BÖLÜM 41

227 22 16
                                    

Jungkook ile uzun süre sarılmamızın ardından ayrılmak zorunda kaldık. Jungkook'un yüzüne baktığımda onunda ağladığını gördüm. İkimizde ayağa kalktık,tam önünde durup yaşlı gözlerim ile ona baktım,o da bana. Ellerimi yanaklarına koyup yaşlarını sildim. Uzanıp yanağına küçük bir öpücük bıraktım.

"Ne kadar zorlansan da pes etme ve herşeyin en iyisini yapmaya çalış. Asla ve asla pes etme. Sana sonsuza kadar güveniyorum. Kalbim hep seninle. Bedenen yanında olamasam da seni hep desteklediğimi bil. Büyük başarılı güzel bir grup olun. Başarılar. Seni seviyorum." Diyip diğerlerine döndüm. Hepsine tek tek sarıldım.

"Hepinizi çok seviyorum. Sizde asla pes etmeyin Apink olarak her zaman yanınızdayız. Herşeyin en iyisini yapmaya çalışın. Tabi kendinize zarar vermeden. Başarılar BTS. Sizi seviyorum. Kendinize iyi bakın görüşürüz." Diyip tekrar Jungkook'a bakıp oradan uzaklaştım. Eminim çok büyük, güzel ve başarılı bir grup olacaklar. Ne kadar pek görüşemeyecek olsakta her zaman kalbim onlarla olacak. Apink'in de. Desteğimizi asla esirgemeyeceğiz.

Eve gelmiştik herkes çok yorgundu. Hepimiz ağlamıştık,bu yüzden herkesin gözleri kızarık ve şişti. Normalde hemen annemlerin yanına gitmek istiyordum şu kardeş olayı canımı sıkıyordu. Ama şuan bu hâlde gidemezdim. O yüzden yarın erken gitmeye karar verdim.

"Kızlar evi yarın hallederiz, yerleşmeyi falan. Şimdi herkes yatsın. Ben yatıyorum iyi geceler." Diyen Chorong unniyi onayladık. "Bende yatıyorum iyi geceler kızlar." Diyip adımın yazılı olduğu odaya bavullarımı alıp girdim.

Üstümü değiştirmem gerekiyordu bu yüzden,hem de yarın hemen gitmem gerektiği için eşyalarımı hemen yerleştirmeye başladım.

Yarım saat sonra herşeyim bitmişti. Bavulları da dolabın üstüne koyup yatağımın içine girdim. Telefonumu elime alıp bakındım. Jungkook'a yazıp yazmamak arasında gidip geliyordum. Sonunda yazmaya karar verdim.

- İyi geceler.

Biraz bekledim uyumuşsa yazamazdı uyumadıysa yazardı. Bekledim... Bekledim... Bekledim. Yazan olmadığı zaman yatmaya karar verdim. Tam yattığım anda bildirim sesi gelince hızla kalkıp telefonumu alıp baktım.

YANLIŞ NUMARA
-İyi geceler.

Evet adını değiştirmiştim ama tekrar bu ad yaptım çünkü hoşuma gidiyor😁.

Yazdığı ile yüzümde aptal bir gülümseme olmuştu. Oysaki alt tarafı 'iyi geceler' mesajıma 'iyi geceler' diye karşılık vermişti. Bu çocuğu cidden çok seviyordum ondan bu mallıklarım hep. Çok görmeyin bana lütfen.

- Daha uyumadın mı?

YANLIŞ NUMARA
- Hayır. Eşyalarımı yerleştirdim. Sen neden yatmadın?

- Senin mesaj atmanı bekledim.

YANLIŞ NUMARA
- Attım işte. Hadi git yaz. Yorgunsun.

- Sende yat.

YANLIŞ NUMARA
- Tamam bende yatıyorum. Hadi şimdi yatağa Naeun. Geç uyumak yok.

- Tamam yattım. İyi geceler. Seni seviyorum.

YANLIŞ NUMARA
- İyi geceler Naeun.

'Seni seviyorum' yazmıştım o kadar ama o es geçmişti. Moralim bozulmuştu açıkçası. Ama uyumam gerektiği için uyumuştum.

🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾

Sabah erkenden kalkıp hemen banyoya girdim. Dişlerimi fırçalayıp duş aldım. Üstüme sportif birşeyler giyinip çıktım. Ayakkabılarımı da giyindim. Daha sonra aynanın karşısına geçip yüzüme maske yaptım yüzümdeki maskenin süresi dolana kadar. Birşeyler atıştırdım. Daha sonra hemen yukarı çıkıp maskemi çıkartıp yüz yağı sürdüm. Hafif bir makyaj yapıp saçımı yapmaya başladım.

YANLIŞ NUMARA |JJK| • |SNE|Where stories live. Discover now