Hata

48 7 32
                                    

      Herkes çocuğu için en güzel gayeleri kurar en güzel düşleri öyle değil mi?Peki kaçını gerceklestirtiniz yada çocuğunuz bunların hangisine izin verdi?Evet yanlış anlamadiniz çocuğunuz diyorum çünkü onunda kendi hayatında söz hakkı var yada yanlış yapma hakkı değil mi?
  
     Şadan hanim Sudenin kusursuz eşsiz bir çocuk olması için elinden geleni yapıyordu.Ama hayat bunun tam aksi o söylüyordu.  Biri vaat alır düşer diye dışarıya çıkarmadığı yürümeyi bile unutturduğu kızı şimdi uçurumlardan atlıyor en yüksek tepelerin zirvesine koşuyordu.Üstelik kanayan yaralarını değil tedavi etmeyi yeni yaralar açıp  onlardan kalıcı iz  bırakmayı bile öğrenmişti.Küçük Su desi büyümüş koca bir kız olmuştu.

     Sude çoğu zaman annesinin kendisini büyük görmesinden olgun bulmasından gurur duysa da birçok zamda bunun sorumluluğu altında edilmişti

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

     Sude çoğu zaman annesinin kendisini büyük görmesinden olgun bulmasından gurur duysa da birçok zamda bunun sorumluluğu altında edilmişti.Kardeşleri bir yana etrafındaki insanların bile çocuklarının yanlışlarına o çocuk daha olgunlaşacak diyen Şadan hanim söz konu Sude olduğunda  daha dikkatli olabilirdin,Şimdi nasıl düzelteceksin bu durumu gibi ciddi sorumluluk ve yük almasını taşıyamıyordu Sudenin o küçücük omuzları artık bu yükü kaldıramıyordu.

    Okulların bitmesine az bile süre kala Sude Fatihe vermiş olduğu sözü yerine getirmişliğiyle ışıl bir elbise alıp uzun saçlarına ince bukleler yapıp o geceye kendini hazırlamıştı. Erollu son kez görmek uzaktansa olsa ona veda edip onu kalbinin en uçra köşesine gömüp has etmek istiyordu.Herkes bunun yanlış bir karar hata hata olduğunu söylese de kimse su deyi ikna edemiyordu.Ogün  Melek ilk kez kimseye sormadan bir şey yapmıştı asıl maçı Sudenin daha fazla üzülmesini engellemekti ama duydukları Sudenin şimdiye kadar yaşadıklarının bu duydukları karşısında hiç olduğunu düşündürmüştü.

   Melek ,Fatihin sevgilisi Bahar'a ulaşıp bu gece için gelmesini sağlamak için ona kimliği belli olmayan bir mesaj atmıştı amacı Busenin Fatihe o geceye kimseyi götürme ben geliyorum demesini sağlamaktı ama olmadı aksine işler çıkılmaz bir hal almıştı.

''Sevgilini seviyorsan bu gece ona mani ol baloya gelmesin sensiz'Meleğin attığı mesaj buydu fakat bu mesaj Bahar'a ulaştığında artık çok geçti.

      Fatih siyah takım elbisesini giymiş ve tam vaktinde Buseyi son günlerini geçirdiği öğrenci evinden almıştı.Karşısında peri kızı gibi görünen Sudeyi görünce heyecanını gizleyemedi ve içinde ona olan duygularını duramadı.

............Sude bu geçe peri gibi görünüyorsun çok güzelsin dedi.

..........Teşekkürler ama bu gece senin geçen unutma

..............Sude biliyorsun değil mi bu geceye oda gelecek ve hala vazgeçme gibi bir şansın var dedi Fatih 

...............Ben iyim Fatih beni düşündüğün için teşekkür ederim ama ben bu gece oraya onun için değil senin için gidiyorum ama böyle konuşmaya devam edersen senle olan dans sözümden vazgeçebilirim dedi Sude gözlerini kısıp gülümseyerek.

KESKE (Gerçek Bir Olay)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin