Vazgeçtim..

47 5 14
                                    


U,zun bir aradan sonra sizlerle olmak harika birşey hepnizi çok özledim. Hadi bana destek verinde devam edeyimm yazmaya bu arada Size bir supriz var dua ediniz yakında teyze dayı olabilirsiniz. Öpüldünüz .



Sude Ogün tüm gece uyuyalım işte her ne kadar kendini haklı gibi görse de içinde bulunduğu durumdan hiç de hoş değildi her şeyden vazgeçip ailesinin yanına gitmek istiyordu Belki de ona en iyi gelecek şey buydu Sabah uyanır uyanmaz Merve bize kalan eşyalarını topladıktan sonra Merve ve yıldız teyze de durdurmadı uzaklaşmanın kendisine daha iyi geleceğini söyledi
, Merve Sude'ye '' Kal her şeyi beraber çözeriz bunu da ne ki "diyemiyordu. Çünkü; biliyorduk o kaldıkça sorunları çözmeye çalıştıkça her şey daha fazla büyüyordu. O sebepten ilk kez git herkes için böylesi hayırlı demekle yetindi.

Sude Eren'i arayıp Her şey için özür dilerim Ben bir hata yaptım kendim için senin için benim gibi benim gitmem gerek Hoşça kal demek istedi ama bunu yapamadı. Erenle son zamanlarda yaşadıkları aklına geldi Ne demişti en son bankta oturup kendini öpmeye calışıp Sudede çekilmeyince '' her koyun kendi bacagından asılır'Sude bu sözü ömrü boyunca unutmayacaktı ve Eren için düşündüğü bütün iyi niyet o an bir anda altüst olmuştu. Kısa bir zaman zarfın da kendisine bu derece yakınlaşmayı düşünen bir insan kimbilir daha sonra neler düşünüp yapmak isteyecekti.

, Sude annesi gile geleceğini belirtiğin de evde büyük bir hazırlık telaşı başlamıştı. Sarmalar, börekler, köfteler Sude ne seviyorsa şu anda Şadan hanım ve teyzeleri onu hazırlıyordu Oysa bilmiyorlardı. Sude'in değil canı yemek tek bir insan görüp sohbet daha etmek istemiyordu ama bunları onlara nasıl söylecekti. Üstelik hepsi Sude'nin gelmesini dört gözle beklerken Sude bütün yolculuk boyunca tek bir şey düşündü geri döndüğü zaman Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak bunu biliyordu, ama Herşeyin iyi olması istiyordu artık okula gitmesine gerek yoktu iş bulup çalışması gerekiyordu.Tek bir ders için ailesini zor duruma sokamazdı. Henüz okuyan iki kardeşi daha vardı ve onların bu eğitim sürecindeki maddi manevi haklarına giremezdi.

Sude ailesinin yanına vardığında gerçekten çok mutluydu kendisi için hazırlanmış olan sofrada sevdikleriyle olmaktan onları görmekten uzun uzun süren aile sohbetlerden çok hoşnut gözüküyordu taki, gecenin ilerleyen saatlerinde kuzenle ile beraber bahçeye çıkıp sohbet etmeye başlayıncaya kadar;

.... Kuzu bu ne acele iki senede bitirip gelmeler dedi Ayşegül
...... Kuzen sen bensizliğe biraz fazla açmasın sanırım Ne o gelmese miydim
...... Yok kuzen yanlış anladın beni yarın ne bileyim millet uzattıkça uzatır sensin buraya geleceğim diye.
.......Ee var mı kızım üstüne en güzel yaptın Sude şimdi sana şahane bir de iş buluruz O zaman degme keyfine dedi Pelin
...... Hoppala Pelin Sen de ne yaptın Ayşegül vurdu sende öldürdün dur hele ya önce kız bir kendine gelsin biraz Gezelim Tozalım bu ne acele desş Kaan
..... Haklısın aslında biraz yanlız kalsam iuş olacak
..... Bak bu olması sen onu bubu bırakta gitti Erol geldş Eren ne ayak ha birde Oğuz vardı.
......Kuzen bunlar ne diyor böyle dedi Kaan ses tonunu biraz sertleştirerek
......, Kes şu erkeklik pozlarını da kıza bir rahat ver de anlatsın dedi Pelin Kaana çıkışarak.
.... Evet Sude seni de dinliyoruz Ne oldu ne oldu Sen buraya geldin daha doğrusu hangi sebep seni buraya etti o an
Sude'nin gözleri doldu" artık hayatım hiç kimse yok bundan sonra da olmayacak olacağını hiç düşünmüyorum" dedi. Herkes bir süre öylece sustu kşmse ne diyecwpşnş bilmedi ama Sude herkeszin gözlerindeki telaşı ve merakkı görebiliyordu.

..... sizi anlamadığımı ya da bir şeyler sakladığını sanmayın sakın inanın iyiyim Erol'a gelince onu için çektiğim acıyı sizden daha iyi bilen yok. Sanırım kendi hırslarıma kendi üzüntülerimi kapıldım unuturum sandım yaparım ben de birinin canını acıtır mı sandım ama olmadı yapamadım işlere baktım çıkılmaz bir yol aldığını fark ettim o an kendime dur dedim işte bu da geldim Oğuz mu Onunla hiçbir şey olmadı aramda olabileceğini sanmıyorum. Bu arada Erwne çok büyğk haksızlık yaptım hala son sözü kulagımda"Birgün sana bu yaptıklarını ödeteceğim swni öldürmem için bana yalvaracaksın""

..... Şimdi okul bitti mi yani senin için¿ dedi Pelin
..... Evet bitti son bir kere sınavlara gittim toparlanıp geleceğim.
..... Vazgeçtim diyorsun yani öylemi dedi. Kaan
.... Evet bu sefer yenildim dedi. Sude

Bu arada Şadan hanım elindeki kek ve çayla gençlerin yanına geldi' siz oturmuş sohbet mi ediyorsunuz hava soğudu isterseniz içeri geçin' dedi. Sude bunun çok iyi bir kurtuluş olduğunu düşünüp '' Aslında fena da olmaz '' dedi gençler artık Sude'nin Konuşmaktan sıkıldığını düşünüp içeri geçtiler bir süre büyüklerle sohbet ettikten sonra herkes evlerine dağıldılar Sude odasına çıktı. annesi bugün onun fazla üstüne gitmek istemiyordu Çünkü gelmez dediği kızı uzun bir süre sonra evlerine gelmişti ve daha onunla konuşacak çok uzun zamanı olacaktı.
Sude beyninde bütün yaşanları düşündü ama daha çok Eren'i onun sozn sözlerini 'Bu burda kalmayaçak diye"neyş kassetmiş olabilir acaba desş ayrıca bir daha onu nerde görecwm diye bu düşğnvwler içşnde uykuya kendşni teslim etti....

KESKE (Gerçek Bir Olay)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin