadaşı ile tutuğu bir ev vardı.ve genelde bu evde ve arkadaşlarla vakit geçiriyorlardı dolayısıyla Melek de o eve gidiyor ve Muratla vakit geçiriyor uzaktan da olsa onu hala sevmeye devam ediyordu. 

  Meleğin bile bu kadarını hayal edemediği günlerin gelmesi hiçte zor olmamıştı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

  Meleğin bile bu kadarını hayal edemediği günlerin gelmesi hiçte zor olmamıştı. Çünkü Melek tezinde haklıydı çünkü Murat gerçekten sadakat duygusu eksik biriydi. Ümmiye karşı hissettiği hoşlantı duygusu kısa zamanda yerini koça bir boşluğa bırakmıştı. Artık değil Ümmiye ile vakit geçirmek artık onu ne okuldan almaya geliyor nede onunla oturup beş dakika sohbet ediyordu.Mazeret olarak ise sürekli derslerini bahane ediyor hatta Ümmiyeyi gereksiz kıskançlıklara be huysuzluk çıkarmakla suçluyordu.Bu durum artık iyice Ümmiye'nin canını sıkmaya başlamıştı. Murat dan çok Ümit abisinin ola ilgilenmesi meşgul olması hatta herkesin Muratla değil Ümitle sevgili bilmesi gerçekten can sıkıcıydı. Ümmiye içini yiyen soruları daha fazla durduramadı.

 Ümmiye içini yiyen soruları daha fazla durduramadı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
KESKE (Gerçek Bir Olay)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin