Kahramanım

50 5 59
                                    

   Umarım çok bekletmedim sizleri gullerim. Hepinizi çok özledim çok öptüm hadi yeni bölüme bakalım kim neler yapmış.😘😘😘😘😘😘😍

 Herkesin bir kahramanı vardır şu hayatta her zor anında yetişen sonsuz güvendiği,koşulsuz inandığı bu kişi babamdı benim.Annem benim babama aşık olduğumu söylerdi o işe gitmesin diye arkasından ağlar ortalığı birbirine katarmışım zavalı babam öylekioğu zaman kızının göz yaşlarına kıyamayıp onu alıp iş yerine bile götürmüştür.Benim babamla olan en güzel ama en acı anım asılda bir bebektir.Ne komik değil mi hala bu yaşımda bile o bebeği istemem.

Bilirsiniz 3,5 yaş arası hayal meyan hatırlanır duyduklarınızla şekillenir

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Bilirsiniz 3,5 yaş arası hayal meyan hatırlanır duyduklarınızla şekillenir. Kim bilir belkide benimde öyledir.Eskiden yaşadığımız yerde şehrin tam göbeğinde çok güzel bir oyuncak mağazası vardı ve bu mağazanın girişinde çok güzel koman bir bebek her çocuk gibi bende o bebeği görür görmez beğenmiş kendimin olmasını istemiştim.Canım babam o zamanlar parası bu almak için uygun değildi. Düşünsenize 25 bin TL alıyorsunuz,ve bu paranın 20 bini ev kirasına gidiyor geriye sadece 5 bin kalıyor elektrik su ev erzağı derken geriye bir şey kalmıyor. Şuanda bunu büyük bir özveri ile anlattığıma bakmayın o küçük kız her gece babasının işten yorgun gelmesine aldırmadan yağmur çamur demeden ''BABA BEBEK' diyordu. Kahramanım onu omuzlarına oturtup mağazanın dışından bebeği izlemeye götürüyordu.

   Bir gün o kahraman tam bir hafta eve gelmedi geceli,gündüzlü çalışıp vadiye yaptı sırf kızına o çok istediği bebeği almak için küçük Sude o günlerde yemeden içmeden kesilmiş bebek diye durmadan ağlıyordu

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

   Bir gün o kahraman tam bir hafta eve gelmedi geceli,gündüzlü çalışıp vadiye yaptı sırf kızına o çok istediği bebeği almak için küçük Sude o günlerde yemeden içmeden kesilmiş bebek diye durmadan ağlıyordu.Şadan hanım ise yeni doğan oğluyla mı uğraşsın yoksa kızıyla mı? Neyse ki o günlerde yanına annesi koşmuştu ama kimse Sudenin o kafası kel çirkin bebekte ne bulduğu anlamıştı.

Ömer bey kızına sürpriz yapmak için o mağazaya gitti ne kadar dil döktüyse de mağazanın müdürünü bir türlü o bebeği satmaya ikna edememişti. Mazeret olarak ise 'Mağazamızın maskotu 'demişlerdi.Ömer bey o gün ilk kez küçük kızının gözlerinde kendini çaresiz ve güçsüz hissetmişti. Sonraları Ömer beyin işleri ilerlemişti ve artık Sudeye istediği bebeği alabilir ki almıştı da Ömer bey kendi içinde o günü unutmamıştı. Sudenin ise o küçük yaşına umut ederek unutmuş olmasını dilemişti.Ama Sude yılarca ne o günü unutmuştu nede o bebeği öyle ki hala uyurken kolunda bir yastık bulundururdu .

KESKE (Gerçek Bir Olay)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin