44.

2.1K 168 1
                                    

Nem tudtam, hogy melyik volt a rosszabb, hogy nem tudtam megmozdulni vagy az, hogy nem tudtam hozzáérni. A nyakkendővel erősen összecsomózott csuklóim nem fájtak, de éreztem a szorosan megkötött, amúgy finom anyagot, ahogy most durván tartja fogva a vékony bőrömet. Tehetetlenül nyöszörögtem a kanapén, ahogy ide-oda dobáltam a fejem, mert már nem tudtam, mit kezdjek magammal. Taehyung telt ajkai a melleimre záródtak és a nyelvével kényeztetett és legszívesebben csak beletúrtam volna azokba a puha, barna tincseibe és magamnál tartottam volna, hogy sose hagyja abba. De pont ez volt a célja, hogy ne én irányítsak, hogy csak élvezzem. Rohadtul élveztem, az meg kellett hagyni, már akkor is, amikor még csak felettem lebegett és a kezeimet kötözte, pedig akkor még mind a ketten teljesen fel voltunk öltözve.

Ahogy végignéztem, ahogy lassan- már-már őrjítően csigalassúsággal- kigombolta az ingét és a földre dobta, beharaptam a számat és kiélveztem az elém táruló látványt, amíg teljes egészében nézhettem. A tónusos mellizmait, ahogy szépen keretezik felülről a még nem teljes kidolgozott, de szépen látható hasát, a mély és kecses V-vonalát, az izmos karjait, amik megfeszültek, ahogy meghúzta magán a bőr övet, hogy ki tudja csattintani a fémet, ami helyén tartotta a vászonnadrágját... Melegem lett, pedig én már meztelenül feküdtem a bőr kanapén, ami szintén felhevült már az én testem alatt, így csak még kínzóbb volt az egész. Taehyung arcán elterült egy diadalittas mosoly, ami a fölényes pillantásával együtt egy tébolyító arckifejezésbe torkollott, aminek már csak a látványára reagált a testem.

Lassan letolta magáról a nadrágot is, hogy immáron anyaszült meztelenül álljon az irodája közepén és egy másodpercig nem mozdult. Hagyta, hadd csodáljam a combjait és ékességét, ami örömet szokott nekem szerezni, valamint az egész testét tetőtől talpig, már egyben, meztelenül, hogy még kiábrándítóbb legyen a szoba hőmérséklete és még inkább leblokkoljon az agyam ettől a félistentől. Mert éppen, abban a pillanatban, amikor vele voltam, legyen az reggel vagy este, a feketeségen és rajta kívül senkit és semmit nem láttam, nem tudtam gondolkozni, parancsolni magamnak és ellenkezni. Nem, mintha nagy szükség lett volna rá, hiszen Taehyung mindig figyelmes és óvatos volt velem, még akkor is, ha látszólag vadul játszottunk. Egyenlőre annak örültem, hogy az évek óta betartott szabályaimat sikerült a saját szemem előtt tartanom és rászólni, ha valamelyik határán táncolt. A napokban viszont már úgy éreztem, hogy annyira elvette az eszemet, hogy a következő alkalmakkal nem biztos, hogy vissza tudom fogni sem őt, sem magamat, hogy valamelyik előírásomat áthágjuk.

 A napokban viszont már úgy éreztem, hogy annyira elvette az eszemet, hogy a következő alkalmakkal nem biztos, hogy vissza tudom fogni sem őt, sem magamat, hogy valamelyik előírásomat áthágjuk

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Taehyung nyakán kidagadt egy ér, ahogy már nagy erőkkel dolgozott mind a kettőnk beteljesülésén. Elképedve figyeltem a vastag, kidudorodó vonalat a hófehér, vékony bőrén, ami férfiasan és hihetetlenül szexin virított rajta. Felemeltem a fejemet, amennyire tudtam a heves mozgástól és a leszorított csuklóimtól, amiken Taehyung támaszkodott, hogy biztosan ne mozogjak és rátapasztottam a számat a nyakára. Belőle egy morgás szabadult fel, amint végighúztam a nyelvem hegyét az éren, aztán újból ráakaszkodtam és megszívtam az érzékeny területét. Már tudtam, hol van a kínzásra alkalmas pont a nyakán, ahol támadnom kell őt a szépségért. Vigyáztam, hogy éppen annyira szippantsam be a bőrét, hogy neki jó legyen, de foltot ne hagyjak magam után. Bármennyire is akartam, hogy viselje az általam kapott, lilás jelet, egyrészt nem volt az enyém, hogy megtehettem volna, másrészt ő nem tudta volna a hajával eltakarni.

Mély és reszketeg hangja a fülembe mászott és libabőröket eredményezett a felkaromon, ahogy az a hihetetlenül alacsony orgánum eljutott a hallójárataimhoz. Simogatta a füleimet a hangja és megremegett a gyomrom, ahogy belekeveredett egy kis hörgés, morgás vagy reszketeg sóhaj a halk, mégis erős nyögéseibe.

- Taehyung - Leheltem a nevét.

Ő csak egy morgással válaszolt nekem. Össze kellett szednem a maradék erőmet, hogy ki tudjam nyögni a szavakat, amik a fejemben már megfogalmazódtak, de akárhányszor el akartam kezdeni a mondatot, csak egy nyögés jött ki a számon a férfi munkájától.

- Ol-oldozz el! - Kértem reszketeg hangon.

Taehyung rám nézett és küldött rám egy féloldalas mosolyt, miközben egy pillanatra sem állt meg a csípője. 

- Miért tenném? - Kérdezte.

Felnézett az ökölbe szorított kezeimre az ő keze alatt, amivel lefogta a nyakkendőjével összefabrikált csuklóimat, majd visszanézett rám.

- Nekem tetszel így - Közölte.

Lehunytam a szemem és nyöszörögve hátrahajtottam a fejem, ahogy tovább élveztem őt. Taehyung elégedetten figyelte az arcomat és a meg-megfeszülő kezeimet, amiket néha megpróbáltam kiszabadítani ösztönösen, de ő erre csak még jobban rámarkolt a fejem felett leszegezett kezeimre. De nekem nem volt elég ennyi, én meg akartam érinteni, bele akartam túrni a hajába és lehúzni magamhoz, hogy közelebbről érezhessem, végig akartam simítani a tökéletes testén, meg akartam érinteni a bőrét. A jóleső érzéstől karmolásnyomokat akartam hagyni a hátán, hogy ha belenéz a tükörbe otthon, akkor tudja, mennyire élveztem és mennyire jó volt vele, és mennyire elvesztem az önkontrollom a társaságában. 

A szomszéd srácWhere stories live. Discover now