Gel tanisalim önce .S E....

78 7 43
                                    


Kusura bakmayın ufak harf hataları olabilir telefondan yazıyorum sizleri bekletmek istemedim.iyi okumalar sonrasında düzenleme yapacağım sevgiler 💋💋💋💋💋

Nazli ve annesinin evden uzaklaşması Melek ile aramdaki yakınlığı daha fazla artacağına sanki koparmisti.Bu evimize gelen yeni bir arkadasimizla da derinleşmisti.Bu kişinin adı Ümmiye idi bu kiz bizim lise arkadaşimiz olmasına rahmen pekte samimi olmadığımız biriydi.Bilirsiniz lisede guruplasma ve birbirine karşıt guruplar çok olur.Ummiye de ben Ece ve Yagmurra karşıt bi grupdu .Bazen Ece hayatımdan gitti ama onunla beraber Yağmur da gitti diye üzulsemde sonrasında onun daha iyi bir okul kazanıp arada beni arayıp hal hayır sorması hemen bu olumsuz düşüncemi yok ediyordu.
Sennur ablanin" üç kişi aynı evde olmaz guruplasma olur daima iki kisi bir olur biri dışarda kalır "sözlerini kulak arkası yapıp Ummiyeyi bizim eve almıştık.Bu kizin annesi ve babası büyük bir sitenin bahce ve temizlik islerine bakiyorlardi.Maddi durumlari iyi olmadigi icin özel yurta kalamiyordu. Devlet yurtları ise maglesef çok kalabalıktı.Melek,Ümmiyenin eve gelmesiyle nedenini anlayamadığım bir sebepten ötürü benden uzaklaştı bilmiyorum yada onun derslere fazla yoğunlaştı benim ise O kadar üstüne dusmemem bu durumu böyle algilamayi sağlıyordu.3 odadan oluşan evimizin büyük olan odasını biz Ummiye ile beraber kullanma kararı almıştık.Melek ise dersleri ağır olduğu için küçük odada tek kalmayı tercih etmişti.Arta kalan oda ise bizim misafir odamız çoğu zaman ise terapi, rahatlatma odasiydi.Çoğu gecelerde odada bulunan ocağı yakar ortak arkadaşlarımızı toplar atesin başında saatlerce sohbetler edip şarkılar söylerdi.Lisede amatörce başlattigim şiir hayatını Üniversitesine de ustalastirmis okul içi yarışmalara giriyordum.

Günler bu şekilde ilerleyip giderken o gün bahçede gördüğüm adını bile bilmediğim gencin sadece çarşamba ve cuma günleri okulda olduğunu öğrenmiştim çünkü okulda olduğu zamanlar mutlaka karşılaşır koridorda saatlerce bakıyorduk.Cesaret edip ne o benim adını öğrenmişti nede ben onun oysa o kadar çok ortak arkadaşımız vardı ki , sorsak hemen öğrenebilirdik sanırım ikimizde bu büyülü havanın bozulmasını istemiyorduk.

Dersler o kadar yoğun geçerken biz gençlerin tek kaçamağı hemen okulun yakınlarında bulunan Melis adlı özel yurtun cafesinde bulusup okey,tavla oynamakti.Çoğu zaman ise bu cafeye sadece kahve içmeye gider birbirimizin falina bakardık.
O gün ise okul çıkışı Oktay'in ısrarlarına dayanamayıp bu cafeye gelmiştik.herkesin bildiği ama oynamaya korktuğu doğruluk mu? cesaret mi? oynunu oynamayı teklif etti masada ki herkes başta karşı ciksada sonunda herkes bu fikri onaylamisti.
........Hey gençlik varmisiniz sise çevirip doğruluk cesaret oynuna dedi Oktay
.........Oglum git işine çocuk muyuz biz? diye hemen atıldı Nesrin
.........Aslında fena fikir değil demiştim.
.........Oktay ve Sude doğru söylüyor hem ne kaybederiz ki diye söz aldi
Seda
Böylelikle oyun buyuk bir heyecanla başlamış olmuştu başlarda kolay sorularla başlayan bu oyun gittikçe zorlanmaya ve birbirimizi zorlayamaya baslamisti.Oktayin bana sorduğu sorunun cevapbini herkesin bilip benim bilemeyeceğim asla aklıma gelmezdi.
.........Soruyorum Sudecim hazır misin? Günlerdir sana bakan ve senin gozunu almadığın delikanlının adı nedir?
Bu soru karsinda şok olmustum demek ki bizim bu bakismalarimiz herkesin dikkatini çekmişti ama "Bilmiyorum yanitimla herkes benden daha fazla şaşırmış beni gizliyorum sanmislardi.
........Arkadaşlar adını gerçekten bilmiyorum bilen varsa söylesin bende ögreneyim demiştim.
.........Ogren ozaman adı Erol makina kimya bölümü son sınıf öğrencisi dedi Seda
O an benim bilmem gereken birşeyi Sedanın bilmesi beni üzmüştü."Acaba o da mi hoslandı "demeye kalmadan Seda cep telefonundan erkek arkadaşının resmini göstermişti bu hareketi yüreğime su serpmedi değildi.

Eve geldiğimde çocuğun adının Erol olduğunu kızlara anlattığımda Ummiye bunu zaten bildiğini ve bu çocuğa ulaşmanın tek yolunun onun gurupbina girmekten geçtiğini söylemişti.
Erol'un grupbundaki kişilerin yaşı benden oldukça büyüktü.Ve Erol benim hiç hoşlanmadığım parti islerine giriyor okulda Reislik yapıyordu bu durum benim başta gözümü korkutsata sonrasında ona verdiği hava hoşuma bile gitmesini sağlamıştı.

KESKE (Gerçek Bir Olay)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin