Tanrım nerden sevdim. Nerden düştüm bu belaya...

97 7 91
                                    

   
  BAYRAM HEDIYESI😍😘😘😪

Ömer bey kızıyla yaptığı konuşmayı üzerinden günler geçmesine rağmen unutamıyordu.Onun hep bir süt kadar beyaz ve bir melek kadar masum olduğunu düşünmüştü ve inanmıştı.Fakat şuan daha düne kadar pantolonun paçasına yapışan "Aşkım canım babam "diyen küçük kızı bir başkası için kendine karşı geliyor ,adeta ateş püskürüyor du.

Fakat şuan daha düne kadar pantolonun paçasına yapışan "Aşkım canım babam "diyen küçük kızı bir başkası için kendine karşı geliyor ,adeta ateş püskürüyor du

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

    Sude ise her şeyi göze almıştı.Onun Erol'la neden evet demedim, diyemedim diyerek kendini yerken arkadaşları bunun doğru bir karar olduğunu söylüyorlardı.Oysa Sude için sabaha kadar beklemez anlamsızdı. Erollu aramış ve ulaşmamıştı daha sonra ise ona bir çok kez mesaj atmıştı.
  Sultan hanım Erol'dan duyduğu "Tamam gidip isteyelim şu kızı" sözüyle hemen hazırlıklara başlamıştı.Buse yerinde duramıyor adeta uçuyordu.kendi kendine hep şu sözü söylüyordu."Sana benim olacaksın demiştim"Buse sonunda dediğini yapmıştı ve gerçekten Sevda adına kavuşma yolunda ilk adımı atmıştı.

     Sudenin arkadaşlarıyla kaldığı abla Erol'un evinin arası taşıtla bir saatti.Bu yol kolay,kolay yayan gidilmedi.Bu saate uygun araba bulunması zor değil neredeyse imkansızdı. Sude ise bu gece beklemek istemiyordu bir an evvel Erol'la gidip ona sevdiğini söylemek istiyordu.Dışarı çıktığında ise havanın bozuk olduğunu gorunce başta vazgeçecek oldu fakat sonra bu kararından vaz geçip üstüne bir şeyle alıp yola çıktı

........Sude dur nere gidiyorsun dedi Ümmiye telaşlı bir ses tonu ile;
.........Erolla gitmek istiyorum ona teklifini kabul ettigimi soyleyecegim.
.......Sude deli olma gece gece is çıkarma gir içeri
.........Önümde durmayın gelmemek elimizde ama beni durduramazsınız.
........Melek Allah aşkına suna birşey şöyle gene delirdi.Gece gece başına birşey gelecek.
.......Sude,Umumiye doğru söylüyor.Bu saate ora gidemezsin üstelik çok uzak.
........Kızlar Tamam bırakın nere gitmek istiyorsa gitsin ben ona eşlik ederim dedi.Fatih(Sennur hanımın kardeşi)RESİMDEKİ

    Sude ve Fatih uzunca bir yol yürüdükten sonra çarşıya kadar gidip önlerine ilk çıkan arabaya binip Erol'un kaldığı evin önüne geldiler

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

    Sude ve Fatih uzunca bir yol yürüdükten sonra çarşıya kadar gidip önlerine ilk çıkan arabaya binip Erol'un kaldığı evin önüne geldiler. Sude eline telefonu alıp dakikalarca Erollu aradı.Fatih sonunda dayanamayarak Sudenin omzuna dokunup.

KESKE (Gerçek Bir Olay)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin