BÖLÜM 17

502 45 48
                                    

Jungkook & Jimin We Don't Talk Anymore

Bir anda ben uykuya dalmışken yanıma oturma sesinin gelmesiyle korkmuştum. Ama hiç istifimi bozmadan durdum. Sonra belki bir sapıktır bu şimdi diye telefonumdan ses kaydediciyi açıp kaydetmeye başladım. Daha sonra yanımdaki kişi konuşmaya başlayınca onun Jungkook olduğunu anlamıştım. Bana itirafta bulunuyordu. Hiç istifimi bozmadan sadece onu dinleyip, söylediklerini kaydettim.

"Naeun öncelikle özür dilerim biraz sert çıkışmış olabilirim,hatta tamamen sert çıkıştım. Özür dilerim. Biliyor musun? İlk zamanlarda neden herkes sana sataşıyordu? Çünkü ben seni seviyordum ve bunu öğrenen tüm kızlar seninle uğraşmaya başladılar. Bende artık senin canın yanmasın diye sana kötü davranmaya,kendimden uzaklaştırmaya çalıştım. Belki sana böyle davranırsam bir yandan da seni unutabilirim diye düşündüm. Ama tam tersi oldu sana daha çok sevgi beslemeye başladım. Seni öptüğüm zaman sana demiştim ya ki ' yanlış anlama sadece ihtiyacım olduğu için yapıyorum.' daha sonra da 'benim için bir anlamı yoktu.' demiştim. Hepsi yalandı. Benim için seni her öptüğüm zaman eşsiz ve çok önemliydi. Her birini beynime kazımak ve dudağıma kazımak istediğim içindi. Belki bir daha asla öpemeyebilirim diyeydi. Ama sanırım ben sadece bunları yaparak kendimi düşünmüşüm. Sen daha çok acı çektin. Bu sefer onlar yüzünden değil benim yüzümden. Özür dilerim,nankörlük ettim. Biliyor musun? Bir kızla yazışmaya başladım. Kardeşim salağı yanlışlıkla ona mesaj atmıştı telefonumdan daha sonra ondan özür diledikten sonra yazışmaya başladık. Ama çok fazla mesajlaşmıyoruz. Aslında hiç mesajlaşmıyoruz. Ama o bana aynı senin gibi hissettiriyor. Konuşma tarzınız aynı ve nedensizce senin o olduğunu düşünüyorum bazen. Acaba o musun? Hahaha saçmalık biliyorum. Neyse bugün adını soracağım inşallah bana söyler. Ama kalbimin hep sana ait olduğunu bil lütfen. Seni Seviyorum Son Naeun."

Dediklerini dinlerken aklıma takılan bir nokta olmuştu. Mesajlaşma,bir kız ile ve benim yaşadığım gibi. O zaman konuştuğum kişi Jungkook'tu,yani Eunji unninin dedikleri doğruydu. Uyuduğumu anlamış olacak ki seslenmeye başladı.

Ben cevap vermeyince üstüme ceketini örtüp okulun binasına girdi. Bende onun arkası dönükken söylediği sözleri kaydete basıp kaydettim.

Jungkook bir otuz dakika sonra yanıma gelip beni sırtına aldı. Çantalarımızı da bir yandan taşımaya çalışıyordu,bende dayanamayıp telefonumdan kaydettiğimi kulak hizasına getirip ona dinlettim. Bir yandan da gülüyordum.

"Naeun öncelikle özür dilerim biraz sert çıkışmış olabilirim,hatta tamamen sert çıkıştım. Özür dilerim. Biliyor musun? İlk zamanlarda neden herkes sana sataşıyordu?...."

Şaşkın şaşkın arkasını döndü. Bende onun bu şaşkın hallerinin sevimliliğine dayanamayıp yanağına bir öpücük bıraktım. Buna da şaşırmıştı. Zar zor konuşmaya başladı.

"Naeun sen...sen uyumuyor muydun?" Dedi. Taşımakta zorlandığı için inmeye çalıştım ama o beni bırakmayıp daha sıkı tuttu. "Evet ilk başta uyuyordum,ama sonra yanıma birinin oturduğunu hissedip uyumadım ve belki sapıktır diye anlaşılmadan telefonumu çıkartıp ses kaydeticisine girip kaydetmeye başladım. Sonradan senin bana birşeyler dediğini anladım. İtiraf etme şekliniz biraz klişe değil mi sizce de Bay Jeon?" Diyip güldüm. O da biraz utangaçça gülümsedi. Menajerimizin verdiği hurda telefon ile ses kaydını almıştım. Bu hurda telefon da olmasa napardım bilemiyorum.

"Seni seviyorum Jeon Jungkook." Dedim ve tekrar yanağına öpücük bıraktım. O da gülümseyip beni yere indirdi. Çantamı elinden aldım. "Bende seni seviyorum Son Naeun." Dedi ve o da beni öptü, dudağımdan. Küçük bir buseydi, öpüp geri çekildi. Gülümseyip sarıldım. O da belime kollarını doladı.

YANLIŞ NUMARA |JJK| • |SNE|Where stories live. Discover now