BÖLÜM 8

697 51 15
                                    

Her yeri gezmiş ve yurda geri dönüştük. Jungkook'la ne mi oldu? Beni öptü ardından da ayrıldığımızda gülüp beni orada bir başıma bırakıp gitti. Nerede olduğumu bile bilmiyordum. Bende Bomi unniyi aradım yanımda bulunan binaları tarif ettim.

Taehyung oppa ile birlikte gelip beni aldılar ve gezmeye devam ettik. Tabi o da oradaydı ama hiçbirşey olmamış gibi davranıyordu. Taehyung oppa ve Bomi unninin sorduğu soruları duymamazlıktan gelmiştim.

Çünkü ben bile cevaplarını bilmiyordum. Yurda döndüğümüzde Chorong unniyi bir köşeye sinmiş ağlarken bulduk. Ne olduğunu sorduk ama cevap vermedi,sadece ağlıyordu. Bizde üstüne gitmedik ve ben ona sarıldım ağlamasının geçmesini bekledim.


Chorong'un ağzından

Naeun'ın dediği şeyle birlikte hemen Jimin'ın peşinden gittim. Yurt binasına girdiğini gördüm. Yanında da bir kız vardı. Yavaşça peşlerinden gittim, hâlâ ağlıyordum. Gördüğüm şeylerle ağlamam daha da şiddetlendi. O kız Jimin'i öpmüştü. Hem de dudağından.

Yanlış gördüm herhalde diyip gözlerimi ovalayıp tekrar baktım. Olmadı. Rüya dedim kendimi çimdikledim. Gene olmadı. Gerçekti. Gerçekti onunla öpüşmüştü. Kız gidince yavaş yavaş ağlayarak yanına gittim. Benim geldiğimi anlamış olacak ki arkasını dönüp bana baktı. Ağlaya ağlaya ona yaklaşmaya devam ediyordum o ise tamamen bana doğru dönmüş bekliyordu. Ayaklarım beni artık taşımıyordu. Vücudum çok güçsüzdü.

Yavaş yavaş ilerlemeye devam ediyordum ama artık daha fazla dayanamıyordum. Arkasından o kadar çok koşmuştum ve bağırıp aglamıştım ki artık dayanamıyorum, uykum var. Jimin yavaş yavaş yere doğru düştüğümü fark etmiş olacak ki koşa koşa yanıma gelip düşmeden tuttu beni. Kendimi birşeyler diyebilmek için zorladım.

"Seni seviyorum, özür dilerim." Diyebilmiştim. Devam etmek için biraz daha zorladım kendimi. "O kız kimdi? Neden öptü seni?" Diyebildim.

"Chorong o kız düşündüğün gibi biri değil."

"O zaman o kız kim Jimin?" Nefes alamaya çalışıyordum.

"O kız...." Dediği an daha fazla dayanamayıp Jimin'in kollarına bıraktım kendimi.

Jimin'in ağzından

Chorong'la yaptığımız kavgadan sonra orayı terk edip. Yurda doğru yol aldım. Yurdun önüne geldiğimde ikizimi gördüm.

"Senin burada ne işin var?" Bana doğru koşarak gelip koluma girdi ve sevimli sevimli bakışlar atmaya başladı. Gene birşey isteyecekti. Her birşey isteyeceği zaman bunu yapıyor.

"Oppa~" Ahanda başladık.

"Gene ne isteyeceksin acaba?"

"Ya oppa böyle söylemesene."

"Tamam tamam hadi sadede gel artık. Sinirlerim bozuk zaten seninle uğraşamam."

"Chorong unniyle kavga mı ettin?"

"Ya So Rim! Çabuk ne diyorsan de ve git!"

"Tamam be neden kızıyorsun?"

"So Rim."

"Ya tamam sıkıştırmasana. Şey oppa bak bir çocukla çıkmaya başladım ve ilk öpücüğümü de aldım. Annem ilk sana söylememi ve senin onayını almamı söyledi. Bende hemen gelip söyleyeyim dedim. Ama kızma lütfen ben onu gerçekten çok seviyorum." Hızlı hızlı söylediği şeyler biraz sinirimi bozsada kardeşim mutluysa sorun yok.

YANLIŞ NUMARA |JJK| • |SNE|Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin