Seni asla affetmeyecegim.

43 5 65
                                    

Gullerim sizleri beklettim özür dilerim ama uzun bir bolum sizleri bekliyor sizleri öpüyorum .
Bakalım yeni bölümde neler olacak.Merak edilenler😁

Sennur hanim ve kızlar korku ve endişe ile beerkem sanki bu tüm olanları hissiz olan Şadan hanim içe doğan ve sebebini bilmediği bir endişe ile kızını arası ama telefonu çalmasına esen cevap veren olmuyordu.Şadan hanim kizinin gün içinde yorgun düşüp erken uyuya bileceğim düşünmek istemese içine kor gibi çöken endişe buna izin vermiyordu.Bu sefer kızların telefonlarını aracı.Uzun uzun falan telefona nihayet Melek cevap verebilmisti.

Uzun uzun falan telefona nihayet Melek cevap verebilmisti

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

.....Şadan teyze arıyor şimdi ben ona ne diyeceğim dedi.Melek endiseyle
.....Sakince aç ve hiç birşey belli etme.Biliyorsun son yaşananlardan sonra fazla dağıldılar zaten.
.......Peki,Alo Şadan teyze kusura bakma kızlar uyudu bende müzik dinliyordum telefonu duyamadım.
......Önemli değil kizim anne yüreği ışte ne yaparsın.Sude o iyi mi?
......Evet Şadan teyze gayet iyi bu ara uygulamaları dersleri biraz yoğun o sebepten erken uyudu.
........Tamam kizim anlıyorum.Sen yinede aradığımı şöyle uyanınca beni arasin.

Melek telefonu anladığında kalbini ağzında hissediyordu onun sıklaşan kadar alisverislerine endiselenen Sennur hanim elindeki şu bayrağını uzatip"Affedin Sude iyi iş çıkardın.dedi.Daha sonra ise Fatiha dönüp,
.......Bana bu serserinin arkadaşlarından birini bul hemen
......Abla tek birinin telefonu var Mehmet ama oda bilmiyor
........Çok konuşmada ver şu telefonu

Fatih elindeki telefonu ablasına uzatırken Mehmet'in telefonu tuşlamayı ihmal etmemişti

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Fatih elindeki telefonu ablasına uzatırken Mehmet'in telefonu tuşlamayı ihmal etmemişti. Uzun süre çalan telefonlardan sonra Mehmet telefonu büyük bir öfkeyle açtı çünkü,arayan kişinin Şennur hanım değil Fatih olduğunu düşünüyordu.Fakat karşısındakinin Fatih değilde ablası olduğunu anlayınca hemen konuşma üslubunu düzeltip Erol hakkında bilgiye sahip olmadığını söyledi.

Şennur hanım ve kızlar o gece hiç uyumamıştı. Şennur hanım polise haber vermek için sabahı beklemek istemişti. Çünkü o hala Erol'un yanlış bir şey yapacağını düşünmüyordu ve bu konu Polislik olursa Erol'un okul hayatında biteceğinin bilincindeydi.

.....................................................................................................................................................

KESKE (Gerçek Bir Olay)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin