14.

3.2K 255 4
                                    

- Baszd meg a fürdőruhás szarodat, Taehyung! - Morogtam a tükörnek, ahogy felvettem a bikinimet. 

Nem is tudom, mikor volt rajtam utoljára, de szerencsére még mindig jó volt rám. 

- Mi tart még eddig? - Nyitott be hirtelen a hálómba Taehyung.

- Idióta! - Ugrottam meg ijedtségemben. - És ha öltözöm még?

Taehyung beljebb sétált és elmosolyodott. Mögém állt és kivette a kezemből a zsinórokat, amiknek éppen a megkötésével szenvedtem. Egy féloldalas mosoly kíséretében megkötötte a masnimat, majd végignézett rajtam a tükörből.

 Egy féloldalas mosoly kíséretében megkötötte a masnimat, majd végignézett rajtam a tükörből

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Beharapta az alsó ajkát és élesen beszívta a levegőt. Egy fél lépést hátrált és alaposan szemügyre vette a hátsó felemet is. Megnyalta az ajkait, ahogy legeltette a szemeit a fenekemen. Elmosolyodtam és áthelyeztem a testsúlyomat egyik lábamról a másikra, amitől ugrott egyet a kerek fenekem is. Taehyung egy O-t formált a szájával és nem vette le a szemét a popsimról.

- Csak nem tetszem? - Kérdeztem mosolyogva.

- De - Bólintott és végre felnézett rám.

Megfordultam és kacéran a szemébe néztem. Rajta egy lezser, fehér ing volt és a fürdőnadrágja, ami a combja közepéig ért. A két, totálisan ellentétes darabot is olyan stílusosan viselte, mintha csak a következő kollekciója darabjait varázsolta volna magára. Haja egyszerűen a homlokába hullott, nem törődve a kinézetével. 

- Csak nem tetszem? - Húzta egy féloldalas mosolyra a telt ajkait, amikor már egy jó perce méregettem őt.

Felnéztem a szemeibe és megnyaltam a számat.

- De - Bólintottam.

- Az fasza - Vigyorodott el. - Mehetünk végre?

- Aha - Sóhajtottam unottan.

Taehyung elindult kifelé, én pedig követtem őt. Út közben elkaptam az ágyamról a már kikészített, japán motívumos modern kimonómat, ami inkább hasonlított egy kardigánra már, mint egy hagyományos öltözetre. Felkaptam magamra és a férfi után siettem.

*Taehyung POV*

Ha lehetett volna, órákig álltam volna még vele a szobában, de féltem, hogy fel fog állni. A bikinije nem igazán takart sokat, ellenben tökéletesen kiemelte a kerek fenekét és a feszes cicijeit. A lapos hasa is megmutatkozott, csakúgy, mint a vékony, de formás, hosszú combjai. Élesen beszívtam a levegőt, amikor beültem a kocsimba. Lisa kecsesen suhant a magára terített kardigánjában és egy fehér magassarkúban, ami még jobban kidomborította a fenekét. Behuppant mellém a kocsiba és rám mosolygott.

- Mehetünk - Mondta.

Utoljára végig néztem rajta és kifejezetten örültem, hogy belevontam a feltételeimbe, hogy én hozzáérhetek, ellenben senki más. Már ott motoszkált a fejemben az összes kollégám pillantása a nőre és egyszerűen felcseszett agyilag, hogy arra gondoltam, hogy úgy méregetik őt, mint a prédájukat, holott ő ma éjszaka-és remélem, hogy tovább is- csak az én áldozatom.

---------------------

*Lisa POV*

- Amikor napozol, ezek itt maradnak? - Mutatott Taehyung mosolyogva a bikini felsőmre, ami hálósan kapcsolódott a nyakamba.

Lenéztem, majd félrebiccentettem a fejem, ahogy visszanéztem rá.

- Nincs rajtam, amikor napozok - Feleltem.

Taehyung megnyalta a száját és merészen méregette a mellkasomat, nem törődve azzal, hogy körülöttünk emberek állnak.

- Nincs rajtad? - Morogta mély hangon, amint sikerült visszavezetnie a tekintetét a szemeimhez.

Lassan megingattam a fejem és közelebb léptem hozzá. Megragadtam az ingét és összeszorítottam az anyagot a markommal. Aprót rántottam rajta, mire Taehyung engedelmesen és kacéran mosolyogva lehajolt. A füléhez emeltem a számat és belesuttogtam.

- Semmi nincs rajtam, ha napozok - Leheltem a szavakat a fülébe.

A férfi halkan morgott egyet és felegyenesedett. Halványan és ártatlanul rámosolyogtam. 

Taehyung is elmosolyodott, aztán az ingéhez nyúlt.

- Megyünk csobbanni? - Biccentett a medence felé, ahol már sokan szórakoztak.

Voltak a vízben, a medence szélén ülve, csak a lábukat a vízbe lógató emberek, voltak, akik csak körbeállták a medence kellemesnek tűnő vizét és beszélgettek. Visszanéztem Taehyung-ra és bólintottam.

- Segíthetek? - Kérdeztem mosolyogva és a kezéhez nyúltam, amik az inge gombjaival szórakoztak.

- Hm - Hümmögött válaszként és leejtette a kezeit maga mellé. 

Óvatosan, lassan kezdtem el kigombolni az anyagot, vigyázva, hogy a lehető legkevesebbszer érjek hozzá a mellkasához és az újonnan felszabadított területekhez. Nagyon jól tudtam, mennyire kínzó érzés, amikor nem érnek hozzád vagy ha téged gátolnak meg abban, hogy hozzáérj valakihez, akihez nagyon szeretnél. Végig a szemébe néztem és összekapcsolódott a tekintetünk. Taehyung barna szemei keményen tartották fogva az én tekintetemet, ahogy szinte kifejezéstelen arccal tűrte, hogy levetkőztessem. Csak a szája rándulása árulta el, mikor fojt vissza egy-egy hangosabb lélegzetvételt vagy hörgést. 

Végeztem a gombokkal és az ing immáron szabadon lógott rajta. Ujjaimat beakasztottam az anyag alá a vállához és letoltam róla azt, finoman végigsimítva a felkarján. Taehyung libabőrös lett az érintésemtől és láthatóan megfeszültek az izmai mind a karján, mind a felsőtestén. A markomban tartottam az anyagot, ahogy végignéztem a felszabadított testen. Mély levegőt vettem és kertelés nélkül vezettem végig a szemeimet a felsőtestén. Beharaptam az alsó ajkam a kidolgozott hasa láttán, valamint a tartása miatt. Kezeit lazán a fürdőnadrágja zsebébe csúsztatta és nemtörődöm testtartással tűrte, hogy szemérmetlenül mustráljam őt.

 Kezeit lazán a fürdőnadrágja zsebébe csúsztatta és nemtörődöm testtartással tűrte, hogy szemérmetlenül mustráljam őt

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kidugta a nyelvét és egy kívánatos arckifejezéssel ajándékozott meg. Bezárta kettőnk között a távolságot, majd lehajolt. Megfogta a kezemben lévő ingét és meghúzta. Elengedtem az anyagot, mire ő a vállára csapta azt és elmosolyodott. 

- Ma csak az enyém vagy, ezt ne felejtsd el! - Figyelmeztetett mély, de lágy hangon.

Bólintottam egyet és a szemébe néztem.

- Jó kislány - Mosolyodott el, majd felegyenesedett.

Magabiztos léptekkel sétáltunk egymás mellett a medencéig, út közben pedig szinte minden szempár ránk szegeződött. A férfiak pillantásait én, a nőkét pedig Taehyung fogadta érdektelenül. A lábam szinte remegett, ahogy éreztem azt az energiát és hőt, amit a férfi árasztott magából mellőlem. Ledobtuk a felesleges ruháinkat egy szabad napozóágyra és mosolyogva besétáltunk a hűvös vízbe. Nem is bántam, legalább mind a kettőnket lehűtött egy kicsit, mielőtt egymásnak estünk volna ott, mindenki előtt. Már nem állt messze tőle egyikünk sem, hiába próbáltuk meg tagadni.

A szomszéd srácWhere stories live. Discover now