74.

3.6K 217 49
                                    

Ismét köszönöm, hogy velem voltatok Taehyung-nál is! :) Nagyon sokan szavaztatok VKook-ra és Yoongi-ra, ezért most engedjétek meg, hogy önző módon én válasszak és Yoongi ficibe kezdjek, mert az még nem volt, aztán majd következőleg megcsináljuk a jó kis hármasunkat :D <3 Remélem, hogy élveztétek az olvasást és a sztorit és a következő évadokban is velem maradtok :) <3

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lassan megérkeztek a vendégek Taehyung, vagyis a főnök házához. Kettő óra elmúlt tíz perccel, Haneul nálam volt egy órája már. Egész délelőtt Taehyung-nak segítettem ismételten elkészíteni a grillezett, salátás és főtt menüt, de dicséretére legyen mondva, a süteményt ezennel egyedül csinálta és nem is lett borzasztó. Persze azért nem mertem még egyedül hagyni a konyhában, ott voltam vele, de nem szóltam bele abba, amit csinált. Néha nevettem, néha csak helyeseltem egy-egy kérdésére, hogy úgy kell e csinálni vagy jó e így, de alapvetően kezemet mosom, semmi közöm a süteményhez.

Kinéztem a konyha ablakán és láttam, ahogy éppen egy négyes fogat megérkezett a buliba, szinte elsőként. Nem akartam elsőnek menni, egyrészt, mert nem akartam, másrészt Haneul egyedül lett volna, amíg Taehyung-gal pakolok és segítek neki elkészíteni a maradék dolgot, harmadrészt pedig még zuhanyozni akartam a reggeli sütögetés és kajacsaták után, amit leműveltünk -hála istennek- az ő konyhájában.

- Kész vagy? - Kérdeztem a barátnőmet, aki Dante-val játszott a kanapén.

Rám mosolygott és bólintott.

- Aha - Felpattant, mire a cica is leugrott az ágyról.

Haneul egy egyszerű, fehér-fekete csíkos, nyári ruhát viselt, kiengedett hajjal és alig valami sminkkel. Ezért is csíptem, elég volt neki a saját kinézete, nem akarta túlcicomázni magát és az egekig sminkelni az arcát. Én egy tengerkék nyári ruhát választottam, ami egyszerű volt, semmi minta nem volt rajta, de a derekánál egy csipke vonal húzódott, megmutatva ezzel egy centit a bőrömből, mégis valahogy kissé elegánsabbá téve a ruhát. Ehhez egy egyszerű, fehér sarut választottam és kiengedtem a hajam. A sminkemmel szokás szerint nem törődtem.

- Gyere, életem - Hajoltam le a macskáért

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

- Gyere, életem - Hajoltam le a macskáért.

Felkaptam az ölembe, nem törődve azzal, hogy esetleg szőrös leszek.

- Őt is hozod? - Kérdezte Haneul, miközben utánam lépkedett.

- Tudod, hogy Taehyung imádja - Mosolyogtam rá. - Na meg nem árt neki egy kis friss levegő, meg sok kéz, aki elkényezteti.

A lány csak helyeslően bólogatott mellettem és felnevetett. Segített kinyitni az ajtót és be is zárta utánam. A kezemben fogtam a kulcsot, mondván, hogy Taehyung-nál úgyis csak ledobom az előszobában, nem akartam fogni én egész nap. Átbattyogtunk az úton és csengetés helyett csak simán beengedtük magunkat. Taehyung nyomatékosan megkért még ma reggel is, hogy eszembe ne jusson csöngetni, hiszen szinte otthon vagyok, haza jövök. 

A szomszéd srácWhere stories live. Discover now