BÖLÜM 32

400 34 49
                                    

Sabah 5'te herkes uyanmıştı. Yeni klip çekimleri vardı BTS ve Apink'te bu sıralar çok yoğundu. Benim ayrıca hem reklam çekimlerim,hemde dizi çekimlerim vardı. Jungkook diziye girmeme izin vermiyor. Ama ben önceden bir kere kabul etmiştim teklifi şimdi iptal edemezdim.

Yataktan kalktığımda Jungkook  yoktu. Banyodan sesler geldiği için banyoda olduğunu anladım. Önce onun sonra kendi yatağımı düzelttim. Perdeleri açtıktan sonra camı da açtım hava çok güzeldi oda azıcık hava almalıydı.

Dünden kalma oda biraz dağınıktı. Dün görüşmeme geç kalacağım için acele etmiştim ve makyaj malzemeleri ile elbiseleri gelişi güzel bırakmıştım eve de geç ve yorgun geldiğimden hemen yatmıştım.

Odanın dağınıklığını da temizledim. Daha sonra kirlileri kirli sepetine koydum. Jungkook'un dolabını açtığımda gözlerim anında kocaman açılmıştı. Dolabın içinde birisi tepinmişti resmen. Bu ne dağınıklık ben burayı nasıl temizleyeceğim. Burayı temizlemeye çalışsam reklam çekimlerine geç kalırım. O yüzden burayı toplamayı sonraya bıraktım.

Bir müddet kendime giyecek elbise seçtim. Herşeyimi ayarladım ve işimi bitirip birazcık dinlenmek için odadaki küçük iki tane tekli koltuktan birisine oturdum.

Bir beş dakika sonra Jungkook banyodan saçını havlu ile kurutarak çıktı. Ayağa kalkıp banyo kapısına doğru ilerledim. "Günaydın aşkım." Dedim sevinçle. Yanağından öpmek için uzandım ama kendisini geri çekti ve soğuk bir şekilde "Günaydın." Dedi ve yatağına oturup telefonunu eline aldı.

Bu da neydi şimdi? Bana trip mi atıyor yoksa? Önce banyomu yapmaya daha sonra Jungkook ile konuşmaya karar verdim. Banyoya girip önce dişlerimi fırçaladım daha sonra da banyomu yaptım. Yirmi dakika sonra banyomu bitirip üstümü giyindim. Çıkmadan önce yüzüme maske yaptım. Maskeyi yerleştirip banyodan çıktım. Jungkook yatakta bir kolunu alnına koymuş gözleri kapalı bir şekilde yatıyordu. Maskemin süresi gelene kadar tırnaklarıma oje sürdüm. Ojelerim kuruyuncada maskemi yüzümden çıkardım ve yüzüme koruyucu sıvı sürdüm. Daha sonra güzel ve sade bir makyaj yaptım.

Elbisemin altına ayarladığım ayakkabıları giyindim ve Jungkook'un yanına ilerledim. Aynı şekilde duruyordu. Yüzüne doğru eğilip yanağına bir öpücük bıraktım. Gözlerini açıp bana baktı. Bende gülümsedim. O ise ifadesiz bir şekilde suratıma baktı ve daha sonra konuşmaya başladı.

"Niye öyle bakıyorsun?" Dedi ben ise sinirle güldüm. "Ben nasıl bakıyorum ki? Asıl sen kendine bak düşmanınmışım gibi bakıyorsun ve tersliyorsun. Ben sana ne yaptım söyler misin?" Dedim sinirle.

"Daha ne yapacaktın acaba?"

"Ne yaptım ki? Benim niye yaptığım şeyden haberim yok acaba?"

"Bunu kendine sor,bana değil."

"Jungkook?"

"Ne var?"

"Bana ne olduğunu söyle artık. Geç kalıyorum."

"Bencede gitmelisin artık reklam çekiminden sonra film çekimlerin olacak ya geç kalmaman gerek. Yoksa dizinden atılırsın."

"Şimdi anlaşıldı. Dizi teklifi yüzünden dimi?"

Cevap vermedi bende konuşmaya devam ettim.

"Özür dilerim ama bir anda sana sormam gerektiğini unutup anında kabul ettim. Ama senin bana destek olman gerekirken niye böyle yapıyorsun? Lütfen bir kereliğine izin ver."

"Ben dizi çekimlerine gidiyor muyum Naeun? Beni çağıran tüm herkesi geri çeviriyorum ve sadece BTS ile sana odaklanacağımı söylüyorum. Ama sen bana sormadan iş yapıyorsun."

YANLIŞ NUMARA |JJK| • |SNE|Where stories live. Discover now