BÖLÜM 2

2.8K 87 54
                                    

"Hey kızlar, bugün de çalışmalara devam,saat üçte başlıyoruz. Herkes üçte burada olsun."

Chorong unninin seslenmesiyle uğraştığım telefondan kafamı kaldırıp diğerleri gibi onu dinledim. Biz, altı kişilik küçük bir okul grubuyduk. Dans edip, şarkı söylüyorduk. Bizim dışımızda iki grup daha vardı; biri erkek, biri kız grubuydu ve bizimle birlikte üç grup oluyordu.

Chorong unni on yedi yaşında olmasıyla birlikte en büyüğümüzdü ve ayrıca grubumuzun da lideriydi. Chorong unniyle küçüklükten beri arkadaş olduğumuz için benim için önemli biridir kendisi. Bir sorunum olduğunda ben demesem bile anlar ve hemen yanıma gelip benimle ilgilenir.

Ondan sonra Bomi unni geliyordu. O da on yedi yaşındaydı. Grubun dansçısı ve vokaliydi. Onunla da ortaokuldan beri tanışıyordum ve yine çok yakın olduğum birisidir.

Ondan sonra ise sadece birkaç ay farkla Eunji unni geliyordu. O grubun ana vokaliydi. Onunla liseye geçince tanışmıştık.

Eunji unniden sonra ise ben geliyorum. Yani Naeun. 16 yaşındaydım. Grubun yüzü ve merkeziydim. Kendimi pek güzel görmüyorum ama gruptakiler hep bana güzel olduğumu söylediklerinde sevinmiyor değilim. Benden sonra aslında Yookyung vardı ama o okul değiştirince aramızdan ayrıldı. O da benden birkaç ay küçüktü.

O olmadığı için benden sonra Namjoo geliyor. O da 15 yaşında. Grubun lider vokali ve rapçisiydi; onu da o liseye başladığında yürürken çarpışmamızla tanışmıştık.

Ondan sonra ise ondan birkaç ay küçük olan en küçüğümüz yani grubun maknaesi Hayoung geliyordu. Grup kadromuz bu kadardı.

Apink. Grup adımız buydu.

Diğer kız grubuyla hep bir rekabet içindeydik. Normalde diğer okullarla rekabet etmemiz gerekirken biz kendi aramızda rekabet ediyorduk ama okullar arası yarışmalarda da bu yüzden hep ikinci oluyorduk. Aish, bu sene kesinlikle birinci olmamız gerekiyordu!

Hepimiz hep bir ağızdan "Tamam unni." diye söylendik.

Daha sonra ben de dahil herkes yaptığı işe geri döndü. Telefona o kadar çok dalmıştım ki arkadan Chorong unninin beni izlediğinin farkında bile değildim.

"O kim?"

Boş anıma geldiği için korkup yerimden sıçradım ve telefonu da elimden fırlattım. Neredeyse koskoca iPhone 7 paramparça olacaktı ki son anda tutmayı başarmıştım.

"Ya unni ödümü koparttın! Öyle sinsi sinsi yaklaşılır mı ? Bir ses çıkartır insan."

Chorong unni de yaptığım ani hareketle şok olmuş, gözlerini kocaman açmış bana bakıyordu. Ben de onu korkutmuştum anlaşılan.

"Nereden bilebilirim böyle tepki vereceğini ? Özür dilerim." Biraz mahcup bir şekilde söylemişti. Ama ben kıyamam sana. Şuan kafasını eğmiş parmaklarıyla oynuyordu çok şirindi şuan, onu yiyesim geldi.

"Yapma böyle unni, sorun yok. Ben de aşırı tepki verdim. Özür dilerim." Dememle birlikte bana sarıldı ve " Sorun değil Naeun." Dedi. Daha sonra kaşlarını kaldırıp çapkın bir sırıtış attı. Bende bu sevimli hareketiyle kahkaha attım ama biliyordum ki soru soracaktı. Telefonda kiminle mesajlaştığımı. Önemli birşey değil aslında sadece çocuğun biri gelmiş bana 'hyung senin telefon numaranı buldum.' falan yazıyordu bende 'hyungun değilim ben bir kızım seni tanımıyorum.' diyordum inanmıyordu. Ama Chorong unni herşeyi bir çapkınlığa bağlamadan yapamaz.

" O kimdi bu kadar dalıp gittin bakalım?" Ahanda geldi soru.
"Kim kim?" Diye anlamamızlıktan geldim.

"Ahh Naeun gerçekten anlamamızlıktan gelme söyle hadi."
Plan başarısız gerçi ortada bir plan söz konusu değil ama olsun plan başarısız.

" Bilmiyorum. Yanlış numara." Dedim ve telefonumdaki mesajları gösterdim. Elimden alıp okudu ve telefonu bana geri verirken hayal kırıklığı ile konuştu. " Hmm! Anladım peki." Dedi ve ses tonunu eski haline getirip devam etti. "Böyle dalıp gitme saat üçte çalışmalara başlamamız lazım biliyorsun. Geç kalırsın daha sonra menajer oppa da bana kızar çekemem tamam mı?" Diye uyardı bende kahkaha atıp

"Tamam unni merak etme." Diyince bana yaklaşıp sıkıca sarıldı ve uzaklaştığı zamanda gülümseyip soyunma odasını terk etti. Diğerleri zaten çoktan gitmişti. Burada tek başıma kalmıştım. Bende yerime tekrar oturup, kulaklıklarımı takıp bizim okuldaki erkek grubu olan BTS'in şarkılarını dinleyerek oyunumu oynamaya başladım.

Neden mi onların şarkılarını dinliyorum? Çünkü o grubun şarkıları hoşuma gidiyor, çok iyiler. İnanmadınız mı? Peki tamam asıl sebebi şu ki o gruptan birine aşığım ama bunu sadece benimle birlikte üç kişi biliyor Chorong unni, Bomi unni ve ben. O yüzden bu sırrımı tutun olur mu? Size daha sonra kim olduğunu söyleyeceğim. Azıcık sabredin.

- Üzgünüm kardeşim size mesaj atmış. Sizi başkası sanmış ama onu gene de dövdüm tekrar özür dilerim.

Bu bölümde bu kadardı umarım beğenirsiniz.

YANLIŞ NUMARA |JJK| • |SNE|Where stories live. Discover now