BÖLÜM 43 ~FİNAL~

411 20 10
                                    

Jungkook'un ağzından
Naeun ile olan olaylardan sonra tam bir hafta geçti. Comeback yapacağımız için çalışmalar yapıyoruz ve cidden çok yorucu bir dönemden geçiyoruz. Dans koreografisini tamamlamak baya uzun sürdü ama başardık. Şimdi ise dans eğitmenimiz bize ders veriyor. Vücudumuzu korumamız için sporlara gidiyor ve yemek yemiyoruz. Her saniye dans provası yapıyoruz eve de gece dönüyoruz. Herkes perişan halde. Ama onları gene teselli eden ve destek veren sevdikleri var. Ben ise tekim.

Naeun ile artık konuşmuyoruz. Birbirimizi gördüğümüz nadir zamanlar oluyor o nadir zamanlarda da ne o benim yüzüme bakıyor,ne de ben onun. Bu ne kadar canımı yaksa da yapacak birşeyim yoktu. Katlanmak zorundaydım. ARMY'ler benim güç kaynağım. Tüm herşeyi onlara ve bize olan sevgilerine adayarak gerçekleştiriyorum. ARMY'lerin bizim için yaptığı şeyler bana güç veriyor,onlar bizi bu kadar sevip desteklerken bizim de onlara güzel şeyler göstermemiz gerekiyor. Ben bunun için çabalıyorum. Yoksa şuan dayanacak gücüm bile yok.

Şuan dans provamız bitti. Ve yarınki ses kaydı için,ses provası yapmaya başladık. Çıkış şarkımız Blood Sweat & Tears güzel bir şey ortaya çıkacağını düşünüyorum. Yarından sonra geriye klip çekimlerimiz kalıyor. Onlarda bitince birazcık dinlenme şansımız olacak. Ama o zamana kadar pes etmeden çalışmalara devam edeceğim.

Naeun'ın ağzından
Apink olarak zorlu bir döneme giriş yapmış bulunmaktayız. Pinkpanda'lara sürpriz bir comeback hazırlıyoruz. Çok yorucu oluyor bizim için ama katlanmaya çalışıyoruz. BTS mi? Onlarla fazla birleşemiyoruz. Birleşsekte bana acıdan başka bir işe yaramıyor. Jungkook'u görme şansım çok az oluyor ama ne o bana,ne de ben ona bakıyoruz. Umarım iyidir. Onu çok özlüyorum ama elimden birşey gelmiyor. Yakında babası tarafından istemeyerek birisiyle evleneceğini duydum ve bu benim için ölüm oldu. Elimden birşey gelmemesi daha çok canımı yakıyor. Ama maalesef birşey gelmiyor elimden. Sadece ağlıyorum. Hep ağlıyorum.

Pinkpanda'lar için bu zorlu süreçte ayakta durmaya çalışıyorum. Sadece Pinkpanda'lar ve üyeler için. Biz herşeye yeni başlamıştık,daha şuan dans koreografisi bulmaya çalışıyorduk,bu süreçte dans eğitmenimiz de yardımcı oluyordu. Spora gidiyor,diyet yapıyorduk ve herşey yorucu oluyordu. Dayanmak çok zor oluyordu ama yapmayı istiyorum. Çıkış şarkımızın adı Remember yazın güzel kısımlarında bu şarkı güzel gelecek diye düşünüyoruz. Güzel olacak diye hissediyoruz. Umarım güzel olur. Herkes Apink'i beklesin. Bomba gibi geleceğiz.

2 hafta sonra
Jungkook'un ağzından
Babam beni zorla istemediğim birisi ile evlendiriyor. Nedenini bilmiyorum bu konu canımı yakıyordu. Bunu benden önce ilk Naeun'a söylemesi sinirlerimi bozmuştu. Sizde herşeyi bugün öğreneceksiniz. Birazdan Naeun'ın annesi ile buluşup ölüm meselesi hakkında konuşacağız.

Son hazırlıklarımı da halledip odamı paylaştığım Jimin hyunga seslendim. "Hyung,ben çıkıyorum."

"Tamam Kookie. Geç kalma."

"Tamam görüşürüz." Birşey demesine izin vermeden telefonumu ve ceketimi alıp çıktım.

Cafe de buluşacaktık. Cafe ye gelince içeri geçip bir masaya oturdum. Benden biraz sonra Naeun'ın annesi geldi. Ayağa kalkıp selamladım. Birlikte oturup kahve aldık.

"Evet Jungkook seni dinliyorum canım."

"Bayan Son. Benim babam deli gibi bişi. Sinirlenince gözü hiçbirşey görmüyor ve o kişiyi oracıkta gözünü bile kırpmadan öldürebilir. Babamdan birçok kez dayak yedim ve öldürecek dereceye getirdi. Bu yüzden o evden kaçmak istedim ve başka ev buldum. Babam Naeun'ı sevmiyor bayan Son. Ona ne kadar sevdirmeye çalıştıysam olmadı. Sinirlenip gene beni dövdü. Elinden çok zor kurtuldum. Yüzümü gizlemek için hep makyaj yaptım. Hemde 10 kat. Babamı Naeun'ın beni,benim Naeun'ı çok sevdiğime inandırmaya çalıştım. Tekrar sinirlenip bana vurdu. Hiçbir şekilde Naeun'ı kabul etmedi. Ve beni bir daha ondan bahsedersem Naeun'ı öldürmek ile korkuttu ki dediğini de yapar. Birçok kez de bunu denedi zaten ama ben hep Naeun'ı korudum. Amerika'ya bile bizim yaşlarımızda aramıza sızıp Naeun'a öldürebilecek kişiler koydu. Buraya geldiğimiz zamanda evleneceğimi söyledi. Ben ise hiçbirşey diyemedim sadece kafa salladım. Korktum bayan Son. Çok korktum ona birşey yapmasından. Birşey olmasından. Hâlâ daha çok korkuyorum. Naeun için herşeyi yaptım. Emin olabilirsiniz. Ona olan sevgim asla tartışılamaz. Ama elimden birşey gelmiyor. Üzgünüm bayan Son." Herşeyi atlatmıştım. Bayan Son ise beni dikkatle dinlemişti. Gözlerimden yaşlar akmaya başlamıştı. Bayan Son bana yaklaşıp sarıldı.

YANLIŞ NUMARA |JJK| • |SNE|Where stories live. Discover now