artık ne duamsin nede bedduam

65 6 39
                                    

     BEKLETTİĞİM İÇİN ÖZÜR DİLERİM GÜLLERİM SİZLERİ ÖZLEDİM UMARIM BEKLEDİĞİNİZE DEĞER

Mesela kız, diyebilseydi adama seni seviyorum, diye. O zaman bu hikayenin sonu mutlu biter miydi dedi genç kadın.

-Hayır bitmezdi, diye cevapladı adam ve devam etti. Şayet adam kendi sevgisinden emin olsaydı; kadının sevgi cümlesinin peşinde olmazdı.

 Şayet adam kendi sevgisinden emin olsaydı; kadının sevgi cümlesinin peşinde olmazdı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Yaşanılan her şeyin için  artık son noktaydı. Bir  kitap gibi beğenilerek zevkle alınmış bütün sayfaları heyecanla okunmuş ama artık sonuna gelinmişti. Yıllar sonra içindekileri unutsan da;" güzeldi ya" demek için özenle kaldırılıp raftaki yerini almalıydı bu aşk hikayesi de;  

     Erol annesinin gercirdigi rahatsızlıktan ötürü kendini ne kadar sorumlu tutmaktan uzak duruyorsa etrafındaki kişiler onu bir okadar sorumlu tutmakta ısrar ediyorlardı.Peki ya Buse ve ailesi o tarafta da durum pek iç açıcı değildi yaşadığı sokun henüz etkisini atlatamayan Mahmut bey hanimina;
.......Hani oğlanın haberi vardı kizimizla anlasiyordu.Oğlan bas bas ben başkasını seviyorum diyor.
......Ama bey
.......Anası mamasi yok Ya bu is olcak yada ilk isteyen kişiye gidecek.
........Ama baba ben Erollu seviyorum.
........Birde utanmadan hala seviyorum diyor.Allahim sen bana sabır ver yoksa elimi kana bulayacagim dedi
Mahmut bey sinirle

     Buse hızla odasına gidip kendini tarafa atıp ağlamaya başladı."Eğer yada geç bu durumu kabul edeceksin Seni o kıza yer etmeyecem"diyerek kendini tetkin ediyordu. Annesi oraya gelip ona babasını kizdirmayi gerektiğini soylesede o kendinden başka kimseyi duymuyordu.

   Sude ise o gece fenalaşmıştı. Erol bu kadar karışıklığın içinde"Tamam geliyorum neyi var diyememisti"Bunun aksine kendinden tamamen uzak olması için "Onun arkadaşları var ona bir şey olmaz"demişti.
 
  Ölülerin bitmesine o kadar az bir an kalmıştı ki;Erol bir yandan ders çalışıyor diğer yandan ise ailesiyle içinde bulunduğu durumu düzeltmeye çalışıyordu. Sude ise son yaşananlardan sonra Erol'la tavır almış mümkün oldukça o ve çevresinden uzak duruyordu. Bu zaman dilinde diğer sınıf  arkadasları ile samimi olmuştu. Merve ve Selda bunlar.Merve orta boylu beyaz tenli kıvırcık saçlara saipti.Selda ise onun aksine oldukça esmer ve düz saçlara sahipti. Bu kızların sevgileri olduğu için sınıftaki diğer kızlardan uzak durur kendi aralarında takiyorlardi.

 Bu kızların sevgileri olduğu için sınıftaki diğer kızlardan uzak durur kendi aralarında takiyorlardi

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
KESKE (Gerçek Bir Olay)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin