Uzaktan seviyorum Seni...

111 7 91
                                    

Sude sabah odadan çıktığı zaman ellerini yıkamak için aynaya baktığında ağlamaktan kızaran ve uyumadığı için moraran göz altları ile karşılaştı.''Değer mi ?''diye geçirdi içinden kim için ne ağlıyorum diye düşündü.Arkadaşları uyunmadığı için fazla ses çıkarmak istemiyordu.Hemen ocağa koyup kahvaltı hazırlaya başlamıştı.

Bu sırada bahçede Müjde ile oynayan Şennur ablasını gördü.Aklına akşam ki yaptığı davranış gelmişti.'Umarım onu kızdırmamışım dır pencereyi açıp seslendi.

......Günaydın abla nasılsın?dedi gülümseyerek

......Günaydın canı asıl sen nasılsın dedi ama Sudenin gözlerini görünce sesinin tonu değişti.'Sude bu ne hal'dedi gözlerini ima ederek.

.......Ben iyiyim abla korkma hatta bizim uykuculara kahvaltı bile hazırlıyorum.Sende gelmez misin? lütfen dedi.

......Gelmez miyim tabiyki hadi aç kapıyı dedi Şennur abla gülümseyerek.

Şennur abla kucağında küçük kızı içeri girdi. Sudenin akşam ki hali onuda çok üzmüştü fakat üstüne gidip konuyu açıp onu üzmek istemiyordu.Çünkü biliyordu ki gençler bazı şeyleri abartır ama çabuk unuturdu bu sebepten kendisinin anlatmasını bekliyordu.

Kızlardan yataklarından uyandıklarında karşılarında son derece güzel bir masa ile burun buruna geldiler.Bir an 'Hayal görüyoruz galiba'diye gözlerini ovuştursalar da gördükleri her şey gerçekti.Şennur hanım kızların şaşkın uykulu hallerine bakıp gülümsedi.

.......Hadi uykucular uyanın artık yeter bu kadar tembellik biz çok açıktık dedi.

.......Tamam hemen kalktı bile diyerek yataktan aşağı zıpladı.Melek.

.........Sende mi buradasın minik diyerek Müjdenin yanağını okşadı.

Kızlar ellerini ve yüzlerini yıkayıp masaya geldiklerinde Sude hiç birşey olmamış gibi Müjde ile oyunlar oynuyor ona masasını yediriyordu. Onlar ise bu kadar mutlu olmasının sebebini anlamaya çalışıyorlardı. Sude sonunda bütün bakışların kendi üstünde olduğunu fark edip;

.........Bakmayın öyle henüz delirmedim.Sadece olmamış bir aşk için bu kadar göz yaşı çok bile dedi.

........Ha söyle dedi kızlar Sudeye sarılıp onu öperken minik Müjde de mucuk diyerek ona öpücük atıyordu.

Kahvaltı sonrası kızlar üstlerini giyinip okul için hazırlık yapıyorlardı.Şennur ablada Sudenin yaptığı makyajları beğendiği için ona makyajını yaptırıp saçlarına fön çektirmişti.Kızlar son derce bakımlı olmasına rahmen Sude onların aksine son derece doğaldı. Üzerine teyzesinin doğum gününde aldığı elbiseyi giyip saclarını tepeden toplayıp'hazırım'demişti.

........Oldu mu Sude ama ?Bizi süsleyip püsleyip kendinin sade kalması,

...........Aşk olun ama çirkin miyim dedi Sude eli belinde üstünü inceleyerek

........Hayır canım da şu güzel elbisenin üstüne makyaj yapsan fena olmazdı.Hem o saçlar neden toplu oysa salık saç sana çok yakışıyor dedi.

........Gel buraya bakalım diyerek kızlar Sudeyi oturtup makyajını ve saçını yapmaya koyulmuşlardı.

.........Aferin kızlar ize ha şöyle şimdi prensesler gibi oldun işte dedi.Şennur abla

...........Gerçekten öyle mi anki biraz abartılı oldu dedi Sude ayna karşısında

........Hiç de bir kere şahane oldun dedi.Kızlar.

Herkesin hazırlığı bittikten sonra okul zamanı gelmişti.Şennur abla kızları okula bıraktıktan sonra oda kendi okulu için yola çıkmıştı. Sude okul merdivenlerinde Burak ile karşılaşmıştı.Burak sınıfın en yakışıklı gösterişli kişisiydi. Sude ile bölümleri farklıydı ama her üniversitede olduğu gibi ortak alan dersleri vardı.Bunlar İngilizce ve bilgisayardı. Sude onu merdivenlerde oturur görünce bir sorunu olduğunu düşünüp yanına oturmuştu.

KESKE (Gerçek Bir Olay)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin