7.

3.3K 266 5
                                    

*Taehyung POV*

Álltam a ház előtt és vártam, hogy kijöjjön. Mosolyognom kellett, ahogy azon morfondíroztam, milyen zsigerből vágja rá a válaszokat a flörtölős, kalandos megjegyzéseimre. Tud valamit és ez nagyon tetszett. Frappánsan és mégis okosan válaszolgat, ahogy fenntartja az ember kíváncsiságát, mégsem viszi nagyon messzire a dolgot. Pont a megfelelő határokon belül marad és ez nagyon kevés embernek sikerül. Van, aki egyáltalán nem tud ilyen dolgokról beszélgetni, mert rögtön zavarba jön, van aki túlzásba viszi és akkor is szexi és kapható akar lenni, amikor nem az. Lisa pedig az arany középút, akinek az egész lényéből és a kisugárzásából árad a magabiztosság és a szexualitás és alig kell megszólalnia ahhoz, hogy egy férfi test reagáljon rá.

Kinyílt az ajtaja és felfedett előttem egy teljesen más lányt. Hatalmas magassarkúban tipegett el a kocsiig, magán pedig egy hosszabb kabátot fogott össze, ami a sejtésem szerint nem takart túl sok ruhát az alatt. Barna haját befonta és a vállán előre dobta, gyönyörű arcát pedig erős sminkkel tette felismerhetetlenné. Még így, hogy hetek óta ismertem és szinte minden nap láttam, így sem ismertem volna fel, ha szembe jön velem az utcán. Nagy, fekete kontúrokkal kihúzott szemek, erős alapozó, ami a természetes színét is elvette a bőrének és narancsos-pirosas rúzs a száján.

Mosolyogva beszállt az autóba és vett egy mély levegőt, amikor rám nézett.

- Szia - Köszönt rám és kivillantotta a hófehér fogait.

- Ki vagy te? - Ingattam a fejem.

Ő csak felnevetett és hátradöntötte a fejét. Hátranyúltam a hátsó ülésre és előre vettem a pohártartóban csücsülő kávékat. Egyet átadtam neki mosolyogva, amit ő szintén egy mosollyal fogadott el.

- Gondoltam nem akarsz a munkaruhádban kávézóban ücsörögni - Válaszoltam a ki nem mondott kérdésére kimérten.

- Hát, nem igazán szerettem volna, köszönöm - Felelt mosolyogva.

- Karamellás macchiato - Mondtam, amikor láttam, hogy elkezdi nézegetni a papírpoháron bejelölt összetevőket.

Kerek szemekkel nézett rám, aztán vissza a pohárra.

- Nem szereted? - Hervadt le a mosoly az arcomról.

Lisa felnevetett és megrázta a fejét.

- A kedvencem - Pislogott rám hálásan.

- Nekem is - Vigyorogtam rá.

------

- Most már mennem kell - Mosolygott rám Lisa. - Köszönöm a szexi kávét és a kívánatos rágót is.

Felnevettem és legyintettem egyet. 

- Elvigyelek? - Ajánlottam fel.

Lisa keze megállt az ajtónyitón és egy halvány mosollyal felém fordult.

- Ne - Ingatta a fejét. - De köszönöm.

- Szívesen, de nem lenne gond, tényleg elviszlek - Mondtam mosolyogva.

Lisa kinyitotta az ajtót, de még visszafordult felém.

- Két indok is hirtelen az eszembe jut, hogy miért ne - Nevetett fel és újból nekiindult.

- Halljam - Mosolyogtam rá és megtámaszkodtam az ablakon.

Lisa felhúzott szemöldökkel visszanézett rám, amint kiszállt a kocsiból. Lehajolt, hogy belásson rám, én pedig megnyaltam az ajkaimat. 

- Egy, nem tudnék hazajönni mivel, ha itthon hagyom a kocsimat - Mutatott az előttünk parkoló járműre. - Kettő, ne folyj bele a munkámba.

- Értettem, asszonyom! - Bólintottam mosolyogva.

Tudtam, hogy nem akarta a magánéletét összekeverni a munkájával és így is elég kiváltságos helyzetbe kerültem, hogy szinte mindent tudtam a munkájáról és a két személyiségéről. Megbízott bennem, pedig veszélyes lehettem volna és kiadhattam volna az adatait- amit persze eszem ágában sem volt megtenni. 

- Még egyszer köszönöm, Taehyung - Mosolygott rám és becsukta az ajtót.

Előretipegett a kocsijához, én pedig beharapott ajkakkal figyeltem a magassarkú miatt ringatózó csípőjét, és bár a kabát eltakarta az alakját, a derekán megkötött anyag kiemelte a vékony testet és a fenekének a tetejét.

*Lisa POV*

Vettem egy mély levegőt és fújtam egy buborékot a rágógumiból. Beindítottam az autót és intettem egyet Taehyung-nak, mielőtt elhajtottam volna. Ő is elindult utánam, viszont a kereszteződésnél ketté váltunk. Mosolyogva megingattam a fejem, ahogy tovább hajtottam a megadott cím felé. 

Boldogan végezném a munkámat napi többször is, ha csak ilyen kaliberű vendégeim lennének. Taehyung csak nem lehet rossz az ágyban, hiszen nagymenő létére valószínűleg elég sok nő megfordult már az ágyában. És remélhetőleg benne lenne is annyi szusz, hogy nem csak a saját, tíz perces élvezetét hajszolná, mint ezek a kiéhezett hiénák, akikhez járok, hanem legalább megvárná, amíg minimum bemelegszem én is.

Vettem egy mély levegőt és megráztam a fejem, hogy kiverjem a fejemből a férfit. Minél többet gondolok rá, annál nagyobb csalódás lesz a mostani vendégem. Már azt sem tudtam, kielégítetlenségemben hol áll a fejem. Már a szomszéd srácot is prédaként tekintettem. Mondjuk ő is elég szépen flörtölt és játszadozott velem, de ezt nem bántam. Élveztem a vele töltött időt és a hülyéskedéseit is. Azt sem bántam volna, ha egyszer igénybe vette volna a szolgáltatásaimat, de ugyebár neki minek lenne szüksége rám, amikor ingyen is megkaphat bárkit? Mondjuk már ott tartottam, hogy én is elengedem neki a díjat, csak végre csináljon velem valamit! Ki gondolná, hogy egy nő, aki szexel keresi a kenyerét, elégedetlen...

A szomszéd srácOù les histoires vivent. Découvrez maintenant