BÖLÜM 20

476 42 39
                                    

Ama korkuyla. Çünkü Jungkook karşımızda bize öldürecekmiş gibi bakıyordu. Ben hemen çantamı da alıp ayağa kalkarak oradan hızla uzaklaşmaya başladım. Jungkook'un yanından geçerken hafif ona baktım ama o bana bakmak yerine EunHe'ye bakmaya devam ediyordu. Kesinlikle beni öldürecek diye düşünmeden edemedim. Ama ben ona arkadaşça yaklaştım sadece. Onu yanında dikildiğimi bana bakmasıyla ancak anlayabilmiştim. Bir anda afalladım ki onun da gözlerinde bir anlık bir üzülme geçti ama sonra hemen sinirli gözlerle bakmaya devam etti. Ben gözyaşlarımı silip gözlerimi onunkinlerden kaçırdım. Çünkü sinirli bakışları çok korkutucuydu.

Tam gidecekken kolumdan tuttu. İşte korktuğum şey başıma geliyordu. Kulağıma doğru eğilip fısıldadı. "İşte şimdi bittin. Bundan sonra seni tanımıyorum. Benim düşmanımsın." Dedi ve tuttuğu kolumdan itti. Dengemi sağlamaya çalışırken zorlandım ama gene de ayakta durmayı başardım. Ağlaya ağlaya okula gittim. Artık o kadar çok ağlamıştım ki bugün, gözlerim kan çanağına dönmüştü. Korkunç gözüküyordum. Okulun kapısından bahçeye girdiğimde. Kızlar koşarak yanıma geldiler. Benim arkamdan da Jungkook içeri girdi. Ve çocukların yanına geçti. O ilerlerken gözüme elleri takıldı sağ eli kanıyordu. Ve sanki yüzünde de birkaç yara izi vardı.

"Naeun bebeğim iyi misin?" Dedi Chorong unni. Ardından Namjoo "Unni çok kötü gözüküyorsun,ne oldu sana böyle?" Ardından Hayoung "Unni ruh gibisin, çok mu ağladın?" Ardından Bomi unni "Naeun güzelim gözlerin çok kötü kan toplamış istersen eve git. Müdüre falan biz söyleriz durumunu?" Ardından Eunji unni " Bomi haklı eve git ha?" Dediğinde ellerimi açıp dur işareti yaptım. Hepsi susunca konuşmaya başladım. "İyiyim, kötü olduğumun bende farkındayım. Evet ruh gibiyim. Gözlerimden haberim var ve hayır eve gitmeyeceğim. Şimdi sınıfa gidebilir miyim?" Dediğimde hepsi yol verdi. "Teşekkür ederim." Diyip okul binasına girdim. Sınıfa çıkıp çantamı bıraktım daha sonra da elimi yüzümü yıkamaya gittim.

Tuvalete girdiğimde iki kız beni fark etmemiş konuşuyordular bende ses çıkartmadım. Kızlardan biri diğerine göre daha uzun, güzel ve fiziği de gayet güzel bir kızdı. Sarı saçlarını hafif dalgalandırmış ve üstten toplamıştı hafifte bir makyajı vardı. Diğer kız ise benden bile kısa,hafif yapılı,siyah saçlı bir kızdı.

Sarı saçlı kız konuşmaya başladı. "Jungkool varya tekrardan bir duyuru yapacakmış. Çok yakışıklı ya keşke Naeun ile değil de benimle sevgili olsaydı." Dediğinde ilk başta aklıma bu soru geldi. Daha önce de duyuru mu yapmıştı? Bunlar benim Jungkook'un sevgilisi olduğumu nereden biliyor? Tabi önceden sevgiliydik. Ve Jungkook şimdi ne duyurusu yapacak? Soruları kafamda dönüp dolandı.

Daha sonra diğer kız konuştu. "Aynen ya çok yakışıklı. İlk yaptığı duyuru Naeun ile sevgili olduğuydu. Şimdi de ayrıldıklarını duyuracak olmasın?" Dediğinde kan beynime sıçradı bu olabilir miydi?

Sarı saçlı olan tekrar konuştu." Haklısın. Öyle birşey olursa çok iyi olur. Zaten Naeun denen kızı hiç sevmiyorum." Dedi. Sanki ben size bayılıyorum. Siyah saçlı olan devam etti. "Aynen bende hiç sevmiyorum. Neyse hadi gidelim. Duyuru yapar birazdan,kaçırmayalım." Dedi diğeri de kafa salladı bende köşeye beni göremeyecekleri bir yere geçtim.

Onlar gidince de aynanın karşısına geçtim. Moralim gene berbat olmuştu. Zaten düzelmedi,bundan sonra da hiç düzelmez.

Elimi yüzümü yıkadım. Hafiften yüzüm kendine gelmişti. Ama gözlerim hâlâ kan çanağı gibi ve şişti. Kendimden nefret ediyorum. Bir mikrofon sesi duymamla Jungkook'un yapacağı duyuru geldi aklıma hemen çıkıp sesin geldiği yere gittim. Bizim sınıfın olduğu kat. Bizim kızlar ve çocuklar da yanıma geldiler ve bütün okul toplandı. Kötü birşey söylemesin diye dua ediyordum sadece. Ama kesinlikle kötü birşey olacaktı. Çünkü suratı da öyle gösteriyordu. Bakışları beni bulduğunda sadece sinirli sinirli bana baktı. Daha sonra da kafasını çevirip diğerlerine baktı.

YANLIŞ NUMARA |JJK| • |SNE|Where stories live. Discover now