SEÇİMLER..

34 3 11
                                    

Slm nasılsınız sanırım. Hayata bu ara fazla kapıldım. Ve gelemiyorum. Belki bir da ki gelişim mutlu bir haber için olur(dua edin) :) Yorumlar fazlaşırsa daha çok yazarım söylemek gerek yok sanırım sizleri seviyorum. Öpüldünüz...(( Bebiş içşn dua)))))

Zaman herşeyin ilaçı derler birşeyleri iyi ederken diger taraftan kanatan can yankan tekşeydir . Ailemin yanına geleki uzun zaman olmuştu. Okulla olan ilişkim tamamen bitmişti artık son ikş dersşmş sadece sınavlafına giderek bitşrmiştşm. Hiç kuşkusuz bu dueumda en öok yanımda olan destek veren Mürüvet hocamdı. Bu kadını başta hiç sevmediğimi kabul ediyorum ama ne derler bilirsiniz ön yargılar en kötü şeydir .

Sınavlara gittiğim günlerde Mervelerde kalmıştım. O halen Şahinle olan birlikteliğini sürdürüyor du. Dolayısıyla o Erenle olan arkadaşlığı ve yakınlıpı devam ediyordu bana her nekadar ondan bahsetmemeye çalışsada söz dönüp dolaşıp ona geliyordu.Bu son gitrşğimde bana dönüp,

..... Sude siz şimdi tamemen düşman mısınız? demişti. Merve
...... Ben kimseye düşman değilim ayrıca öyle birinide tanımıyorum diyebilmiştim sadece
..... Yapma ama sen hala ordamısın
..... Sence"Sana bunu pahalıya ödetcem beni öldiür diye yalvarcaksın" sözünğ nasıl unutabilirim.
..... Belkide sen haklısın demişti son olarak Merve

Eren'i bir daha gerçekten hiç göremedim sadece Nur isimli bir kızla birlikte olduğunu duymuştum okadar. Aslında onu ve yüm yaşananları unutmak ve içimde var olan intikam duygusunu bastırmak istiyordum,ama bu pekte mümkün olmuyordu ne yazıki,

Evde herşey sanki bıtaktığım gibiydi. Hiç kimse ama hiç kimse benim orda ne yaptığımı sormuyordu sadce okulu başarı ile bitirmem sözkonusuydu. Fakat babam bir an önce iş bulmam konusunda endişeli görünüyordu ona göre rahatlığa bir kez alıştım mı tekrar ayağa kalkmam zaman alırdı. Birçok yere iş başvurusu yapmama rahmen henüz bir haber gelmemişti. Çünkü, bura küçük bir yerdi ve benşm beklentimin çok altunda olduğunu söyleyebilirim.
O dönem etrafımdaki kişilerin tarlaya gidip çilek toplama işi yapması ilgimi çekmişti. "Bunu pekala bende yapabilirdim." diye düşündüm ve bu işi organize eden yani oda "Çavuş" deniyor onla görmüştüm. Başda ailem olmak üzere herkes s sen bu işi yapamazsın desede ben kararlıydım ben bu işi başarcaktım. Ayrıca bedava çileğin neyi kötü olabilirdi.

Çavuşla görüştükten kısa süre sonra çilek işine başlamıştım

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Çavuşla görüştükten kısa süre sonra çilek işine başlamıştım. Fakat annemin gönlü beni tek göndermeye rahzı olmamıştı belki en son gençliğinde gittiği tarlaya şimdi işçi olarak gidiyordu . Başta "ah Sude nerden senin aklına uydum buralara geldim" desede sonraları bu durumdan keyif bile almıştı. Bense ilk birkaç gün yürüyememiştim bile böyle bir ağrı yok diyordum ama hafta sonu gelipte elime gelen parayla tüm ağrıları unutuyordum. Ama sonunda annemin, "kızım sen başka işe bak bu oyun değil" sözlerine hak vermiş ve iki ayda bayrağı çekmiştim.Ama doğrusunu söylemek gerekirse ilk kez kendi çabamla kazandığım parayı harcamakta ayrı bir güzelik di.

KESKE (Gerçek Bir Olay)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin