2.

4K 305 8
                                    

Mikor végre sikerült hazatuszkolnom a szomszéd srácot és megértetni vele, hogy nem viheti haza a macskámat, fáradtan rogytam le a kanapéra. Dante az ölembe mászott és kinyújtóztatta magát. Gyönyörű, zöldes-sárgás szemeivel felnézett rám és nyávogott egyet.

- Cuki igaz? - Mosolyogtam rá. - Az igazgató - Sóhajtottam egyet és hátradöntöttem a fejem.

Hihetetlen karizmája van ennek a srácnak és amint megtudtam, még csak huszonnégy éves. Hihetetlenül sokat dolgozik és nagyon ambiciózus. Én pedig csak heverészek és várom a hívásokat, hogy végre elmehessek valakinek kielégíteni a mocskos fantáziáját. 

- Vacsorázzunk? - Kérdeztem a macskát. 

Ő csak felemelte a fejét és a kezembe nyomta, ahogy végigsimítottam a farka végéig.

- Gyere, együnk valamit - Mondtam és letettem az ölemből.

Mintha értette volna, mit akarok, odafutott az edénykéjéhez és leült mellé, várakozóan nézve rám. Nevetve megcsóváltam a fejem és a konyhapulthoz léptem, ahová az ő eledelét is betettem. Kivettem egy tasakot és út közben feltéptem a tetejét. Dante izgatottan felpattant és türelmetlenül járkált körbe-körbe. Kiöntöttem az aszpikos, nyúlós falatokat a tálkájába és ő azonnal rávetette magát a halas falatokra.

Én is a konyhába mentem és örültem, hogy a szomszéd srác nem volt éhes, ugyanis az utolsó zacskós levesemet áldoztam volna fel. De így szerencsére megmaradt nekem és jóízűen készítettem el magamnak. Holnap tényleg el kell mennem már bevásárolni, ez így nem állapot. Éhes vagyok és imádok nassolni, úgyhogy legalább egy csokinak vagy egy sós rágcsának mindig kell itthon lennie, ha rám jön a bűnözés.

-------

A telefonom csörgésére ébredtem fel az éjszaka közepén. Morogva rúgtam le magamról a takarót és a mobilomért nyúltam a kis asztalkán. Megnéztem a kijelzőt és egy ismeretlen számot jelzett a kijelző. Megköszörültem a torkomat, hogy felfrissült hangom legyen, ne pedig olyan, mint egy bányából szalasztott férfimunkásnak és fogadtam a hívást.

- Ki vagy? - Szóltam bele csilingelő hangon.

- Valaki, aki nagyon vágyik rád, édes - Hallottam meg a férfihangot a túloldalról.

Megforgattam a szemem és unott arcot vágtam. Még jó, hogy a telefonban nem lehet ezeket látni, csak a mű, kecsegtető hangomat.

- Mi késztetett rá ilyen késői órán, hogy szórakozz? - Játszadoztam vele.

- Megláttam a fotódat a neten és elcsábultam, te szexi cica...

Fúj. 

- Hová menjek? - Tértem a lényegre, mielőtt elhánytam volna magam.

A férfi ledarálta a címet és még egy két információt, hogy miben menjek és hogy hogy szereti a dolgokat élvezni. 

Bontottam a vonalat és visszadőltem az ágyamba. Egy elégedetlen morgást engedtem ki a torkomból, amiért megzavarták az alvásomat. Két dolgot utáltam világéletemben, és abból az egyik az volt, hogy ha nem tudtam kialudni magam. Persze ehhez hozzászoktam már az évek alatt, hiszen a legtöbb vendégem inkább éjszakai szórakozást keresett magának, de annak is a legtöbbje legalább normális időben, este kilenc felé szokott hívni, nem pedig hajnalban.

Sóhajtottam és feltápászkodtam. Mosolyogva megsimogattam a nyújtózkodó macskám fejét.

- Aludj vissza, szerelmem - Adtam egy puszit a fejére. - Most csak én kelek fel.

Kiszálltam a puha, hívogató ágyneműből és a fürdőszoba felé vettem az irányt. Mivel még friss volt a ház, mindenhol fel kellett kapcsolnom a villanyt, hogy ne rúgjak bele semmibe és ne menjek neki semminek. Mire kiértem a négy méterre lévő fürdőig, teljes fényárban úszott az egész ház. Mondjuk nem volt sok dolog, ami sötétben maradhatott volna, ugyanis egy szintes volt az egész ház, csupán ajtókkal elválasztva egymástól a nappali, ami rögtön az előszobából nyílt, arrébb a konyha, a ház végében a hálószoba és mellette a fürdőszoba. Én felkapcsoltam a villanyt a szobában, a szobám előtt, ami a nappalit is fénybe borította és csak a konyha maradt sötétben egyedül, mire a mosdóig lépkedtem.

Gyorsan fogat mostam és megfésülködtem. Barna hajamat befontam, mert utáltam, ha azt húzogatták vagy fogdosták. A másik heppem, hogy nem adtam csókot. Az túl intim volt ahhoz, hogy beleférjen. Tudom, hülyeségnek hangzik, hiszen ha már lefekszem velük, miért nem csókolom meg őket... nem tudtam, egyszerűen azt túl bensőségesnek éreztem. Na meg az ott alvás.. nem, nem és nem. Jövök és megyek, semmi intimkedés, semmi ölelgetés, semmi együtt alvás.

A szobába sétáltam és a hallottakhoz mérten, hogy alig legyen rajtam valami, kiválasztottam egy bőr ruhát, ami szinte csak a legfontosabb helyeket takarta, a többi pedig cérna volt.

A szobába sétáltam és a hallottakhoz mérten, hogy alig legyen rajtam valami, kiválasztottam egy bőr ruhát, ami szinte csak a legfontosabb helyeket takarta, a többi pedig cérna volt

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Még szerencse, hogy volt egy autóm, így nem kellett sem taxiba szállnom, sem pedig tömegközlekedést használnom. Elég fura lett volna így emberek közé merészkedni és nem is akartam, hogy bárki lásson. Sem az igazi nevem, sem semmilyen cím vagy elérhetőség nem volt felfedve az oldalon, természetesen a telefonszámomon kívül. Nem akartam, hogy bárki felismerjen vagy  bármit tudjon rólam. A munka más volt, mint a magánéletem. A munkába úgy kisminkeltem magam, hogy aki talán utána láthatott még egyszer az utcán, az biztosan nem ismert fel. Imádtam a kidolgozott testemet, a hosszú combjaimat és a kerek fenekemet, a lapos hasamat és a szép cicijeimet, de ezt a hétköznapokban maximum egy nyári ruhába préseltem, semmi többe. Nem szerettem mutogatni magam, elég volt ez a munkámban. 

Sóhajtottam és végigmértem magam a tükörben. Összefont haj, sötét, füstös szemek, elmaszkírozott arcélek, vörös száj. Egy igazi kurva lettem az éjszakára. Fogtam a kocsikulcsomat és az aprócska táskámat, amibe a mobilomat és a pénztárcámat fektettem és elindultam a kijárat felé a tizenkét centis magassarkúimban. 

*Taehyung POV*

A garázs ajtaja éppen lezáródott, miután szerencsésen hazaértem hajnal fél háromkor egy sürgős papírmunka megoldása után. Holnap biztos, hogy nem jelenek meg dél előtt az irodában.

Az ablakon kinézve éppen elkaptam a szomszédot, amint beszállt az autójába. Aprócska, kihívó ruha, hatalmas magassarkú volt rajta és olyan smink, hogy ha nem láttam volna, hogy honnan jött ki, nem ismertem volna fel. Teljesen eltorzította a természetesen csinos arcát a kilométeres smink, viszont az alakja az valami fenomenális volt. Tudtam, hogy luxus escort-ként dolgozik, elmondta. Biztos egy ügyfélhez tartott ilyen kihívóan. 

Megnyaltam a számat, ahogy figyeltem, ahogy utoljára megigazítja a melleit a kényelmetlennek tűnő ruhában, majd elhajt. Vettem egy mély levegőt és visszavonultam a lakásom félhomályába, hogy végre elaludhassak.

A szomszéd srácWhere stories live. Discover now