Yüzük Ve Veda...

130 8 143
                                    

Hafta sonu kızlarla beraber çarşıya gitmiştik.Ulu camide dua edip bol bol resim çekilmiştir.Ummiyenin ısrarlarına dayanamayıp soluğu sahilde bulunan teklerde almıştık.Öylesine güzel birgün geçirmiştim ki,Melegin elindeki fotoğrafı bana gösterip "Bunu Erolla cidden verecekmisin diyene kadar"

**Sahiden ona bu resmi vetecwkmisin bunu tam olarak bende bilmiyordum.Neyse ki Ummiye benim için aynı resimden iki tane çıkarmıştı.Ne düşünceli arkadaşlarım var benim.***
Kafede oturmuş kahvenizi yudumlarken Ummiyenin aklına bana verdiği söz geldi.Ona en son fal baktığımda Muratla sevgili olacaklarını söylemiştim ve bunun karşılığında bana gümüş tüzük sizi vermişti.Doğrusu öğrenci olduğumuz için onun bunu ciddiye alıp bana gerçekten yüzük alacağını düşünmemiştim.
........Kızlar hadi kalkın gümüşçüye yüzük almaya gidiyoruz.
.......Saçmalama ya kızım otur önüne kahveni yudumla dedi. Sude
.......Bir söz verdim ve yerine getirmek istiyorum hadi kırma beni
......Hadi Sude bak Sen seversin böyle şeyleri dedi.Melek
......Peki tamam siz kaşındınız.

Hemen iki sokak aşağıda bulunan gumuscüde aldık soluğu kızlar tek taş tipi yüzükleri begenirsen ben en sade yuzuklere bakıyordum.Aslında üniversiteye girken parmağına bir yuzuk takip gelmiştim.Arayla yaşananlardan sonra hayatına kimseyi almaya niyetim ve cesaretin yoktu.Oysa suan kalbim sanki başkasına aitti ve birtek onun için atıyordu.
Nihayet benim beğendiğim yuzuge kızları ikna edip dükkandan ayrilmistik. Eve geldiğimizde kendimizi Sennur ablanin yaptığı mis gibi puana ve keklerle donatılmış sofranın başında bulduk öylesine güzel ve iştah kabartici görünüyordu ki,sennur67😊

 Eve geldiğimizde kendimizi Sennur ablanin yaptığı mis gibi puana ve keklerle donatılmış sofranın başında bulduk öylesine güzel ve iştah kabartici görünüyordu ki,sennur67😊

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Sennur ablanin yanında kendi gibi güzel bir abla bulunuyordu.Adının Ozlem olduğunu öğrendiğimiz bu abla Madam_Apple sağlık ocağında aile hekimiydi.

     Özlem abla tıpkı Sennur abla gibi güler yüzlü hoş sohbetli biriydi onunla  sohbet etmek oldukça keyifliydi

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Özlem abla tıpkı Sennur abla gibi güler yüzlü hoş sohbetli biriydi onunla sohbet etmek oldukça keyifliydi.Onun konusu da uzman olmasına rağmen bana cilt hakkında bilgiler sorup fikir alması çok hoşuma gitmişti. Özlem ablanın Yusuf adında dünya tatlısı bir oğlu vardı.Öylesine sevimli ve usluydu ki hatta onun Müjdeye abilik yapıp Ümmiye ""Bebekler uzaklıktan sevilir öpülmez"sözleri beni bende almıştı.

KESKE (Gerçek Bir Olay)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin