işler karışıyor

60 9 74
                                    

üzgünüm geciktim ama sanırım uzun bir bölüm gönlünüzü almamı sağlar güllerim :)😘😘😘😘

Sude için o gece hayatının en uzun gecesiydi.Yaşananlar ve tüm söylenilenler,ve Erolla yaptığı son konuşmayı unutamiyordu.

Erol ise sabaha kadar uyumamış. Sude için endişelenmiş onun bu durumundan herkesi sorumlu tutmuştu.Baş suçlu olarak ise Nuriyeyi seçmişti.Çünkü bu kız, gerçekten iki taraf arasında laf taşıyan ve ortalığı bulandıran biriydi.Fakat tüm bu yaşanılanın Nuri'ye ile bir bağlantısı yoktu.

Erol'un okula gelmesi geldiği zamanlarda Sudeyi görmezden gelmesi,zorunlu kalmadıkça onla konuşması hata bir kaç kere onu kırıcı incitici cümle ve harekette bulunması olayları bu noktaya getirmişti.

Sude sabahın ilk ışıkları ile kendine geldi.Başucunda uyumadan bekleyen Sennur hanim ve kozları gorunce kendini mahcup hissedip yattığı yataktan doğruldu.

........Abla ben şey diyerek oturur pozisyona geldi Sude,
.......Rahat ol kuzum de iyiden inan biz böylece rahat ederiz.
........Akşam için ve tüm yaşadıklarım için sizden özür diliyorum.
.......Biz o konuyu kendi aramızda kapattık.Sen kapatan iyi olur öyle bir kişiyi hiç tanımadın ve hayatına almadın dedi.Sennur hanım
..........Ama ben tüm bu yaşananları hazmedip unutamıyorum dedi. Sude
........Yeter artık.Sustum ama bir yere kadar o beş para etmez adam için Oluyordum.O ne yaptı biliyor musun? dedi.Umumiye
.........Susma şöyle o gece neler oldu bilmek istiyorum.
.......Sennur abla Erollu aradı senin durumunu söylemek için ama bunu hiç önemsemediği gibi onun yani da arkadaşları var meselesi benle değil dedi.
........Hayır inanmıyorum.Erol bunu demiş olamaz dedi. Sude gözleriyle Sennur hanıma baktı doğruluğunu sorgularcasına,
.......Ne bekliyordun.Ailesini karşısına alıp senin yanında olmasını mi?
.......Ben sadece beni sevdi sanmıştım dedi Sude,Sennur hanımın sözlerine karşılık.
......Herkesin sevgisi kendinedir.Suda o neden benim onun sevdiğim kadar beni sevmesi diye suçlayamazsın. Ayrıca bu ilişkiyi bitiren sensin şimdi neden onu istiyorsun?Bitti bu ilişki bu kabul et.

 Ayrıca bu ilişkiyi bitiren sensin şimdi neden onu istiyorsun?Bitti bu ilişki bu kabul et

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Erol;Sudeyle yaptığı son görüşmeden sonra kendine hala gelememişti. Evde sürekli her sözünde onu istemediğini belirten bir anne ve "Aklını başına deşir o kız ailemize layık değil' diyen bir abi,Erol şuan ne yapacağını bilmiyordu. Sudeyi kendinden uzak tutmaya çalıştıkça onun yakın tavırları onu iyice işin içinden çıkılmaz bir hale getiriyordu.

 Sudeyi kendinden uzak tutmaya çalıştıkça onun yakın tavırları onu iyice işin içinden çıkılmaz bir hale getiriyordu

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
KESKE (Gerçek Bir Olay)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin