Ya Kal Ya Git....

89 6 85
                                    

    Herkese merhaba güllerim kısa bir süre sizlerle olamayacağım ailemin yanına gideceğim .Umarım bu bölümü beğenirsiniz. Emin olun geldiğimde daha uzun bir bölümle sizlerle olacağım hepinizi çok öptüm.

 Bugün Sıla gidiyordu son yaşananlarda yanında olması bana çok iyi gelmişti, ama bu son olay yıllar sonra bana arkama dönüp bakmayı öğretmişti.Oysa ben Sılayı hayatıma aldığından bu yana hep ona inanıp güvenmiştim onun dikenli bir yaban gülü olduğunu bilmeme rağmen onun kokusuna kapılıp o dikenlerin canımı yaktığını çoktan unutmuştum.

    Erol'la ikisi bir birine "anlaştık"demişlerdi. Yıllarca ailemin yada birilerinin benim hayatım hakkında planlar yapıp  ve bunlara uymam gerektiğini belirtmesine alışmıştım ama artık buna izin veremezdim.
Sılayı karşıma alıp konuştuğumda;
.......Tatlım yok böyle birşey sen yanlış anladın sanırım diyerek beni geçiştirmeye çalışmıştı.
.......Sıla bana doğruyu şöyle böyle yaparak beni korumuyor bana zarar veriyorsun?
.......Sude inan düşündüğün gibi değil sadece daha fazla üzülmeni istemiyorum.
.......Bunu nasıl  başaracaksın. Erol'un benden uzak durmasını sağlayarak mı benim ona aşık kalbimi yerinden söküp alarak mi?
  Sıla duyduklarına inanamıyordu. Sudenin;Erol'la karşı olan hislerini basit bir hoşlandı sanmıştı oysa şuan Sudenin dudaklarından" aşığım"kelimesi dökülüyordu. Sıla kendini toparladıklarından sonra dizlerinin üzerine çökmüş ağlayarak;

Ona aşığım anlıyor musun?O beni yok saýıp her gün üzse bile kalbime engel olamıyorum

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

.......Ona aşığım anlıyor musun?O beni yok saýıp her gün üzse bile kalbime engel olamıyorum.
......Tamam canım bak ben yanındayım her şeyin üstesinden geleceğiz.
.......Sende  tek birşey istiyorum.Lütfen üzülsem de kırılsam da bırak bu aşkı sonuna kadar yaşayayım.
......Peki sen nasıl istersen.

  Sude o gün sabaha kadar uyamadı sürekli ağladı.gözlerini kapatıp tam uykuya daldığında ise sıçrayarak kalkıyor sürekli kabuslar görüyordu. Sıla ve kızların elinden hiç birşey gelmiyordu. Sıla yarın Yavuzla yapacağı görüşmeyi engellemek istemişti ama bu mümkün değildi sadece kızlara ona iyi bakın demekle yetinmişti.

 Sıla yarın Yavuzla yapacağı görüşmeyi engellemek istemişti ama bu mümkün değildi sadece kızlara ona iyi bakın demekle yetinmişti

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

  Ertesi gün Erol'un olmaması Sude için ve kızlar için aranılmaz fırsattı. Sude tüm gün oldukça sakindi gerek olmadıkça sınıftan disari adim bile atmamıştı.Sınıftaki arkadaşlarına ise 'üşüttüm' galiba diyerek onları gecistirmisti.
   Akşam eve gelip Sılayla bu  konuyu bir kez daha konuşma hayalleri kuran Sude;Sılanın kendisini aramasıyla neye uğradığını şaşırmıştı.Sılanın göklere,yerlere sığdıramadığı Yavuz onu şuan sırf babasının parasından vazgeçemediği için onu yarı yolda bırakmıştı.Oysa, Sıla onu ne çok sevmişti.Onun için eğitimi yarıda bırakıp ailesini bile karşısına almıştı.
Sude aşkının hiç de uzaktan göründüğü olmadığı her iki taraftan birinin bir gün mutlaka üzüleceğiñi bugün bir kere daha anlamıştı.

KESKE (Gerçek Bir Olay)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin