Hani hayat bir oyundu?(SANTRAC)....

35 3 42
                                    

   Gullerim biliyorum sizleri cok bekletip merakta biraktim.Aslinda en sevmedigim ati ben yaptim cok ozur dilerim ama bundan sonra daha hizli ve seri burda olacagim.
Hepini cok ama cok seviyorum opuldunuz.




Sude artik yolunu ve rotasini belirlemisti.Yeni cikacagi bu yolda ayagina ne batarsa batsin bu yarışı tamamlayacakti.

  Sude artik daha fazla gezen ve her konuda aktif olan biri haline donusmustu.Sude hemen hergun Merveyle vakit geciyor bu sebeplede Eren'i daha fazla görüp tanıma  imkani kazaniyordu.Eren disardan bakildigi zaman sesiz sakin ve son derece duyarli biriydi.Fakat bunun yanı sıra Eren kendi sınır ve kurallarını son derece belirten biriydi.

   Merve ve diğer arkadaşların en buyuk zevki okul sonrası sahilde sincaplı park denilen  bu mekanda oturmaktı. Orada saatlerce oturulur herkes kendi derdini sıkıntısını anlatır çoğu zaman şarkılar söylenir kahkalar atılırdı. Son zamanlarda bu mekan ateta Sude ve Ereninde buluşma yeri olmuştu. Cogu zaman Sahin gelmese de Sude Erenni arar ve onunla gorüşmek istedigini soylerdi ve Eren hiçdusunmeden hemen çıkar gelirdi ki bu görüşmeler zamanla sıklaştıkça aralarındaki arkadaşlığın şeklide boyut değiştiti.

.........Eren müsaitsen görüşebilir miyiz.Yağmur yağıyor ama istersen gelme yede bilirsin.

..........Saçmalama bana nerede olduğunu bildirmen yeterli  Sude

 Eren gerçekten kısa bir süre sonra Sude ve Merve'nin yanına gelmişti.Doğrusu hava oldukça soğuktu ve yağmur yağıyordu,ve tüm bunlara inat Sude oldukça ince giyinmişti Eren onun bu durumunu fark edip;

..............Hasta olmaya niyetlisin galiba diyerek takıldı.

............Nereden çıkardın Bunu doğruya sen bana kedi diyordun ama bak sudan kaçmıyormuşum diyerek kıkırdadı. Sude

............Doğru ama şunu unutuyorsun bizim burada Aslana da kedi derler dedi Eren dudağının kenarını kıvırıp gülümseyerek.

...........Anlaşılan senin hiç bir zaman prensesin olamayacağız napalm buna da razıyız dedi Sude 

      Eren duyduklarına inanamıyordu.''Prensesim mi demişti o''diye beyninden defalarça kez geçirdi.Hep beraber orada bulunan otobus duragına oturdular.Eren bir cafeye gidelim bura soğuk desede onları ikna edememişti daha sonra Sudeyi biraz daha kendine çekrek üstündeki montu ona doğru uzattı.

Sude  avına yaklaşan bir hayvan edasıyla yavaş ve emin adımlarla Ereni tuzağına doğru çekiyordu.Erenin bu davranışına karşı ona daha fazla sokuldu ve dizlerine uzandı.Eren onun sarı ipek saçlarını okşarken Merve şuan gördüğü manzara karşısında şok olmuştu. ''Bu Sude olmaz ''diyordu kendi kendine o masum kimseyi kıramayan kıza ne olmuştu dahada önemlisi daha bir hafta öncesine kadar Erol için ağlıyordu şimdi ne olmuştu da Erene böylesine yakın davranıyordu.Bu sadece Erenin sözlerine sinirlendiği için olmaz diye düşünüyordu.Merve daha fazla dayanamayarak;

..........Eren hala Sudeye karşı bir şey hissetmiyorum diyebilirsin dedi.

...........Merve senin bizi kavga ettirmek istiyorsun sanırım dedi.Eren Sudenin ellerini tutarak.

...........Bu cevabı kabul etmiyorum dedi.Merve ısrarla sorusunu yineleterek.

...........Peki madem bu sorumun yanıtı sizi  yol boyu yürürken söyleyeceğim.

     Kısa bir süre sonra yürümek için ayağa kaktılar.Eren,Sudenin elini yol boyunca hiç bırakmamıştı ve Merve'nin sorduğu soruyu şu sözlerle cevaplamayı terçih etmişti.

.........Hayatımda biri var adı Ece sarı saçlı beyaz tenli biri boyuda omzumda ve buralı değil diyerek cevapladı.

  Sude bu sözler üzerine elini çekmek istesede Eren buna izin vermedi ''Sen söylediklerimi eve gidince bir düşün dedi.Kızlar eve vardıklarında soğuktan titriyordu el ve ayakları morarmıştı.Mervenin annesi hemen onlara bir ıhlamur çayı yapıp sıçak su altında duş almalarını söylemişti.Sude ilk olarak duşa girerken Mervede fırsattan istiyen annesine olan biteni özetlememek istemişti.

..........Özürdilerim anne seni biraz endişelendirdim.Ama biliyorsun Sude zor günler geçiyor hem o en zor günlerimde hep benim yanımdaydı şimdi onu yarı yolda bırakamam.

.............Merve ona lafım yok ama kızım bu soğukta yağmurda bu halae gelmenize ne gerek vardı.diyerek söylendi.Yıldız hanım daha sonra;Sen onu bunu bırakta ne oldu Eren konusu vazgeçti değilmi bizim deli oyundan.

...........Sorma anne ya bugün görsen ikisini sevgili sanırdın el ele tutuşmalar falan ama birşey kafamı karıştırdı dogru su dedi.Merve

........Neymiş o dedi Yıldız hanım merakla

.........Eren hayatımda bir kız var dedi adı Ece sarı saçlı dedi buralı değil falan dedi bu Sude değilse kim?

..........AA benim şaşkın kızım çocuk size Sudeyi anlatmış aslında Sudenin göbek adı ne ve siz ona bazen ne diye sesleniyorsunuz.

..........Doğru ya ben bunu nasıl akıl edemedim ayrıca Sudenin mail adreside ece 

  Ana kız mutfakta sohbet ederlerken Sude duştan çıkıp yanlarına gelmişti bile konunun kendisiolduğunu anlamakta geç kalmamıştı tabi muzipçe gülümseyerek.

........Doğru duydum ben deni Erenin hayatımda var dediği o kız benim yani

..........Evet canım o sensin dedi Merve

..........Sude bak canım seni kendi kızım gibi severim Erol için yaşadıklarıda az çok biliyorum yol yakınken bu işten vazmı geçsen diyorum.

.........Endişeni anlıyorum ama bana güven Yıldız teyze bu sefer üzülenen ben olmayacağım hem bakarsın oyun aşka dönüşür.

............Ne diyeyim umarım yanılan ben olurum.

    Eren kızlarin canından ayrılıp soluğu Şahin'in yanında aldı. Şahin onun büyük bir şaşkınlıkla karşılayıp üstünü başını kuruması için bir havlu uzattı sonra içindeki merakı daha fazla susturmayarak
....... Oğlum bugün bu ne hal Sudan Çıkmış sıçana dönmüşsün
....... sorma biz bizim kızlarla buluştum ve her zaman olduğu gibi Sude'nin inadı Bizi bu hale getirdi

....... Ee anlat bakalım sus sus sus sus sus suda ile işler ne durumda sonunda kıza acilabildin mi?
....... Vallahi ben elimden geleni yaptım Hatta bugün ona üstü kapalı bir Sevgilimi olduğunu Adını da Ece olduğunu bile söyledim.
......Ne yaptın Ne yaptın adım Ece olurmuş söyledin oğlum sen kafayı mı yedin.
........ Amma yaptın abi ya Unuttun mu Sude'ye Arkadaşları ne diyor
...... Oğlum sen adamı öldürürsün su vallahi, Hadi gel şu üstünü grupta birer çay içelim balkonda

  Eren ile Şahin balkonda uzun uzun oturup dertleşti. Eren umarım söylediği sözlerden Sude'nin anlayabileceğini ve şu anki sevgilisinin kendi olduğunu bile bileceğini düşündü "ya o da Şahin gibi ilk başta anlamazsa hayatimda  başka birisi olduğunu düşünürse" Bunu düşünmek bile istemiyordu.

Aslında Eren'in düşünmesi gereken bir konu daha vardı belki de en önemlisi Sude gerçekten Erol'u unutmuş muydu ve bugünkü davranışlarında ciddi  miydi, ya ondan ilk karşılaştıkları günün intikamını alıyorsa  bu sadece incelen gururunu düzeltmek için bir oyunsa Sude bunu çok acı öderdi Çünkü Eren ilk kez bir kıza inanmak güvenmek Belki de onu eşi olarak görmek istiyordu.

    Sude ise daha fazla Merve tarafindan sorgulanip yargilamak istemediginden uykum var dedi ve kendini yataga atti.Ama hwrkesi sustursada icinde var olan vicdani bir türlu susmuyor ve canini herkesten fazla yakiyordu.Gercekten ne istiyordu.Mutlu olmak mi yoksa Mutsuzluguna bir kisi daha eklemek mi ama bu sefer aldigi bir veval vardi.Eren ya gercekten ona aşık olursa.

Kalp alışır Acı Çekmelere can dayanmaz yeni sevmelere boşa kürek çekip aynı Bana Sorun Kim Haklı Şu Yüreğim Ne meraklı sözümü hiç dinlemiyor Sorarım aşk Durulur mu Acıyı Sevmek Olur mu Hani Hayat Bir Oyundu Artık İçime Sinmiyor


KESKE (Gerçek Bir Olay)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin