BÖLÜM 5

839 55 24
                                    

JUNGKOOK'UN AĞZINDAN

Naeun'ı kucağıma aldım ve soyunma odasına doğru ilerledim. Ona baktığımda ellerini boynuma dolamış, kafası omuzumda mışıl mışıl uyuyordu. Olanları duymuştum. Chorong nuna ve Naeun'ın arkasından bende çıkmıştım. Onlar durduğunda bende duvarın arkasına gizlenip onları dinledim. Chorong nuna ona benim hakkımda soru soruyordu ve Naeun beni seviyormuş. Onlar konuşurken her şeyi duydum. Naeun ağlayınca Chorong nuna ona sarıldı. Sonra içeriden Sarang'ın sesi geldi. Benim onu öptüğümden bahsediyordu. Naeun tekrar ağlamaya başlayınca bu sefer tamamen Naeun'ın beni sevdiğine emin oldum. Ama Sarang o, o tam bir pislik. DarkPink grubu tamamiyle pislik. Neden mi? Çünkü Naeun'ın onu dinlediğini biliyorlar ve Naeun'ı üzmek için bunu yaptıklarına eminim.

Çünkü ben Sarang'ı öpmemiştim. Sadece eğilip öpüşüyormuşuz gibi yaptım. O da bunu fırsat bildi tabi. Naeun'la hep bir rekabet içindeler ve ben daha yeni benim yüzümden olduğunu öğreniyorum. Ama ikisini de sevmiyorum. Naeun'a yardım etme amacım kendimi suçlu hissetmem ve yardıma ihtiyacı olmasıydı.

Sarang'la ise o sadece zorunlu yaptığım bir şeydi ki o da gerçekten öpmedim. Zamanla bu konuyu öğreneceksiniz. Soyunma odasına gittiğimde herkes toplanmıştı. "Jungkook Naeun'ı odasına bırakır mısın? Ben ona her şeyi daha sonra anlatırım bırakalım birazcık uyusun." Chorong nuna öyle diyince bende menajerlere ve diğerlerine selam verip Naeun'ın odasına doğru ilerledim.

Naeun'ın odasına geldim. Bomi nuna ile birlikte kalıyordu. Onun yatağının hangisi olduğunu bilmediğim için rastgele birine yatırdım. Bende çok yorulmuştum ve kıpırdayacak halim yoktu. Bende Rap Monster oppaya mesaj attım.

-Hyung benim kıpırdayacak halim yok ben burada biraz uzansam. Sen bana daha sonra anlatırsın her şeyi. Olur mu?

Mesajı yollamamın ardından bir beş dakika sonra cevap geldi.

-Tamam ama bir yere kaybolma. Bu arada nerede yatacaksın sen?

-Naeun'ların odasındayım. Biraz dinlendikten sonra odama gideceğim.

-Ulan Jungkook çabuk ol çık o odadan.

-Tamam hyung çıkacağız zaten.

-İyi.

Telefonu kapatıp yanıma koydum ve gözlerimi kapattım. Dinlenip hemen gidecektim ama uyuyakalmışım.

NAEUN'IN AĞZINDAN

Gözlerimi açtığımda odamda olduğumu fark ettim. Birazcık sırt üstü yatmış etrafa baktım. Daha sonra ayağa kalktım. Kalkmamla birlikte hemen yan tarafımdaki koltukta uzanmış yatan Jungkook'u gördüm. Kolunun biri kafasının arkasında biri,de yüzündeydi ve ayaklarından birini dümdüz uzatmış,diğerinin de diz kapağı havaya gelecek şekilde kırmış bir halde yatıyordu. Yavaş adımlarla yanına gittim.

Elime bir tane örtü aldım ve üstüne yavaşça örttüm. Benimle çok ilgilendi ve yorulmuş olmalı bende en azından bu iyiliği yapayım. Üstünü örttükten sonra yüzüne doğru eğildim ve yüzündeki her bir ayrıntıyı ezberlemek istercesine inceledim.

Ben onu hayranlıkla izlerken bir anda telefonu çalmaya başladı ve ben hemen diye kalkıp ondan birazcık uzaklaştım. Birazcık kıpırdandı ve daha sonra o güzel gözlerini açarak telefonunu eline aldı ekrana bakıp kapattı. Üstündeki örtüye baktığında şaşırmış olmalı ki eliyle örtüyü kaldırıp baktı. Daha sonra da benim olduğum tarafa kafasını çevirdi. Beni görünce hemen ayaklandı.

"Şey üzgünüm uyuyakalmışım. Biraz dinlenip gidecektim ama uyuyakalmışım. Gerçekten özür dilerim." Yanlış anladığımı mı düşünmüştü o? "Sorun değil. Şimdi iyi misin?"

"Evet iyiyim. Dinledim. Beni boşver de sen iyi misin?" Ben iyi miydim? Bu soruya ben bile cevap veremiyordum ki sana nasıl cevap vereceğim. "Evet iyiyim. Bugün için gerçekten teşekkür ederim." Diyerek eğildim. O da bana gülümsedi. "Her zaman. Şimdi gitmem gerek hyunglarım arıyor. Sende git ve unnilerini bul bugünkü olayı anlatacaklar." Evet doğru ya menajerler bizimle önemli bir konu konuşacaklardı. Tamamen unutmuşum. "Doğru teşekkür ederim. Görüşürüz." Diyerek ondan önce odayı terk ettim.

Bir nevi ona daha fazla yakın olmak ve daha fazla konuşmak istemediğim içindi. Neden mi? Çünkü ben onunla 2 senedir hiç konuşmadan bu kadar çok seviyordum ve şimdi onunla yakın olursam ona daha fazla bağlanırım ve ben bunun olmasını istemiyorum. Çünkü o hiçbir zaman benim olmayacak. Chorong unniye nerede olduklarını sormak için mesaj atmak üzere telefonumu elime aldım.

-Unni neredesiniz? Yanınıza geleceğim.

-Efendim?

-Derken unni?

-Ne unnisi? Eğer sana yapılanı yapmaya çalışıyorsan o mevzuyu kapatsan olmaz mı?

-Ne mevzusu neyden bahsediyorsun?

-Sen neyden bahsediyorsun asıl?

-Aysh özür dilerim yanlış numaraya mesaj atmışım gerçekten çok özür dilerim. Affedin.

-Peki sorun değil. Aynısı da sana olmuştu zaten ödeşmiş olduk. Tabi sana yapan ben değildim ama gene de ödeştik ha, ne dersin?

-Evet öyle oldu. Şimdi kusura bakmayın ama acelem var unnimi bulmam lazım.

-Peki görüşürüz.

-Görüşürüz.

Görüşürüz mü? Görüşürüz derken neden görüşüyormuşuz ki anlamadım ve bu çocuğun numarası neden hâlâ telefonumda ? Neyse belki lazım olur, kaydedeyim.

'YANLIŞ NUMARA'

KAYDEDİLDİ

YANLIŞ NUMARA |JJK| • |SNE|Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu