En sevdiğim YANLIŞIM

98 8 107
                                    

    sizleri BEKLETTİĞİM İÇİN ÖZÜR DİLERİM İNANIN ELİMDE DEĞİLDİ YAZDIĞIM YAZI SİLİNDİ OLSUN BENDE BAŞTAN YAZDIM SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM KOCAMAN ÖPTÜM YORUMLARI BEKLİYORUM.😘😘😘😘😘😘😘😘


  İnsan canını hiç sevdiği yakar mı?Yapıyormuş,üstelik o bunun farkına bile varmıyormuş. Üzerine titrediğim ona birşey olmasın diye herkesi karşıma aldığım kendime bile kafa tuttuğum.Bu kadar nasıl  temiz ve saf olabilir  dediğim Sude meğer herkesten daha yamanmış."Malın gözü "sözünün ne demek olduğunu şimdi anlıyordum.Aslında kızdığım içimde küfürler yağdırdığım o değil kendimmişim. Meğer ne safmışım kendi içimde onu öyle bir yere koymuşum  ki mükemmel sanmışım.Oysa oda diğer kızlar gibiymiş. Sorun görünce kaçan sadakat duygusundan mahrum biriymiş.

   Eve geldiğimde yüzümden düşen bin parça olacak ki ,annem hemen yanıma gelip,
.......Hayırdır oğlum biri canı mı sıktı?
......Yok anne birşey sadece dersler ağır geliyor bu ara hem hocanın biriyle de takıştım. 
.......Aman oğlum bu sene bu okul bitsin yoksa abinle bozuşuruz.
.....Tamam anne anladım şimdi müsaade edersen uyumak istiyorum.

Erol örtüyü başına kadar çekip uyumak istiyordu.Tüm bu gördüklerini ,duyduklarını rüya olması için neler vermezdi.Hata mı yaptım dedi Sudeyi red etmekle hata mı yaptım.Sanki herkesin mi güzeldi ilişkisi.Herkes sonu olacak bir ilişkiye mi başlıyordu demekten kendini alamadı.

Sude neydi Erol için kimdi ?Geçici bir okul aşkı mı yoksa ileriye yönelik düşündüğü bir eş adayı mı?Her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünmek zorunda mıydı?

Sude neydi Erol için kimdi ?Geçici bir okul aşkı mı yoksa ileriye yönelik düşündüğü bir eş adayı mı?Her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünmek zorunda mıydı?

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Erol sabahın ilk ışıkları ile güne günaydın demişti canı hiç birşey yemek istemiyordu.Okul için işlerim var diyerek evden erken çıkmıştı.Kimseyle konuşmak muhabbet etmek istemiyordu bir yerlerde canını fena halde yakan bir mızrak vardı sanki konuşsa kalbini parçalanacaktı.
Sahile indiğinde telefonu eline alıp Mehmet'i aradı. Mehmet'le bölümleri ayrı olsa bile ikili oldukça iyi anlaşırlardı.

......Hayırdır abi sabah sabah bizi buralara getirdin?

........Sorun Emirhan sen tanıyor musun böyle birini?

.......Tanıyorum da senin onla ne işin olur onu anlamadım o ipe sapa gelmez bir zengin züppenin  tekidir hayırdır canını sıkacak birşey mi yaptı.

......Yaptı hemde fena halde Sudenin parmağına yüzüğü taktı.

......Ne diyorsun eh Erol olacağı buydu sana o kadar dedik güzel kız hiç boş kalır mı?

........Seven kalır abi demek ki sevmiyormuş.

.......Saçmalama oğlum da sen anlat nasıl oldu bu

.......Bu Emirhan mıdır nedir bizim kıza teklif etmiş oda red etmiş başta fakat perşembe günü bu çocukla buluşmaya gitti sonra bir geldi elinde yüzük

KESKE (Gerçek Bir Olay)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin