BÖLÜM 13

553 47 14
                                    

Donup kalmıştım ve Jungkook yavaş yavaş bana doğru yaklaşıyordu ve hiç beklemediğim bir anda üstüme kustu. İğrençti,hemde çok iğrenç.

"Offf Jungkook ya! Şu yaptığına bak."

"Çok özür öhh! Dilerim."

"Ya Jungkook az öteye gidip kus,tekrar üstüme kusacaksın."

"Ta öhh! Mam öhhh!"

"İğrenç ya! Kusma işlemin bitince biran önce banyo alıp çık. Benimde yapmam lazım."

"Tam öhh! Am öhhh!"

Kapıyı kapatıp banyodan çıktım. Jungkook'un banyoda olmasını fırsat bilerek üstümdeki kusmuklu t-shirt'ü değiştirdim ve aşağıya çorba yapmaya gittim. Çorbayı yaparken aniden belime sarılan ellerle korkup çığlık attım. "AHHHHHH!"

"Yavaş ol benim. Herkesi uyandıracaksın."

"Afedersin de salak mısın? Ne diye sinsi sinsi gelip daha sonra arkamdan belime sarılıyorsun acaba? Bir daha bunu yapma sevgilin bile değilim."

"Olmak ister misin?"

"Kafana taş düştü herhalde,yada hala sarhoşsun. Ama sarhoş olamazsın. Şimdiye çoktan geçmiştir çünkü. Başka ne olabilir ki. Aha! Buldum sen benimle dalge geçiyorsun. Bunu yapma. Şimdi masada otur bende çorbanı vereyim. Daha Jimin oppa var."

"Seninle dalga da geçmiyorum,artık sarhoşta değilim ve kafama taşta düşmedi. Ben ciddiyim ve sen Jimin hyung'a da mı kahve verip çorba yaptın?"

"Eyhh! Kes şunu ciddiymiş ve evet o da sarhoş ve ona da yardım etmeliyim,ayrıca Jimin oppa sevdiğim bir oppam tabiki de yardım edeceğim. Sana ediyorsam ona kesin etmem gerekir zaten."

"Sana bende bu kadar nefret edeceğin ne yaptım?"

"Ne mi yaptın? Bir de soruyor musun? Hatırlamıyor musun?"

"Hatırlamıyorum."

"O zaman ben sana yardım etmeyeceğim kendin hatırla bana yaptığın iğrenç şeyleri. Ama şunu da bil sen bana onları yaptığın halde ben hala seni sevdim ve hala da seviyorum. Şimdi al bunu iç ben Jimin oppanınkini de verip geliyorum."

Jungkook'un önüne çorbasını koyup tepsiyle birlikte Jimin oppaların odasına gittim. Jimin oppa ile Chorong unni sarılıp uyuyorlardı. Uyuduklarından emin olmak için seslendim. "Chorong unni,Jimin oppa uyuyor musunuz?"

"Yok canım gel." Chorong unni uyuyordu herhalde,çünkü cevap veren Jimin oppaydı.

"Oppa sana çorba getirdim,midene iyi gelir. Chorong unni uyuyor mu?"

"Teşekkür ederim canım. Evet yeni uyudu."

"Rica ederim oppa ben gideyim siz rahat edin. Bende Jungkook'la ilgileniyorum zaten."

Tam giderken Jimin oppanın sesiyle durdum. "Jungkook iyi mi Naeun?"

"Evet iyi oppa neden ki?"

"Hiç öylesine sordum."

"He,bu arada siz markete diye çıkıp neden içtiniz?"

"Jungkook ile birlikte içmeyi özlemiştik eskilerin hatırına içelim dedik fırsat bulmuşken,bizde içtik."

"Sarhoş olacak kadar içmenize gerek yok. Sizin yüzünüzden biz yoruluyoruz. Kapıyı açar açmaz Jungkook öküzü üstüme düştü,birde üstüne üstlük üstüme kustu,yetmemiş gibi saçma sapan konuşuyor. Değerinizi bilin şuan ellinci rüyamı görmem gerekirken kaç saattir sizin için kahve,çorba falan diye koşuşturuyorum."

YANLIŞ NUMARA |JJK| • |SNE|Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon