BÖLÜM 7

707 53 22
                                    

Hep birlikte gezmeye çıktık. Erkekler arkada, biz önde, Jungkook'la Sarang'ta bizim önümüzdeydi. Sarang Jungkook'un koluna girmiş kıvırta kıvırta kahkaha atarak yürüyordu. Sinirlerim bozuktu. Gezmekten zevk almıyordum. Şu Darkpink'in geri kalanı nerede mi? Onlarda arkada diğer çocuklara yavşamakla meşguller. Sonunda Chorong unni dayanamayıp Jimin oppayı Eunah'ın yanından çekip aldı ve bizim yanımıza geldi.

"Ya neden hiçbir şey​ yapmadan orada öylece duruyorsun ? Birde gülüyorsun. Kız senin koluna girip omuzuna yatıyor." Chorong unni içindekileri sayacak anlaşılan. Dinlemeye devam ettim. Jimin oppa oflayarak konuştu. "Eunah'la sadece arkadaşız neden abartıyorsun?" Chorong unni yürümeyi bırakınca herkes durdu ve ona baktı.

"Abartıyorum öyle mi? Sen sevgilin dururken o kızın yanındasın ve benim bile daha sana yapamadığım şeyler yapıyor sana farkında mısın Jimin? Ben bile daha onları yapamadım."

"Yapsaydın Chorong. Ben sana yapma mı dedim? Sen yapmadın. Hatta ben hep bunları yapmanı istedim. Ama sana söylemedim belki utanıyor ve istemiyorsundur diye. Daha hazır değilsindir diye sana söylemedim. Şimdi beni mi suçluyorsun? O sadece arkadaşım ve yanıma gelmesi gereken sensin, ben değilim. Sen arkadaşlarınla önden önden gittin. Belki döner yanıma gelirsin diye bekledim ama gelmedin. Hâlâ bana suçlu benmişim gibi mi davranıyorsun?" Chorong unninin gözlerinden birkaç damla yaş aktı.

"Oppa sakin olamaz mısın? Baksana ağlıyor." Jimin oppa dediğim şeyle bana dönüp baktı. Sinirliydi bana yansıtmak istemiyordu ama gözleriyle beni bile ağlatacak şekilde bakıyordu. Ama o da haklı. Hemde çok. Gene de şuan bunu yapmamalılar. "Naeun bende ağlasam benim için de aynısı der misin?"

"Derim tabiki oppa. Ama sen erkeksin ve o bir kız. Burası kavga yeri değil. Daha sonra konuşun. Şurada gezip eğlenelim."
"Bana suçlu diyor Naeun. Benim içimde neler var haberin var mı? Ben Chorong'un sadece elini tutabiliyorum. İnan bana başka hiçbir şey yapamıyorum. Ne sarılabiliyorum, ne saçını okşayabiliyorum, ne de öpebiliyorum, ne de yanağına dokunabiliyorum. Anladın mı beni? Ben hep bu girişimde bulunduğumda benden uzaklaşıyor ve şimdi de bana ben bile sana bunları yapamadım o kız nasıl yapar diyor. Mantığın alıyor mu? Ondan ben değil o benden uzaklaştığı halde o Eunah'ı kıskanıyor. Ben gidiyorum git istediğin kadar gez şimdi Chorong." Chorong unninin ağlaması şiddetlendi. Jimin oppa ise sinirle ona baktıktan sonra arkasına dönüp gitti. Jungkook'a baktığımda durmuş buraya bakıyorlardı. Beyefendi sonunda bakabildi arkasına. Chorong unninin yanına gidip sarıldım ve kulağına fısıldadım.

"Unni Jimin oppanın istediklerini ver. İleri gitmesine tabiki izin verme ama bu şeylere izin ver ve şimdi peşinden gidip gönlünü al. Hadi koş." Dedim ve baş parmağımla yaşlarını silip tebessüm ettim. O da tebessümle karşılık verdi ve koşarak Jimin oppanın peşinden gitti.

"Hey unni nereye?" Diyerek peşinden gitmeye çalışan Bomi unniyi kolundan tutup durdurdum.

"Bırakalım biraz yalnız kalsınlar." Diyip güldüğümde anlamış olacak ki gülümsedi bende karşılık verdim ve yürümeye başladık. Jungkook ve Sarang'ın yanından geçerken Jungkook'a baktım. O da bana bakıyordu göz göze geldiğimizde yavaş adımlarla bana yaklaşmaya başlayınca Bomi unninin kolunda kolumu çıkartıp yürümeyi bıraktım. Benimle birlikte tüm kızlar yürümeyi bıraktı.

Jungkook yanıma geldi ve bileğimden tutarak arkasından sürüklemeye başladı. Şuan çok sinirli gözüküyordu. Bu çocuğa ne oldu iki saniyede. Daha demin gayet iyiydi. "Ya yavaşla artık yoruldum. Daha ne kadar gitmeyi planlıyorsun ve nereye gidiyoruz?" Dediğimde durup bana baktı eski sinirinden hiçbir şey kalmamaştı. Bu çocuğun ani ruh değişimi rahatsızlığı mı var acaba?

"Kıskanıyor musun?" Ney? Ne dedi o? Neyi kıskanıyor muyum?

"Neyi kıskanıyor muyum? Anlamadım ?" Dediğimde oflayarak tamamen bana doğru dönüp bileğimi bırakarak ellerini cebine koydu ve devam etti. "Beni kıskanıyor musun?" Oha, ne alaka şimdi bu durduk yere ? "Bu da nereden çıktı?"

"Soruma cevap ver Naeun."

"H-hayır. Neden ? Kimden? Niçin? kıskanayım ki ben seni sen kimsin?"

"Naeun kekeledin ve kızarmaya başladın doğruyu söyle. Kıskanıyorsun değil mi?"

"Ya hi-hiçte bile."

"Neden sana soruyorsam? Her halinle belli ediyorsun zaten." Diyip kıkırdadı. Ellerini cebinden çıkartarak üstüme doğru gelmeye başladı. Bende geri geri gidiyordum ama bir çöp kutusuna kafamı çarpmamın acısıyla çığlık attım. Jungkook hemen yanıma gelerek kafamı tuttu.

"İyi misin?"

"Ahh, evet iyiyim." Dediğimde benden uzun olduğu için bana yukarıdan bakıyordu ve bende ona aşağıdan bakıyordum ki bir anda ellerini yanaklarımda hissettim. Yanaklarımdaki gözlerimi ellerine çevirdim daha sonra bana yaklaşmaya başlayınca kafamı tekrar ona döndürdüm.

Ne olduğunu anlayamadan dudaklarını dudaklarımın üzerinde hissettim. Bu çok güzel bir duyguydu, hele sevdiğin adamla birlikte olunca daha bir başkaydı. Ama Jungkook bunu neden yapmıştı? Ben zarar görecek miydim ? Şimdi biz neydik ? Bu onun için nasıl bir his ? O da benim gibi hissediyor mu ? O beni öperken bende gözlerimi kapatıp kendimi ona serbest bıraktım. Bu sorular hep beynimi kurcalıyordu ve ben kesinlikle bu işten ağlayarak çıkacaktım.

Kısa ve kötü oldu ama vaktim olmuyor yazamıyorum. Gene de umarım beğenirsiniz sizi seviyorum.

YANLIŞ NUMARA |JJK| • |SNE|Where stories live. Discover now