En kıymetlim

79 13 118
                                    

        Ben geldim.Kimler burda bakalım. Sude .Erol.ve diğerleri sizleri çok özledi ve öpüyorlar neler oldu neler iyi okumalar.

  Sude yemiyor  içmiyor hatta yaşamıyor gibiydi.İnsan bir gecede nasıl yaslanır ve ölür herkes o sabah bunu bir kez daha anlamıştı.

Şennur hanim bütün gece neredeyse hiç uyumamıştı. Sık sık Sudenin yanına gol onu kontrol edip ara ara üstünü değiştirmesine yardımcı olmuştu.Kızlar arkadaşları için endişeleniyorlardı. Sabaha kadar başında durup beklemek isteseler bile buna Sennur hanim izin vermişti."Hadi bakalım sizler evinize önemli birşey olursa haber veririm"Kızlar bu duruma hoşnut olmasa da burda beklemenin bir anlamı olmadığı kanısına varıp evlerine geçmişlerdi.
   
     Sude sabahın erken saatlerinde ateşin etkisiyle gördüğü kabus neticesinde bağırarak uyanmıştı. Sennur hanim hemen onun yanına varıp elindeki suyu uzattı.Suyu içmesini bekledikten sonra tekrar yatağa yatmasını sağlayıp,Alnındaki sirkeli bazı değiştirip ateşine baktı.37.5 ti.
......Şükür ateşin düşmüş canım.Kendini nasıl hissediyorsun?
......Çok yorgun.Bana ne oldu neden budayım?
.......Sadece ufak bir rahatsızlık geçirdin korkma şimdi iyisin.
......Peki ya kızlar onlar nerede
......Onları eve gönderdim şimdi gelirler.

   Melek ve Ümmiye sabahın erken saatlerinde uyanmışlardı.Fakat Şennur yanımı rahatsız etmemek için onun kendilerini çağırmasını vermişlerdi.Şennur hanım,Sudenin rahat hareket edip giyinmesi için mutfağa geçmişti. Sudenin midesine sıcak bir şeyler girsin kendine gelsin diye sebzeli tarhana çorbası yapmıştı.Çorba ocakta kaynarken bahçede konuşan kızların sesini duydu'Demek uyandılar çağırayım da onlarda çorba içsin'diye düşündü.Kızlara seslendi.

........Melek,Ümmiye kızlar günaydın hadi gelin sizlere çorba hazırladım.

.......Günaydın Şennur abla neden zahmet ettin  bizi okulda atıştırdık bir şeyler dedi.Melek

.......Olur mu hiç öyle şey ben burda dururken.Ayrıca Sude kendine geldi sizleri soruyor.

........Hemen geliyoruz abla dedi Ümmiye

  Melek ve Ümmiye buna Ümmiye izin  vermemişti.Onu kolunu tutup mutfağa götürdü,

.....Şimdi değil hem Özlem ablanın dediklerine çabuk unutuyorsun?

.......Tamam özür dilerim.Peki ne yapacağız.

..........Şennur ablaya yardım edeceğiz o ne yapacağını bilir.

     Şennur hanım kızların çorba kasesini koyduktan sonra onlara oturmalarını söyledi.Özlem hanımla yaptığı konuşma kafasını karıştırmıştı.Şadan hanımı tanıyıp sevmesine rahmen henüz hakkında kesin bilgiye sahip değildi.Bu sebebi kızlarla konuşup karar almak istiyordu.

     Sude odada üstünü giyinip kendine gelmişti kızlarında geldiğini görünce mutfağa yanlarına geçmek istedi fakat konuşulanları  uyunca duraksadı ve durup dinlemek istedi.

.......Şennur abla sen ne diyorsun durum o kadar ciddi olamaz. Sude sadece basit bir sinir krizi geçirdi o kadar dedi.Melek

.......Sakin olun inanın bende sizin kadar üzgünüm ve olanlara anlam vermekte zorlanıyorum.Ve bu durumu ailesine Şadan hanıma anlatmayı düşünüyorum.

.........Hayır bunu yapmayacaksın diyerek. Sude odaya yani mutfağa  geldi.

        ''Sude kuzum bizi yanlış anladın'diyerek Şennur hanım Sudeyi sakinleştirmek istese de bu mümkün görünmüyordu. Sude hasta olmadığını idea ediyordu,Son olarak 'Bu benim hayatım ve ben iyiyim eğer gönlünüz olacaksa o doktora gidelim ama haklı çıkarsam bu konu kapanacak tamam mı?'Sudeyi ikna etmenin zor olduğunu anlayan Şennur hanım kızlara bu konuyu uzatmamalarını rica etti.

KESKE (Gerçek Bir Olay)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin