Her Şey Birbirine Girdi.kim ak kim kara

37 7 64
                                    


  Hepinizden çok ama çok özür dilerim inanin böyle olsun istedim
Fakat esim bu aralar ciddi durumda rahatsız. epilepsi tanısı üzerinde araştırma yapılıyor .inanın hala üzerimden o ani şoku atabilmiş değilim
Şimdiden benim  ve esim için dua eden herkesten Allah rahzı olsun.Sizleri çok seviyorum.öptüm.



    Erol Sude'nin attığı kahkaha üzerine neye uğradığı şaşırmıştı. Sevdiği kız bu kadar acımasız olabilmiş miydi? Peki ya onca yaşananlar onlarda mı yalandı?Sude ayağa kalkıp gitmek istemişti.Fakat Erol ve etrafındaki kişiler bun izin vermemişti.

..........Hiçbir yere gitmiyorsun,Sude hanım bu çevirdiğin oyunu bize anlatamıyorsun.

..........Hiç kimseye bir şey hazırlamak zorunda değilim ben 

...........Öylemi Peki o zaman deyip Erol Sudenin kolun yapıştı ve onu alıp dışarıya çıkardı.

   Sude,Erol'un elinden kurtulmaya çalıştıkça Erol sanki daha çok koluna yapışıyordu

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

   Sude,Erol'un elinden kurtulmaya çalıştıkça Erol sanki daha çok koluna yapışıyordu.Sonunda ise Erol kolunu sert bir şekilde bırakıp Sudenin caninin arasına sebebiyet vermişti.

.......Sen kaba hayvan adamın tekisin .
.......Evet belki öyleyim hatta dahada fazlası ama beni bu hale sen getirdin anlıyormusun sen.
.......Ben  sana birsey yapmadin.dedi Sude sert bir şekilde,
.......Yapmadın öyle mi daha benden uzak dur ben ask nedir bilmem kırarım üzerim dedim.Ama sen ne yaptın beni kendine aşık ettin buda yetmezmiş gibi bu aşkın arkasında bir kere durmadın beni terk ettin.Asılda olay ne biliyor musun?Sen beni hiç sevmedin.
........Sevdim öyle mi?Senin için kaç kez ölümden döndüm ben en sevdikleri mi dahada önemlisi aile mi karşıma aldım.Sen ne yaptın başka biriyle nişanlandın. Üstelik bunu benim kapıma gelip seni seviyorum diye yalvardığım geçenin sabahında,Sen hala neyden bahsediyordun?

............Ben sana gel dediğim zaman gelmeyip bana şimdi bunları söylemezsin ben senin oyuncağın değilim. Sude beni isteğine göre kurup yönetip canın sıkılınca bir köşeye atamazsın.

 Sude beni isteğine göre kurup yönetip canın sıkılınca bir köşeye atamazsın

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

     Sude bu söze söyleyecek kelime bulamamıştı.Karşısındaki adam bunca zaman onun sevgisini,aşkını anlayamadıysa bundan sonrada anlayamazdı. Sude yanından hızla uzaklaşırken Erol bu sefer  onun gidişini izledi bir süre sonra Sude ,ilerde onu bekleyen bir arabaya doğru ilerledi.Erol ilk kez Sudenin arkasından seslenip onun gitmesine engel olmuyordu sanki bu gidişin bir son olduğunu oda kabullenmişti. Fakat gördüğü manzara onun tenini dondurmuştu. Sude az önce kavga ettiği sevgilisi Fatihin yanına arabaya binmiş ona sarılmıştı.

KESKE (Gerçek Bir Olay)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin