5.

3.4K 278 5
                                    

*Taehyung POV*

Idegesen vezettem az autópályán hazafelé. Nem hittem el, hogy ilyen későn ezekért kellett bent maradnom. Hogy a fenébe tudtak az emberek három és fél órán keresztül a színeken veszekedni a következő kollekcióhoz? Barack vagy halvány narancs? Ugyanolyan, tavaszi, leszarom! 

Megdörzsöltem a szememet és azon gondolkoztam, hogy hogy tudom kicsit leengedni a gőzt. Ha most hazamegyek, biztosan nem tudok elaludni az adrenalintól. Ha tévézek, csak még idegesebb leszek a szar műsoroktól. Macskám nincs, ami elvonná a figyelmemet, a szomszédba meg nem törhetek be, hogy kölcsönkérjem szegény állatot. Vagy mégis? Ha nem kérném kölcsön, csak bemennék és a házban tartanám, ahogy magamat is? Lisa biztosan megölne, hogy éjfélkor zavarom. Bár múltkor is hajnalban ment el dolgozni, ki tudja, meddig van fent. Vagy egyáltalán otthon van e vagy megint valamelyik vendég ágyában?

Morogtam egyet, ahogy megálltam az egyik piros lámpánál. A kezembe kaptam a mobilomat és átgörgettem a telefonszámokat. Nincs meg, miért is lenne? Mert nem kértem el? Hülye gyerek! Felnéztem és a lámpa még mindig piros volt, így bekapcsoltam a netet a telefonomon és mivel más nem jutott eszembe, bepötyögtem a keresőbe, hogy escort. Letettem a mobilt az ölembe, amint a lámba zöldre váltott és lassan útnak indultam. Közben lepillantgattam a combomon rezgő telefonra, amin út közben betöltött egy rakat oldal. Idegesen lehúzódtam oldalra és egy parkolórésznél megálltam. A kezembe vettem a telefont és görgetni kezdtem a találatokat. Hogy a fenébe fogom megtalálni ennyi oldal közül azt, amelyiken ő van fent? Ráadásul nem is fogom felismerni, hiszen valószínűleg teljes sminkben virít a kiretusált fotóján.

- Bassza meg! - Az anyós ülésre hajítottam a telefonomat és morogva ismét útnak indultam. 

--------

*Lisa POV*

Fintorogva állítottam le az autó motorját a ház előtt. Összehúztam magamon a kabátot, ami eltakarta a falatka ruhámat és sietve, hogy minél kevesebb feltűnést okozzak, beslisszoltam az ajtón. Az előszobában ledobtam a kabátot és a magassarkút és immáron csak egy hálós, szinte teljesen átlátszó hálóingben masíroztam el a fürdőig, hogy végre lemossam magamról az izzadságot és az undorító keveréket, ami még rám ragadhatott arról a férfiról. 

Lemostam a sminkemet, ami hosszú, fekete csíkokat hagyott az arcomon először, majd a nyolcvanhetedik vattával végre sikerült az egészet, nyomtalanul eltüntetnem magamról. Sóhajtottam és kidobtam mindent a kukába.

- Éhes vagyok - Közöltem a tükörképemmel.

A konyhába sétáltam, miután felvettem egy esti pizsamául szolgáló rövidnadrágot és egy kinyúlt, régi pólót. Dante nyávogva üdvözölt, amit egy mosollyal és egy jó erős simogatással díjaztam. Felkaptam az ölembe a cicát és hozzábújtam.

- Ma nagyon undorító pasival volt dolgom, Dante - Sóhajtottam a bundájába. 

Letettem őt és a szekrényhez léptem, hogy válogassak a most már felszerelt nasi készletemből. Áttúrtam a dobozokat és a zacskókat, hogy megnézzem a kínálatot és elhúzott szájjal gondolkodtam. 

- Melyik a kevésbé káros így, éjfélkor? - Néztem le a cicára a lábamnál. - A csokis süti vagy a pizzás falatkák?

Megvontam a vállam és egy érdektelen hümmögés kíséretében kikaptam az egyik zacskót, amiben étcsokival bevont banán volt. Besétáltam a nappaliba és lehuppantam a kanapéra. Elengedtem magam és éreztem, hogy mindenem zsibbad és elfáradt. Hátrahajtottam a fejem egy pillanatra, majd vissza. Felhúztam a lábam törökülésbe és bekapcsoltam a tévét. Szörfözni kezdtem a tévécsatornák között, holott tudtam, hogy értelmetlen ismétléseken és felnőttfilmeken kívül semmit nem fogok találni. Egykedvűen megálltam az egyik csatornán, ahol Tom&Jerry ment és kibontottam a nasis zacskót. Dante elhelyezkedett az ölemben és ketten kezdtük el nézni a régi, klasszikus mesét. Elmosolyodtam rajta, hiszen régen nagyon sokat néztem, aztán sajnos ezt is megújították és az már nézhetetlen volt számomra.

A macska-egér harcot egy kopogás szakította félbe az ajtómon. Felvontam a szemöldökömet és a bejárat felé néztem, majd összenéztem a macskámmal. Sóhajtva letettem az ölemből a zacskót és felálltam. Dante mellettem sétált, mintha csak a házőrzőm lenne, aki bármikor ugrani képes. Kinyitottam az ajtót és meglepődve álltam a férfi előtt.

- Ne haragudj - Sóhajtott fáradtan. - Csak láttam, hogy világít a tévé és nem alszol még.

Bólintottam.

- Gyere be - Álltam félre az ajtóból, hogy beengedjem.

Taehyung egy laza mosollyal besétált, út közben lehajolt és felkapta a cicát. Automatikusan a kanapéhoz sétált és leült, az ölébe fektetve a macskámat. Nyugodtan cirógatta, miközben fáradtan hátraejtette a fejét a támlán.

- Minden oké? - Kérdeztem és leültem mellé. - Munkából jössz?

Még mindig öltönyben volt, ami egyszerre volt furcsa a lezser és hétköznapi viseletei után, amit eddig láttam rajta, és egyszerre volt kívánatos, hogy szinte megkértem volna, hogy csak ebben jöjjön át hozzám, mert nagyon jól néz ki.

Még mindig öltönyben volt, ami egyszerre volt furcsa a lezser és hétköznapi viseletei után, amit eddig láttam rajta, és egyszerre volt kívánatos, hogy szinte megkértem volna, hogy csak ebben jöjjön át hozzám, mert nagyon jól néz ki

Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.

- Igen, ne haragudj, hogy rád törtem - Felemelte a fejét és egy bágyadt mosollyal nézett rám.

Alig pislogott, szinte elaludt, miközben a macskát cirógatta.

- Nem gond, én is most jöttem meg - Tájékoztattam. 

- Munka? - Kérdezte.

Grimaszolva bólintottam, mire halkan felnevetett.

- Nem volt jó? - Kíváncsiskodott.

- Nem mondhatnám - Vetettem oda. 

- Mi történt, nem sikerült eljutnod a csúcsig?

Felnevettem.

- Oda már elég régen sikerült - Vallottam be.

- Hogy? - Lepődött meg a férfi és máris éberebbnek tűnt. - De minden nap szexelsz.

- Az nem azt jelenti, hogy nekem is jó - Mosolyogtam. 

- Mikor volt neked is utoljára? - Fordult felém egy kicsit.

Elgondolkodtam. Mikor is?

- Arra gondolsz, amikor nem magamnak kellett elintéznem? - Grimaszoltam gúnyosan ismét.

Taehyung szemei kikerekedtek.

- Magadnak? - Kérdezte és félrebiccentette a fejét, ahogy nem titkolva végigmért.

- Sokan kérik, hogy hadd nézhessék, mielőtt belekezdünk az igazi munkába - Meséltem. 

- Aha - Bólintott. - Szóval, amikor egy férfi miatt érted el? - Tért vissza az eredeti kérdéséhez.

- Nem tudom - Sóhajtottam. - Talán több hónapja.

- Jézus isten! - Dőlt hátra nevetve. 

- Ne nevess, ez nem vicces - Ütöttem meg a mellkasát, de már én is mosolyogtam.

- Nem, én nem bírtam volna ki - Nézett rám azzal a kerek mosolyával. 

- Én sem, ha nem lenne olyan kedvező az élet, hogy saját magamon segíthetek - Dőltem hátra nevetve.

- Máskor csak szólj és jövök - Nevetett. - Tudod, hogy szeretek embereken segíteni.

- Taehyung - Ütöttem meg a mellkasát, mire mind a ketten hatalmas nevetésben törtünk ki.

Nem, mintha nem lett volna kecsegtető ajánlat, már eljátszottam a gondolattal egy párszor. De erről neki nem kellett tudnia. Így is már teljes térképet tudott volna rajzolni a szexuális életemből.

A szomszéd srácDove le storie prendono vita. Scoprilo ora