Vazgeçtim

50 9 77
                                    

güllerim sizi bekletmek asla istemem umarım beğenirsiniz. Elimden geldiğince hızlı yamaya çalışıp sizleri bekletmeye çalışıyorum.

umarım beğenirsiniz.öpüldünüz...

Siz hiç kanaviçe yada etamin işlediniz mi?Eğer işlediyseniz aşkın ne demek olduğunu ancak o zaman anlarsınız derdi. Babaannem.Sebebiyse bunlara ilk başlayan kızlar el emeklerinin dışında ellerine batan iğneler tabi canları da felaket yanarmış çünkü bir kere değil belkide o gün binlerce kez o iğne ele batarmış.Sonra kimseye göstermeden akan gözyaşları süslermiş bu emeklerini;

Annem bana da işletmişti çocukken hiç unutmam bütün bir yaz tatilim onun yüzünden sıkıntı ile geçmiş ellerime batan iğneler yüzünden kaşık bile tutamaz hale gelmiştim.Annem ise 'Evlendiğin ilk gün bu secdede namazını kıl o zaman anlarsın bunun değerini demişti.Şimdi düşünüyorum da AŞK gerçekten kanlı ve göz yaşı dolu bir etamin yada kanaviçe tek mükafattı ise ellerinin hala açıyor olmasıdır kim bilir.

Erol her ne kadar gönlü olmasa da sözünde durup bu gece Busenin ailesine gidebilecekti. Ama önce Sude ile son bir konuşma yapıp onun kendisinden nefret etmesini engelleyecekti.Ama hiç birsey Erol'un düşündüğü gibi olmadı.

Sennur hanım bu sefer her zamankinden çok Sudenin yanında yer alıyor du. Erol'un onca yaşananlara saygı duymadığını ve vicdansız ,kalpsiz bir adam olduğunu düşünüyordu. Sudenin ise hiç birşey olmamış gibi soğukkanlı davranıp kendini derslerine vermesi herkesi fazlasıyla endişelendiriyordu.Şennur hanım ise bu durumun sadece yeni bir depresyon atağını yenilemesinden korkuyordu.Bu yüzden Sudeyi akşam kahve içme bahanesiyle evine çağırdı;aslında onla konuşmak istediğini önemli bir konu vardı.

   Sude elinde günlük Erol'la yaşadıkları mutlu günleri okuyor ve ağlıyordu tam bu esnada çalan telefona uzandı arayan Şennur hanımdı hemen kendisini toparlayıp telefona cevap verdi.''Tamam abla hemen geliyorum Sude kısa bir süre sonra elini yüzünü yıkayıp ağladığının belli olmaması adına hafif bir makyaj yapıp Şennur ablanın yanına gitti. Sude yalnız olacaklarını sanırken Fatihte oradaydı.

iyi akşamlar Sudecim biliyorum şaşırdın ama senle önemli bir konu konuşmak adına seni çağırdım ve bu konu Fatih ide ilgilendiriyor

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

.......iyi akşamlar Sudecim biliyorum şaşırdın ama senle önemli bir konu konuşmak adına seni çağırdım ve bu konu Fatih ide ilgilendiriyor.

..........Hayırdır abla?Fatih sen biliyor musun diyerek Fatihe baktı Sude

........Yok vala beni de yarım saattir kıvrandırıyor burda benle senle beraber öğrenecekmişim.

.........Bakın gençler öncelikle siz ikinizin iyi bir arkadaştan çok dost olduğunuzu düşünüyorum bu sebepten size böyle bir öneri sunmanın sakıncası olduğunu düşünmüyorum.

..........Elbetteki abla Sude benim kardeşim sayılır ama bii iyice meraklandırdın.

.........Tamam Sude artık senin kardeşin değil sevgilin

KESKE (Gerçek Bir Olay)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin