66.

1.9K 146 6
                                    

Taehyung elég megviseltnek tűnt, ahogy lehajtott fejjel sétált át az utcán, mellettem

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Taehyung elég megviseltnek tűnt, ahogy lehajtott fejjel sétált át az utcán, mellettem. Még át sem öltözött munka után, egyből átjött hozzám, hogy áthívjon a saját házába egy kis együttes csevejre és heverészésre. Fekete inge be volt tűrve a sima, fekete farmernadrágjába és elcsodálkoztam, hogy két ilyen egyszerű darabot is milyen stílusosan és elegánsan tud viselni. Ezen még egy fekete kabátot viselt, ami szőrmés volt belül és itt-ott egy kis bőr varrással volt megbolondítva, ezzel egyszerre elegáns, vad és fiatalos külsőt biztosítva a viselőjének. A férfi arca lehangolt volt, nem mosolyodott el, nem hülyéskedett, ahogy szokott, csak sétált és szinte fel sem nézett, amíg be nem mentünk az ajtón és le nem vette a kabátot.

Lassan becsoszogtunk a nappaliba és megvártam, amíg leül. Én csak ezután ültem le, szemben vele az ölébe. Térdeimet a csípője két oldalán felhúztam és a kezeimet lassan felsimítottam az ingén, aztán a nyakába akasztottam. Taehyung lehunyta a szemét és sóhajtott egyet, ahogy finoman az ujjaim köré csavartam a tincseit a tarkójánál és a hajával játszottam. Az ő karjai a fenekemnél tartottak, de semmi erővel, csak le voltak ejtve és a tenyerei éppen, hogy megmaradtak a popsimnál, hogy ne essenek le maga mellé.

- Mi a baj? - Kérdeztem halkan.

Taehyung nyelt egyet és vett egy mély levegőt. Felnyitotta a szemeit és laposan pislogva nézett bele az én kérdő tekintetembe.

- Fáradt vagyok - Sóhajtotta.

Mosolyogtam egyet és most elölről vezettem az ujjaimat a hajába. A homlokától és a halántékától elmerítettem a kezemet a puha hajszálai között, mire neki hátra esett a feje és ismét lehunyta a szemét, ahogy élvezte, hogy birizgálom a haját.

- Történt ma valami? - Kérdeztem újból.

Lassan megrázta a fejét, vigyázva, hogy véletlenül se akadályozza az ujjaim csúszását a tincseiben.

- Csak sok hülyével dolgozom együtt - Válaszolt és eleresztett egy halvány mosolyt.

Nem feleltem, csak bólintottam egyet, habár a szemei csukva voltak és nem láthatta. Levezettem a tekintetem és megnyaltam a számat, ahogy megpillantottam azt a vastagabb eret, ami a nyakát szeli át. Hátrahajtott fejétől még látványosabb lett és közszemlére tette. Lassan lehajoltam és számat rátapasztottam az ér útjára, hogy egy nedves csókot hagyjak egy foltban ott. Taehyung-ból előcsaltam egy halk mormogást, ami egy sóhajjal vegyülve hagyta el a száját. A bőrére mosolyogtam és megismételtem a cselekedetemet egy kicsit lejjebb, de még mindig a kidagadó ér vonalát használva irányfonalként. Taehyung kezeibe visszaköltözött az élet és kicsit szorosodott körülöttem a fogása és ujjai is lágyan belemélyedtek a fenekembe, ahogy alig észrevehetően közelebb húzott magához.

Elhajoltam tőle és mosolyogva az ingéhez nyúltam. A legfelső gombtól szépen, lassan, kiélvezve, hogy sehová sem sietek és annyi időm van, amennyit akarok, elkezdtem kifejtegetni a kemény karikákat a lukakból. Taehyung felnyitotta a szemeit és felemelte a fejét, éppen annyira, hogy lásson engem. Én is ránéztem, de nem hagytam abba a vetkőztetését. Tekintete átható volt és mély, íriszei szinte feketén világítottak a kéjtől.

- Mit csinálsz? - Kérdezte mély és rekedtes hangon.

Egy apró mosoly jelent meg a szája sarkában és kidugta a nyelvét, hogy megnedvesítse telt ajkait. Én is elmosolyodtam egy pillanatra, aztán csak ártatlanul pislogva megrántottam a vállam.

- Leveszem ezt - Válaszoltam a tényeket közölve.

- Miért? - Kicsit félrebiccentette a fejét, ahogy kíváncsiskodott.

- Mert szeretnélek felvidítani egy kicsit - Feleltem és én is megnyaltam a számat.

Taehyung halkan felkuncogott és kicsit megemelte a csípőjét, hogy segítsen nekem, ahogy kihúztam az ingét a nadrágjából. Ezzel a mozdulatával viszont hozzám nyomta magát és egy reszketeg sóhajt szabadított fel a tüdőmből. Ezen ő csak pajkosan elmosolyodott és visszahúzott a méltó helyemre a fenekemnél fogva. Előre dőlt a kanapén, hogy kényelmesen le tudjam róla tolni a felsőjét. Amíg a karjait hámozta ki a melegnek tűnő anyagból, addig egy puszit lehelt a mellkasomra. Elmosolyodtam és félredobtam az inget. Ő visszahátrált a háttámlához, én pedig adtam magamnak egy pár másodpercet, hogy szemérmetlenül legeltethessem rajta a szemeimet.

*Taehyung POV*

Csak néztem az arcát, ahogy a szemeivel ide-oda mozogva nézi a felsőtestemet, amit az imént szabadított ki a ruháimból. Megragadtam a felsője alját és figyelmeztetésül, hogy már igazán szeretném én is őt enélkül látni, kicsit megrántottam az anyagot, mire felnézett a szemeimbe. Elmosolyodtam és elkezdtem felfelé húzni a pólót. Ő felnyújtotta a kezeit, hogy segítse a munkámat, aztán csak ugyanúgy, ahogy ő az ingemet, én is szélnek eresztettem a fölösleges anyagot. Előrehajoltam és belenéztem a szemébe, ahogy ajkaimat a mellkasára tapasztottam és egy nedves csókot hagytam ott. Hangos sóhajokat kaptam, ahogy körbepuszilgattam minden egyes, kívánatos testrészét előttem. Jobb kezemmel hátranyúltam és egy kis bénázás után végre sikerült egy kézzel megoldanom a melltartó csatjának a kipattintását. Segítettem neki levenni -letépni- a fehérneműt és ajkaimmal az újonnan meztelenített területet is bejártam. Lisa aprókat húzott a tincseimen, amikor aprót haraptam a vékony bőrére vagy megszívtam egy kicsit valamelyik, érzékeny területét. Én csak rámosolyogtam a melleire és folytattam tovább.

Közben ő kettőnk közé nyúlva megpróbálta kipattintani az övemet, de ez nem volt egyszerű, mivel alig volt közöttünk hely, így egy kis idő múlva kissé meghátráltam, amíg sikeresen teljesítette a maga elé kitűzött célt, aztán éhesen hajoltam vissza a forró bőrére. Megfogtam a fenekét és felálltam a kanapéról vele. Ő ösztönösen közelebb húzta magát hozzám, megkapaszkodott a nyakamban és a lábait a derekam köré fonta, amíg fellépcsőztem vele az emeletre, a hálóig. Ott csak majdnem, hogy ledobtam magunkat az ágyra és szünet nélkül folytattam a lány kényeztetését, miközben saját magamról rugdaltam le a farmeromat, türelmetlenül.  Amikor végre leszenvedtem magamról a nadrágot, azonnal az ő gombjáért nyúltam, hogy minél előbb megszabadíthassam őt is a felesleges ruhadarabjaitól, amik még rajta maradtak és végre tényleg elkezdhessük a felvidításomat. Bár már attól boldog voltam, hogy ott volt velem, de mindig tudta, mikor kell nekem egy kis extra kikapcsolódás, még ha el is fáradok benne.

Felmásztam és a lábai közé térdeltem. Lenéztem rá és mind a ketten már kezdtük szaporábban venni a levegőt, pedig még az isten tudja, mikor lesz ennek a körnek -és a következőknek- vége. Meg akartam csókolni, csapjon belém a villám, ha nem akartam azonnal lehajolni és megostromolni az ajkait. De megígértem neki, hogy nem teszem és várok vele, ráadásul, hogy kíméletes és lassú leszek vele. Nem lenne szerencsés, ha szeretkezés közben kapná el a heves csókjaimat először, hiszen akkor tépném az ajkait, harapnám és kegyetlenül, levegőhiányig csókolnám. Ennek hiányában csak az orrára adtam egy puszit, amit ő egy hálás mosollyal fogadott, mielőtt egy hangos nyögéssel adta volna tudtomra, hogy igenis elkezdődött a jó menet. Ördögi mosollyal díjaztam a reakcióját és folytattam, ameddig össze nem estem.

A szomszéd srácWhere stories live. Discover now